Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση...

sboo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάλι έχει αρχίσει και με πιάνει το μικρόβιο της αναβάθμισης...

Αυτή την στιγμή έχω ένα AMD XP2800+(barton) πάνω σε μια Gigabyte 7N400pro2(rev.2) με 2x256 Kingston ValueRam (333MHz) και κάρτα γραφικών Asus9550GE.

To pc το χρησιμοποιώ περισσότερο για δουλειές γραφείου, internet και επεξεργασία video και ήχου

Λοιπόν τι προτείνετε για motherboard, cpu, μνημες, και κάρτα γραφικών???

Δημοσ.

Aλλαξε μνημες+καρτα γραφικων.Παρε μνημες που να ανεβαινουν και δοκιμασε να κλοκαρεις λιγο τον επεξεργαστη σου.Ειναι αρκετα δυνατος ακομα.Αν πουλησεις τα παλια(ram+γραφικα) θα δωσεις κανα 100-130 επιπλεον.Αν ξεκινησεις απο την αρχη θες 250-280 ευκολα σε μια μεταβατικη περιοδο(αναμενεται πτωση τιμων σε cpu's και καρτες γραφικων).

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει και διαπίστωσα ότι ο συνδυασμός επεξεργαστή και η motherboard δεν τα καταφέρνει στο overclocking.

H αλλαγή της ram δεν θα μου δώσει και πολλά, και η κάρτα γραφικών μου είναι υπεραρκετή για αυτά που κάνω.

Για να δω ουσιαστική διαφορά θα πρέπει να αλλάξω επεξεργαστή και motherboard...

Δημοσ.

Εγω προσωπικά, έχοντας έναν P4 Prescott 3.0Ghz, την μεγάλη μου αναβάθμιση θα την κάνω σε dual core και 64bit το... επόμενο καλοκαίρι. Όταν θα σκάσουν και τα 64bit Vista, και όταν θα έχουν αρχίσει να εδραιώνονται οι 64bitες εφαρμογές.

Μέχρι τότε, δε βλέπω πολύ σοβαρό λόγο για 64bit. (Για dual core όμως βλέπω και προσπαθώ να τον... παραβλέπω)

Δημοσ.

Αν είναι αναβάθμιση τώρα με χαμηλό κόστος εγώ θα έλεγα για μια 939 μητρική με Α64 3500+με προοπτικη για dual core στο μελλον και 1 γίγα μνημη.Επίσης καθότι και εγώ ασχολούμαι με βίντεο και ήχο ελπίζω να έχεις γρήγορο σκληρό και μεγάλο.Αν όχι κοίτα το και αυτό...

ΥΓ...Το avsite kai o avatar kati mou lene...:P

Δημοσ.

ΥΓ...Το avsite kai o avatar kati mou lene...:P

και καλά το κατάλαβες Μάριε!!!

ο σκληρός έχει αλλάξει πρόσφατα σε s-ata 160GB WD και λέω να τους ζευγαρώσω σε raid....

κι εγώ προσανατολίζομαι σε 939 με προοπτική αργότερα τον Dual Core, και την προσθήκη μνήμης...

απλά λόγω αποχής από το "σπορ" τον τελευταίο καιρό έχω χάσει επεισόδια και δεν ξέρω ποιες είναι οι καλύτερες mobo (σταθερές αλλά και με τις περισσότερες θύρες USB και Firewire)...

Δημοσ.
To pc το χρησιμοποιώ περισσότερο για δουλειές γραφείου, internet και επεξεργασία video και ήχου

Με αυτες τις δουλειές (δε βλέπω games), να υποθεσω οτι σε ενδιαφέρει η 100% συμβατότητα και η σταθερότητα?

θα το άφηνα για του χρόνου.

win64 χωρις apps64, και χωρις σιγουρους drivers για καμια videokarta και τα gadgetakia?

ή με τα Vista ακομα σε beta?

οταν θα εχεις σταθερες βερσιον των new win OS, θα υπαρχουν και dual core σε λογικές τιμες.

Δημοσ.

φίλε μου εγω θέλω να σου προτείνω την asus την platinum επεξεργαστή amd64 3400

και μνήμη 2χ512 kingston.για κάρτα γραφικών σου προτείνω την radeon 9550 256 mb.

όλα αυτά που σου λέω είναι δοκιμασμένα και δουλέυουν άψογα.

έχω εταιρία υπολλογιστών και τα έχω δοκιμάσει αυτά.

Δημοσ.
φίλε μου εγω θέλω να σου προτείνω την asus την platinum επεξεργαστή amd64 3400

και μνήμη 2χ512 kingston.για κάρτα γραφικών σου προτείνω την radeon 9550 256 mb.

όλα αυτά που σου λέω είναι δοκιμασμένα και δουλέυουν άψογα.

έχω εταιρία υπολλογιστών και τα έχω δοκιμάσει αυτά.

H διαφορα στις επιδοσεις σε συγκριση με αυτα που ηδη εχει θα ειναι μικρη για τα χρηματα που θα δωσει.

Αν τελικα κανεις αναβαθμιση ενας 3200+venice(η και 3500+) με καλες μνημες(για μετριο κλοκαρισμα) μαζι με μια μετρια καρτα γραφικων(αφου δεν εισαι gamer)οπως 6600 απλη,x600κτλ μαλλον ειναι οτι πρεπει.Καλο θα ειναι να δωσεις κατι παραπανω για μνημες ετσι ωστε με ενα o/c να κερδισεις σε επιδοσεις.Κατι με Tccc chips που ανεβαινουν χωρις να κοστιζουν και πολλα.Και μητρικη χωρις SLI(δε νομιζω οτι το χρειαζεσαι...).

Αν δεν κανω λαθος αναμενεται νεο socket μετα τα Χριστουγεννα ειδικα για Dual Core.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...