predator Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 εστειλα σε ενα παιδι ενα Mp3 μεσα απο το msn messenger και ενω ολοκληρωθηκε κανονικα η μεταφορα του αρχειου δε το βρισκει πουθενα στο pc του! εκανε και search αλλα τιποτα. απο οτι μου εχει πει δεν εχει αλλαξει κατι στις default ρυθμισεις οποτε δε θα επρεπε να ειναι στο My Documents/Ληφθέντα Αρχεία ? any hints?:roll:
redxaris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 εχει το Νοrton Internet Security? Kαι εμενα μου το εκανε αυτο και αφου πηγα στο Νοrtonα και επελεξα να ειναι ανοιχτα ολα τα ports για τον msn ολα εγιναν κανονικα! Τωρα με τα αρχεια 2 περιπτωσεις υπαρχουν η μια ειναι να τα διαγραφει κατευθειαν και η αλλη να τα βαζει σε καραντινα(αλλα εγω οταν εκανα search δεν βρηκα τπτ)! Δοκιμασε αν ειναι αυτο και τα λεμε!
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 xoris na dino orko alla kati ixan xanapei edomesa predator gia auto to thema.kapoios ixe pei oti epidi to blepei san mp3 to kovei logo se sxesi kati me to security.tha sou lega na dokimaseis na ginei i antallagi me to mp3 mesa se zip na deis ama pezei kanonika.ama pezei kanonika tote tsekare tis epiloges mesa sto msn na deis giati genikos to new msn kovei para pola arxeia .elpizo na boithisa.
migel Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Υπάρχει ενα Patch το οποίο παρακάμπτει το security ( μαζί με πολλά άλλα που κάνει ) και ανταλάζεις μέσω msn messenger οτι αρχείο με οτι κατάληξη θέλεις . Η σελίδα είναι αυτή και κατεβάζετε το patch ανάλογα την version msn που έχετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.