Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με σύνδεση (κουφό)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

έχω forthnet adsl in a box και όλα μια χαρά. Εκει που ήμουν το απογευμα στο ιντερνετ ξαφνικά η ταχύτητα μηδενίζεται και αποσυνδέομαι τελικά. Πάω να ξαναμπώ κι απο τοτε τίποτα!!! Δεν ξανασυνδέθηκα μου βγάζει συνέχεια σφάλμα 721 και 718. Το κουφό είναι οτι το access runer control panel δείχνει κανονικά connection established. Μίλησα με την τεχνική υποστήριξη της φορθνετ αλλα δεν μπορέσαν να με βοηθήσουν και είπαν οτι δήλωσαν πρόβλημα στη σύνδεση και περιμένω...

έχει πάθει κανείς κάτι παρόμοιο;

ΥΓ: Ανανέωσα drivers και άλλαξα και μοντεμ αλλα τιποτα... :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

718 - PPP timeout.

This error indicates a PPP conversation was started, but was terminated because the remote server did not respond within an appropriate time. This can be caused by poor line quality or a problem with the server (ISP). This error can occur when your modem has connected to the ISP and has sent username and password, but there is no response from the server.

Sometimes, re-dialing will be successful.

This error can also occur if your ISP account has expired, or if the username or password you are using is invalid.

This error can occur if you have LCP extensions enabled in the TCP/IP Properties of the connectoid and your ISP does not support LCP extensions.

This error may also occur if you have one or more network cards in your machine, and the cards do not have TCP/IP protocol enabled, or if the TCP/IP settings are incorrect. (Go to Networking in Control Panel to examine the properties of your network adapters; or, if you are not using the network card(s), disable them in Control Panel->System->Hardware.)

ναι ξέρω τι είναι εγώ ρώτησα αν το χει αντιμετωπίσει άλλος.

Λες να μην ξαναπήρα; Είπα οτι στα καλα καθούμενα το έπαθα χωρίς να πειράξω κάτι άρα ούτε ρυθμίσεις άλλαξαν ούτε user/pass είναι δυνατόν να άλλαξαν

Δεν θέλω να πιστεύω ότι συμβαίνει και σε σένα το ίδιο. Λοιπόν εγώ έχω OnDSL ECOnomy 1000 αορίστου και ξαφνικά δεν μπορώ να συνδεθώ. Επί 2 μέρες το προσπαθούσα δοκιμάζοντας διάφορες εναλλακτικές. Τελικά έκανα φορμάτ και όλα καλά! Κάτι είχε τρυπώσει και δεν μπορούσα να συνδεθώ και το Real Time Protection του Kaspersky ήταν απενεργοποιημένο!

Χθες είχα πάλι μια διακοπή στην σύνδεση! Κράτησε κάνα τέταρτο. Προσπάθησα να μιλήσω με το 1242 του help desk της Adsl. Τζίφος, ήμουν σε γραμμή προτεραιότητας! Έχω παρατηρήσει πως το πρωί δεν μπορείς να εξυπηρετηθείς απ'την adsl! :(

Το άφησα για λίγο και μετά ξαναδοκίμασα... Επανήλθε κανονικά! Αυτό σημαίνει πως ο server είχε ένα προσωρινό πρόβλημα!

Δεν θέλω να πιστεύω ότι συμβαίνει η πρώτη περίπτωση. Δοκιμάζεις πάλι το πρωί την σύνδεσή σου, μήπως τελικά και επανέλθει!

πωωω ελπίζω να μην τρέχω για φορματ αν και όλα τα ετρεξα(απο ασφάλειες εννοω) και δεν εντόπισαν τίποτα. Θα δοκιμάσω κι αύριο κι ελπίζω, αλλιώς... αντα ξαναμανα τα ίδια! ΦΟΡΜΑΤ!

Το είχα πάθει και εγώ αυτό.

Έχω 4νετ 256/128 και ΟΤΕ 384/128 αλλά με router Zyxel το οποίο μόνο του κάνει σύνδεση μόνιμα.

Ένα απόγευμα το αφήνω κανονικά, βγαίνω έξω και όταν επιστρέφω δεν ήταν μέσα.

Πήρα τηλέφωνο ΟΤΕ / 4νετ και έλεγε ο ένας ότι φταίει ο άλλος.

Μετά από 4-5 ώρες επανήρθε μόνο του.

Καλησπέρα

έχω forthnet adsl in a box και όλα μια χαρά. Εκει που ήμουν το απογευμα στο ιντερνετ ξαφνικά η ταχύτητα μηδενίζεται και αποσυνδέομαι τελικά. Πάω να ξαναμπώ κι απο τοτε τίποτα!!! Δεν ξανασυνδέθηκα μου βγάζει συνέχεια σφάλμα 721 και 718. Το κουφό είναι οτι το access runer control panel δείχνει κανονικά connection established. Μίλησα με την τεχνική υποστήριξη της φορθνετ αλλα δεν μπορέσαν να με βοηθήσουν και είπαν οτι δήλωσαν πρόβλημα στη σύνδεση και περιμένω...

έχει πάθει κανείς κάτι παρόμοιο;

ΥΓ: Ανανέωσα drivers και άλλαξα και μοντεμ αλλα τιποτα... :(

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα κι εγώ πριν μερικές εβδομάδες. Έχω forthnet adsl in a box και ξαφνικά παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα με σένα. Η σύνδεση επανήλθε μετά από λίγη ώρα. Δεν πιστεύω να είναι σοβαρό το πρόβλημα. Εάν επιμείνει τότε πάρε τηλ. στην Φορθνετ για να στο λύσουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...