Προς το περιεχόμενο

Agora hxeion (5.1 vs 7.1 kai ensirmata vs doriforika)

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

guys thelo na agoraso nea hxeia. ta thelo na eine poly kala. exo balh sto mati ayta -> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501597 (LOGITECH Z-5500 5.1). eine kaneis apo edo pou ta exei? pos tou fenonte?

Exo idi 5.1 hxeia kai skeftomoun mipos tha eprepe mias kai kano anabathmisi na mhn paro pali 5.1 alla 7.1. exo akousei sta 7.1 h diafora eine oti sta 2 piso hxeia tou 5.1 presthetonte alla 2 gia na ginei 7.1. eine alithia ayto? yparxei esthiti diafora sta 7.1 apo ta 5.1. Exei bgei tipota poio neo meta ta 7.1?

Oson afora tora to an tha eine doriforika.. nomizo doriforika tosa pola watt eine diskolo na breis. kai sigoura den tha kanoun 350 euro. ean paro doriforika tha exo problhma me to shma mipos? yparxei periptosh na exo problhma me paremboles ean balo poly piso as poume ta piso hxeia?

Proteinete eseis an exete kath sto myalo sas na koitakso

Δημοσ.

Δες την υπογραφή μου και το "χαμόγελο" που έχω δίπλα...... Αν διαθέτεις αυτό το ποσό, χτύπα τα ανελέητα..... :razz: :razz:

Sam.

• Super Moderators
Δημοσ.

eee oxi kai 350 euro...345 :P

pantws ta hxeia a3izoun kai me to parapanw kai opws kai na to kanoume sthnontai pio eukola kai pio swsta apo ta 7.1 se periptwsh pou o xwros sou einai "dystropos" :)

nai ta exw kai egw ta Z-5500 :)

Δημοσ.

exete mikro xoro ekei pou exete balh ta hxeia? antexete na ta bazete terma as poume h eine toso dinata pou den antexonte me tipota? ekei me kobo pantos me xilia. fenete kai poly kalh kataskeyh

Δημοσ.

Τα ηχεία είναι "αστέρια". Όσο αυτό που λες για τέρμα, δεν νομίζω να αντέξεις να τα βάλεις τέρμα.(Βασικά δεν νομίζω να αντέξουν οι πόρτες σου) Έχουν πολύ.... "δύναμη"!!!!!!!

Sam.

Δημοσ.

Όταν τα έβαλα και έκανα κάποια τεστ με ταινίες και μουσική, απλά έτριζε το δωμάτιο και οι πόρτες. Και όσον αφορά τις ταινίες, δεν ανέβασα την φωνή πάνω από την μέση, ειδικά σε ταινίες που υποστηρίζουν DTS.

Sam.

Δημοσ.

Και γιατί να μην πάρεις της Creative τα Gigaworks 7.1 που κάνουν γύρω στα 367 €(τώρα δεν τα έχει το e-shop) και να έχεις κορυφαίο ηχοσύστημα;Το θέμα είναι να έχεις και κάρτα ήχου που να μπορεί να αποδώσει με αυτά τα ηχεία.Σίγουρα η βασική διαφορά μεταξύ 5.1 και 7.1 είναι 2 ηχεία αλλά ακουστικά είναι ανώτερατα τα 7.1 ειδικά αν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσεις σε παιχνίδια που έχουν τρομερά ηχητικά εφέ και που απαιτούν ισχυρό Hardware.Αν χρησιμοποιείς την κάρτα ήχου της μητρικής τότε παρέμεινε στα 5.1

• Super Moderators
Δημοσ.

to 8ema einai na ta exei topo8ethsei kai swsta...an o xwros tou den dexetai eukola (h ka8olou) ta 7.1 den a3izei na ta parei...ase pou ta Z-5500 exoun kai decoder me digital connections :)

Δημοσ.
Τα ηχεία είναι "αστέρια". Όσο αυτό που λες για τέρμα' date=' δεν νομίζω να αντέξεις να τα βάλεις τέρμα.(Βασικά δεν νομίζω να αντέξουν οι πόρτες σου) Έχουν πολύ.... "δύναμη"!!!!!!!

Sam.[/quote']

.....kai gia na epanalavo kai enan filo akouma.....des tin ipografi mou .

mia fora ta evala terma me katalilo optikoakoustiko iliko kai tin epomeni o gitonas

apo tin apenanti polikatoikia rotage ......pou akrivos exo to sub.

ena mionektima mono na toniso ....den exis equalizer stin console tou....alla ola k ola tosa progs me mousiki iparxoun kati tha vriskis panta na kanis tin douleia sou.ego rithmizo mono me to winamp mias kai mousiki mono apo ekei vazo.

Δημοσ.

Τα Ζ-5500 δεν είναι ασύρματα. Τα Gigaworks δεν νομίζω να φτάνουν την ποιότητα των Logitech. Αν πας σε κάποιο ΠΛΑΣΙΟ και τα δεις live, θα καταλάβεις ότι τα ηχεία είναι πολύ καλά και απο πλευράς ποιότητας. Κάποιο συγκριτικό τεστ, δεν έχω δει για να σου προτείνω να κοιτάξεις. Κάποιος άλλος φιλαράκος μπορεί να έχει δει κάπου και να σου προτείνει.

Να προσθέσω μόνο ότι τα Ζ-5500 ΔΕΝ είναι αποκλειστικά για PC. Οποιαδήποτε συσκευή βγάζει ήχο, μπορεί να συνδεθεί επάνω στα ηχεία, μιας και έχει 3 διαφορετικές εξόδους: coaxial, optical και αναλογική. (Έχει ακόμα μία στο πλαϊ του decoder που μπορείς με ένα καλώδιο καρφί - καρφί να συνδέσεις και το walkman σου)

Sam.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...