Fotis_Greece Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Μιας και τελικα πληρωνω και εγω πολλα για dialup συνδεσεις αποφασισα να βαλω dsl γραμμη. Εχετε την καλοσυνη να με βοηθησετε λιγο 1) Να κρατησω την isdn η να παω παλι σε pstn? Υπαρχει διαφορα σε ποιοτητα και ταχυτητα του dsl? 2) Η τιμες της vivodi 10.9+12.9=23.8 +19%= 28.3 το μηνα ειναι η πιο φτηνη που υπαρχει? Ειναι καλη αυτη η συνδεση 256 της vivodi (μενω Πλατεια Αμερικης αν εχει κανεις τετοια συνδεση εκει κοντα σε Κυψελη ας μου πει εντυπωσεις για την ταχυτητα) 3) Αν γυρισω παλι σε pstn την γραμμη, επειδη στελνω πολλα φαξ απο το υπολογιστη πρεπει να κρατησω το υπαρχον 56ρι μοντεμ της crypto και να το συνδεσω πανω σε καποιο φιλτρο του dsl? Υπαρχει κανενα προβλημα αν το pc ειναι συνδεδεμενο και το μοντεμ στελνει φαξ συνεχεια? Αντε και μια τεταρτη ερωτηση. Μου ειπαν απο την vivodi οτι θα χρειαστω μονο το μοντεμ. Υποθετω οτι το ethernet montem ειναι καλυτερα απο τα usb. Μπορειτε να μου προτεινετε ενα καλο και φτηνο? Ευχαριστω πολυ παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 1) Εξαρτάται αν (πέραν της dsl σύνδεσης στο internet) χρειάζεσαι την isdn (πχ 2 κανάλια φωνής) - αν όχι θα μπορούσες να την καταργήσεις. Δεν νομίζω να έχει ποιοτική διαφορά (απλά θα πρέπει να πάρεις άλλο modem - αυτά που είναι για pstn δεν κάνουν για isdn και το ανάποδο) 2) Η Vidodi είναι μια καλή λύση αν υποστηρίζει το δίκτυό της την περιοχή σου. Αν έχει λύσει τα προβλήματα του παρελθόντος και υποστήριζε την περιοχή μου θα το σκεφτόμουν σοβαρά παρά τη μικρή τραυματική προηγούμενη εμπειρία μου. 3) Ναι, για να στέλνεις fax (δε μιλάμε για υπηρεσίες αποστολής fax μέσω internet - υπάρχουν και τέτοιες αλλά δε θα το προτιμούσα) θα πρέπει να κρατήσεις και το 56άρι. Θα εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένο στη τηλεφωνική γραμμή (όχι πάνω στο modem) - Απο το splitter δηλαδή αναχορούν δύο γραμμές/καλώδια, μια για το modem/router και μία για το τηλέφωνο (όπου μπορείς να παρεμβάλεις το 56άρι όπως και σήμερα). Κανένα απολύτως ... πέραν του ότι θα μπορούμε να σε πιάνουμε στο τηλέφωνο Δε ξέρω για καλύτερο χειρότερο αλλά για μένα το ethernet έχει μεγαλύτερο νόημα ιδιαίτερα αν θες να συνδέσεις περισσότερα του ενός PC. Ξέρω ότι υπάρχει ένα που έχει και usb και ethernet, αλλά αν ασχολήσε αρκετά με ΗΥ και έχεις παραπάνω από 1 HY θα πρότεινα ethernet. Αν είναι ήδη σε δίκτυο το συνδέεις στο switch σου και είσαι ok. Για μάρκες ας μιλήσουν οι πιο ειδικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 το Fritz!Box έχει και usb και ethernet... αλλά είναι σχετικά ακριβό 100+ε το έχω δοκιμάσει και σαν usb και σαν lan, διαφορά δεν είδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksp Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Des kai tin protasi OneBill tis Forthnet...sta 256 kbs me syndesi enos etous. Sou dinoun kai 4 mines dwro, opws kai router Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.