Iron_Druid Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 KDE 3.3 kai provlimata sto FC3 Na mai pali :-P Paidia exo diafora provlimata alla kalytera as ta lysoyme ena ena. Otan anoigo to pc kai kano log in sto KDE arxizei na automata autorun to CD-ROM . Meta apo ligo stamatei mono tou. Den exo peiraksei kapoia rythmisi, mono tou kanei, automata. (???) Pos to apenergopio ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Εννοείς πως κάνει mount το CD-ROM μόνο του; Γιατί θες να απενεργοποιήσεις κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 K mena me mperdeueis ligo me auto pou les gia to autorun. Ennoeis pws molis kaneis login blepeis to led tou cdrom na anabei k th syskeuh genika na douleuei? Auto opws leei o capthookb den einai kako, profanws kanei auto-mount to cd sou... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Καταλαβαινω τι εννοεις. Και μενα μου την εσπαγε. Ψαξε μεσα στον φακελο .kde για ενα αρχειο με ονομα autostart και σβηστο. (Καλυτερα αντεγραψε το καπου αλλου και μετα σβηστο γιατι δεν θυμαμαι 100% οτι ειναι αυτο. Εγω ετσι πρεπει να το εκανα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trospe Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Το ενδεχόμενο να κάνει restore ένα session που του είπες να σώσει και δεν το θυμάσαι,το σκέφτηκες?? Εμένα πάντα ανοίγει το opera,to valknut και 1 shell....8-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.