Bomber-21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Μηπως τελικα δεν το θελει ουτε ο θεος;;; Ασε που διαβασα οτι οι jpeg εικονες απεικονιζονται μαπα.... συν του οτι εχει προβλημα με το contrast-brightness...... αληθεια φιλε jimmy blind ποια συσκευη θα εχει 3 mpixels;; αν και εφοσον εχω ψηφιακη λιγο με καιει... Ε δεν παιζεσαι... :???: :razz:
tsotrilos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Ε δεν παιζεσαι... :???: :razz: φιλε bomber-21 το ξερω... ουτος η αλλος η αποφαση παρθηκε το 750i θα ειναι το επομενο κινητο μου απλα γραφω μερικα πραγματα που διαβασα μηπως ειχατε να πειτε κατι πανω σε αυτα... αλλωστε το ξερω οτι σας ζαλισα αλλα ειναι κριμα να παρω μια συσκευη που να μην με αφησει ικανοποιημενο... φιλικα παντα ετσι;
Bomber-21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Ναι ρε,δεν μας ζαλιζεις! Απλα,εκει που ειχες καταληξει σε ειδα να εισαι σε διλλημα παλι. Παντως,εγω θα επιμεινω σε οτι αφορα το k750.Αν δεν εχεις απαιτησεις smartphone,δε θα σε απογοητευσει.Προσεχε να παρεις την απλη εκδοση και οχι τη voda live.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 συμφωνώ απόλυτα με τον Bomber-21 ... την απλή έκδοση! όσο για το κινητό με τα 3mega pixels .... δεν είναι ακόμα καιρός για αναλύσεις... ψάχνω να βρώ ένα ωραίο κ περιεκτικό link , μόλις το βρώ ... ξέρετε.... Πάντως διάβασα πως το w800i έχει την καλύτερη ποιότητα ήχου που έχει βγεί ποτέ σε κινητό, τι να πώ , εαν δεν πειραματιστώ εγώ ο ίδιος ... δεν λέω τπτ με σιγουριά!
gfilippas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Οι jpeg εικόνες απεικονίζονται μάπα. Δεν νομίζω. Που το είδες αυτό; Πρόβλημα με το contrast-brightness ίσως να έχεις, αν δεν ρυθμίσεις σωστά την λήψη. Όχι στο φως της ημέρας, εκεί είναι σχεδον άψογες. Στο ημίφως θα πρέπει να προσέξεις με την φωτεινότητα και την ισορροπία του λευκού. Αλλά αυτά με λίγους πειραματισμούς στο μενού της κάμερας, θα τα βρεις.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 qfilipas milas gia to K750i etsi? den nomizo na ennoeis ayta pou les gia to k700i
ksessalonikios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Πρόβλημα με το contrast-brightness ίσως να έχεις, αν δεν ρυθμίσεις σωστά την λήψη. Όχι στο φως της ημέρας, εκεί είναι σχεδον άψογες. Στο ημίφως θα πρέπει να προσέξεις με την φωτεινότητα και την ισορροπία του λευκού. Αλλά αυτά με λίγους πειραματισμούς στο μενού της κάμερας, θα τα βρεις. nomizw den anafetontai sto ruthmiseis toy contrast-brightness kata ti lipsi fwtografias alla genikotera stin apeikonisi tis othonis toy kinitoy,pragma sto opoio tha symfwnisw ws ena bathmo,episis mi ksexnate oti yparxei upo-menu sto opoio ruthmizeis ti fwteinotita kai diorthwnei elafrws tin katastasi
giorgio_g Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 sorry gia to kseneroma!!!! entaksi more se kana 10imero tha iparxi ke pali!!! pantos gia tis foto,tis ida sto pc ke epatha plaka. theli ligo prosoxi min bgi kounimeni. kata ta alla ine apisteutes idika autes me kako fotismo ine anelpista kales!!!! oso gia to video mpori to megethos na parameni mikro alla i kinisi ine poli fisiki xoris polla spasimata!! :wink: :wink: :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.