CHRIS_MALL Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Προσπαθώ να κάνω το εξής σε Pascal (αλλά αν κάποιος μπορεί να προσφέρει κάποια ιδεά σε κάποια άλλη γλώσσα πχ.C θα είμα ευχαριστημένος): Θέλω για κάθε εισερχόμενο και εξερχόμενο έγγραφο μίας εταιρείας να κρατούνται τα παρακάτω στοιχεία: Συντάκτης εγγράφου (αλφαριθμητικό 30 Χαρακτήρες) Ημερομηνία παίρνει 2 τιμές 0 ή 1. Το 0 σημαίνει εισερχόμενο , 1 σημαίνει εξερχόμενο . 1. Θα προσθέτει σε μία ουρά κάθε εισερχόμενο έγγραφο και σε μια στοίβα κάθε εξερχόμενο. 2. Τα στοιχεία κάθε εγγράφου θα δίνονται από το κυρίως πρόγραμμα. Οι διαδικασίες ή οι συναρτήσεις θέλω να καλούνται από το κυρίως πρόγραμμα . Η υλοποίηση των δομών δεδομένων ουρά και στοίβα θέλω να γίνεται δυναμικά (με pointers). Όποιος μπορεί ας βοηθήσει όσο μπορεί. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
godlike Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Αν θες να διαβάζεις από ένα αρχείο κάτι τέτοιο: Πάνος Χ. 1 Νίκος Υ. 0 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι σαν αυτό: > FILE* file = fopen("test.txt", "r"); char chv_name[100]; char chv_sname[100]; int x; do { fscanf(file, "%s %s %i\n", &chv_name, &chv_sname, &x); printf("%s %s %i\n", &chv_name, &chv_sname, x); }while (!eof(file)) Δυστυχώς δεν δουλεύει για ελληνικά. Για την ουρά και την στοίβα δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αλλά έχω κάτι έτοιμες λίστες που θα σου κάνουν την ζωή ευκολότερη. Είναι γραμμένες σε C++. Είναι μια κλάση με την οποία ελέγχεις την λίστα σου. Αν θες τον κώδικα και διευκρινήσεις πάνω στην λειτουργία του πες μου.
CHRIS_MALL Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Nomiza pws einai pio aplo (kai mallon den asxolountai polloi ma pascal...)! Tespa den peirazei..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.