Theodore Tsi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 xairetw....na rwtisw...ta nokia mboroun kata ti diarkeia tis klisis na blepeis posa lepta exoun perasei....den anaferomai sto summary pou kanei afou kleiseis to til....exw ena 5210 k ena 2650 k den briskw pouthena tin sigekrimeni epilogi....ena panarxaio ericsson T29s pou tsekara exei tetoia dinatotita.... eimai gkavos i apla den paizei??? THANX!
S2Katana Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Εγω δεν εχω συναντησει τετοια δυνατοτητα σε Νοκια και εχουν περασει απο τα χερια μου 3-4 μοντελα της Φιλανδικης εταιρειας.
Theodore Tsi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 kala koulo den einai auto???den to eixa psaxei pote k eixa tin entipwsi oti sigoura edeixne ta xrono pou pernaei oso milas.....epipleon alli mia m@l@ki@........ exw ena 2650 (xerw einai gia ta panigiria alla ithela kati ftino xwris camera k xwris polla polla) k epipleon kanei k to allo apisteuto.....an me pairnei kapoios k anoixw to portaki(den anoigei automata i grammi) k to afisw na xtipaei xwris na patisw kati anoigei moni tis i grammi automata meta apo 5 deuterolepta.... :? ...........mipws sinithisa se alla menu k twra tou nokia mou fainetai periergo???
dali13gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Αυτό με τον χρόνο είναι γεγονός. Τα Symbian μόνο μοντέλα της Nokia έχουν αυτό που ζητάς. Όσο για το πορτάκι, και στο 7200 είναι έτσι... Αν θυμάμαι καλά, αν πατήσεις κάποιο κουμπί αφού ανοίξεις το πορτάκι(ή πριν το ανοίξεις), τότε δεν απαντάει στην κλήση. Δεν θυμάμαι όμως το κουμπί...Sorry. Φιλικά
Theodore Tsi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Αυτό με τον χρόνο είναι γεγονός. Τα Symbian μόνο μοντέλα της Nokia έχουν αυτό που ζητάς. Όσο για το πορτάκι' date=' και στο 7200 είναι έτσι... Αν θυμάμαι καλά, αν πατήσεις κάποιο κουμπί αφού ανοίξεις το πορτάκι(ή πριν το ανοίξεις), τότε δεν απαντάει στην κλήση. Δεν θυμάμαι όμως το κουμπί...Sorry. Φιλικά[/quote'] to koumbi eutixws to brika....apla patas na ginei athoribo k tote den apanta automata.....
paparoupas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Θεωρητικα, αν την ωρα της κλησης μπεις στο μενου και πας στη Διαρκεια Κλησεων, μπορεις να δεις το χρονο της κλησης και αν θυμαμαι καλα αυξανεται σε πραγματικο χρονο. Δεν ειναι παντως και το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο. Επισης χτες συνεβη το εξης καταπληκτικο: Καθομαι ανεμελος στο σαλονι -ολομοναχος στο σπιτι-, οποτε χτυπαει το κινητο 3 φορες, δεν προλαβαινω να το σηκωσω και στην οθονη γραφει 1 αναπαντητη κληση, πραγμα απολυτα λογικο. Το θεμα ειναι οτι παταω να δω τον αριθμο και φαινεται οτι με εχει καλεσει το σπιτι μου...(ειμαι μονος στο σπιτι). Κατα τα αλλα η ωρα της αναπαντητης ειναι σωστη, αλλα ως αριθμο εμφανιζει του σπιτιου μου, τον οποιο μαλιστα δεν εχω αποθηκευμενο στο κινητο για λογους ασφαλειας. Μετα απο κανενα 10λεπτο τηλεφωνει ενας φιλος απο τη Θεσσαλονικη, ο οποιος με διαβεβαιωνει (χωρις να του πω τπτ) οτι με πηρε τηλ πριν λιγο, αλλα αφου χτυπησε 3 φορες εκλεισε η γραμμη. ΥΓ1: Το κινητο ειναι Nokia 3510. ΥΓ2: Το ξερω οτι ειμαι offtopic, αλλα ειπα να μην ανοιξω αλλο θεμα.
Theodore Tsi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Θεωρητικα, αν την ωρα της κλησης μπεις στο μενου και πας στη Διαρκεια Κλησεων, μπορεις να δεις το χρονο της κλησης και αν θυμαμαι καλα αυξανεται σε πραγματικο χρονο. Δεν ειναι παντως και το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο. pragmati oxi k to pio eukolo alla den to gnwriza k tha to xrisimopoiw mou fainetai.......thanx paparoupas........ oso gia to peristatiko pou anafereis ti na pw.....ta kinita trelathikan mou fainetai......mou thimizei ena bug pou eixa brei sto t29 mou.........an ebazes ton arithmo tou kinitou sou px.... 694- 111 1111 k to apothikeues sto til ws "spiti", ean meta prospathouses na pareis ton arithmo 210- 111 1111 sou ebgaze oti tilefwnouses sto "spiti".......... :?
dali13gr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 @paparoupas Προφανώς έχεις ενεργοποιήσει την προώθηση κλήσεων από το σταθερό σου.
kleidokratwr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 pragmati oxi k to pio eukolo alla den to gnwriza k tha to xrisimopoiw mou fainetai.......thanx paparoupas........ oso gia to peristatiko pou anafereis ti na pw.....ta kinita trelathikan mou fainetai......mou thimizei ena bug pou eixa brei sto t29 mou.........an ebazes ton arithmo tou kinitou sou px.... 694- 111 1111 k to apothikeues sto til ws "spiti"' date=' ean meta prospathouses na pareis ton arithmo 210- 111 1111 sou ebgaze oti tilefwnouses sto "spiti".......... :?[/quote'] Δεν είναι bug, ένας φίλος μου είχε πάρει κινητό τιμ και του είχαν πει οτι μπορεί να έχει αρι8μό 093-χχχχχχχ όπου χχχχχχχ ο αριθμός του σταθερού στην αθήνα, ώστε να το θυμάται.. Έτσι πήρε τέτοιου είδους αριθμό. :wink: Έτσι μια μέρα ενώ με έπερνε απο το κινητό του , το κινητό μου έδειχνε αναγνώριση το σπίτι του στην αθήνα.. Το κινητό μου τότε ήταν το 3210 αλλα και μετά που το ξανατσεκάραμε και σε άλλα κινητά έτσι γινόταν. Πρέπει να γινόταν με βάση τα 7 τελευταία νούμερα η αναγνώριση. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει πλέον.
Theodore Tsi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 @kleidokratwr pantws sto 2650 eutixws den to kanei.....auto pou ekane o filos sou ithela na to kanw k egw alla distixws to noumero exei idi dwthei se allo sindromiti
paparoupas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 @dali13gr: Σωστη η σκεψη σου, αλλα σε διαβεβαιω οτι δεν εχω προωθηση στο σταθερο. Κι επισης ο φιλος με καλεσε απευθειας στο κινητο και οχι στο σπιτι. Κατα τα αλλα αυτο που αναφερθηκε ως bug δεν ειναι bug, διοτι αν δεν ηταν ετσι, το κινητο θα εβλεπε τους αριθμους 0030691111111 και 691111111 ως διαφορετικους αριθμους.
georgepetrou Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Τα κινητά βλέπουν τους αριθμούς όπως πραγματικά είναι, απλά για να βγάλουν το όνομα το οποίο αντιστοιχεί σε κάθε αριθμό τσεκάρουν (μάλλον) τα 7 τελευταία ψηφία... Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρίσει εγώ μέχρι σημερα! :grin: paparoupas, μήπως το τηλέφωνο του φίλου σου μοιάζει με του σπιτιού σου; Εγώ έχω πάθει παρόμοιο περιστατικό στο σπίτι μου στη Γαλλία και ποτέ δεν καταλαβα πώς έγινε!
BadBoy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Καλά εμένα μια φορά μου έκανε αναπάντητη το ίδιο μου το νούμερο! Εγίνε σε ένα NOKIA 6600 και το κατάλαβα όταν στην αναγνώριση μου εμφάνισε "Το νούμερό μου" (το έχω αποθηκευμένο έτσι, επειδή δεν το θυμάμαι απ'εξω). Ήθελα να ξερα, αν το σήκωνα, θα μου απαντούσα; :p
gerontas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Καλά εμένα μια φορά μου έκανε αναπάντητη το ίδιο μου το νούμερο! Το πιθανότερο είναι να ήταν ειδοποίηση για μηνύματα στον τηλεφωνητή.
BadBoy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Τι να σου πω, δεν ξέρω... Πάντως υπήρχε στο log των κλήσεων μετά! Καλή φάση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.