Adavis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Πώς είναι ρυθμισμένο το pruning στις διάφορες ενότητες του Insomnia; Κάθε πότε χάνονται τα παλιά θέματα; Έψαχνα να βρω κάτι σχετικά πρόσφατο και δεν υπάρχει τελικά...
Cristina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δε νομίζω πως υπάρχει pruning. Εδώ βλέπουμε αναστάσεις θεμάτων 3ετίας... Μάλλον δεν ψάχνεις σωστά. Πες μας τί θέλεις μήπως και στο βρούμε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Ναι, κι εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει pruning ούτε κόβονται αυτόματα θε- :-P
paschalia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Εχμ , μια ερωτηση . Πως βλεπεις θεματα μιας τριετιας και δεν μπορεις να τα δεις απευθειας ( χωρις αναζητηση ) ?
Cristina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Κάθε section, στο κάτω μέρος έχει τα «Display Options». Αν εκεί επιλέξεις τα εξής: Sorted By: Last Post Time From the: Begining Sort Order: Ascending Και πατήσεις το «Show Threads»... TADAAAAAAAAA!!! (Βέβαια... Αν το κάνεις αυτό, θα δεις topics 35ετίας... Αλλά δεν πιστεύω να σε πειράζει, ε; ) Edit: Α! Επίσης στο τέλος (περίπου) κάθε topic υπάρχει ένα link «Previous Thread». Αν το πατάς για μερικές μέρες, θα φτάσεις σε topics 3ετίας.
paschalia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δεν εννοω αυτο . Εννοω οτι αν υπαρχει λινκ σε καποιο τοπικ δεν θα μπορεις να το δεις επειδη ειναι αλλης εκδοσης ( phpp klp ) Αλλα αυτο το ιδιο λινκ , αν πας μεσω αναζητησης θα το βρεις...... Πως γινεται αυτο ?
Cristina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Μα το λες και μόνη σου! Είναι σε phpbb! Γι αυτό ακριβώς και δεν μπορείς να το δεις. Είναι άλλο software. Σα να προσπαθείς να τρέξεις εφαρμογή για Mac σε Windows, ένα πράγμα. Δεν ξέρω αν με «πιάνεις»...
paschalia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Ναι , ξερω οτι ειναι διαφορετικες εκδοσεις .., αλλα αστο . Το παω μεσω Λαμιας οτι θελω να πω και δεν θα βγει κατι .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 @ paschalia: Αφού τα είπαμε αυτά περί phpBB και vB κι αλλού. Μην ανακινούμε ξανά το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.