Προς το περιεχόμενο

S700i η K750i

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

giorgio g σοβαρα μιλαμε;;;πως μπορω να μαθω αν υπαρχουν αποθεματα;;; μαλλον πρεπει να βιαστω.....το κερατο μου....το κυνηγαω απο περσι και τελικα παιζει να μην το παρω ουτε τωρα.....

ασχετο το S700 σε σχεση με το k750i εχει στα συν οτι εχει μεταλικο φυνιρισμα...

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

apo filous ksero oti edo ke 2 toulaxiston mines to tilefono den ine diathesimo apo tin sony gia ta katastimata.

esi omos mpori na ise kolofardos ke na petixis kana teleuteo i na bris meso internet!!!!

to + tou s700 ine i terastia othoni!!!!!!!

Δημοσ.

δεν το πεταγε κανεις αυτο απο την αρχη μην μεινω με την γλυκα;; ξερετε αν μπορω να επικοινωνησω με καποιον να μαθω αν παιζουν αποθεματα;; Απο γερμανο θα το παρω απο αναβαθμιση εταιρικης συνδεσης....

Α στην σελιδα του e-germanos το εχει ακομα....μας λεει κατι αυτο η @@@@;;;

Δημοσ.

Εγω παντως θα προσπαθησω να σε αποτρεψω να παρεις το s700.

Δεν μπορω να φανταστω καποιον να εχει να διαλεξει αναμεσα σε k750 και s700 ,και να διαλεξει το s700.

Σκεψου το.

Δημοσ.

ναι αρχιζω και εχω μια κλιση προς το Κ750 μετα το review του phovos αλλα σκαλωνω στο να μην ειναι σαν το κ700 γιατι ειλικρινα ξενερωσα με το κ700.... και κολαω στην ομορφια του s γιατι οπως και να το κανεις ειναι πολυ ομορφο ενω το k750i ειναι ενα ακομα κλασικο candybar απο την sony...παντως απο οσο ειδα η καμερουλα φυσαει...ασχετο η οθονη εχει το ιδιο μεγεθος με κ700; δελεαρ αποτελει βεβαια και τα 100 mb χωρου...

Δημοσ.

to oti to ides den simeni tipota.

ta pedia exoun dikio.

an ekseresis to xrimatiko den iparxi kanenas logos na paris to s.

omorfo to s alla ke terastio etsi!!!!!!????!!!!!???!!!!

idika me upgrade eterikou tha to paris ke se poli kali timi (xontriki)!!!1

k750!!!!!!!! :razz: :razz: :razz:

Δημοσ.

Παιδες λοιπον μπορει να σας επριξα αλλα τελικα με βλεπω με το καινουριο μοντελακι της Sony (750) με πεισατε θα το τσιμπησω τελικα....

Ειλικρινα σας ευχαριστω παρα πολυ για τις πολυτιμες απαντησεις σας...και γενικα για την βοηθεια που μου δωσατε.Τα λεμε σε 1 βδομαδα που θα το εχω στα χερια μου με τις πρωτες εντυπωσεις...

Δημοσ.
Παιδες λοιπον μπορει να σας επριξα αλλα τελικα με βλεπω με το καινουριο μοντελακι της Sony (750) με πεισατε θα το τσιμπησω τελικα....

Ειλικρινα σας ευχαριστω παρα πολυ για τις πολυτιμες απαντησεις σας...και γενικα για την βοηθεια που μου δωσατε.Τα λεμε σε 1 βδομαδα που θα το εχω στα χερια μου με τις πρωτες εντυπωσεις...

ETΣΙ!!! :wink: :) :wink: :grin:

Εκανες τη ΣΩΣΤΗ επιλογη!! :wink:

Δημοσ.

Εχώ θα έλεγα , εαν έχεις υπομονή να περιμένεις λίγο καιρό (όπως θα κάνω κ γω..) 3 Megapixels Camera σου λέει κάτι ? + τα υπόλοιπα που ήδη κυκλοφορούν

(Blue...,Mp3,Videos,το ένα .. το άλλο) - δεν λέω τπτ άλλο!!

Εδώ διάβαζα σε ένα άρθρο του Tommorow πως στην ιαπωνία έχει βγεί κινητό σε λουράκι για τα σκυλιά και με κάποιον τρόπο επικοινωνούν με τα αφεντικά τους , τώρα δεν ξέρω να σας πω πως λειτουργεί , αλλά και μόνο σαν σκέψη, Σκέτη ΤΡΕΛΑ αυτοί οι "σκισομάτιδες"

Τώρα άν καίγεσαι ... καρφωτό Κ750Ι Η W800i ... η διαφορά είναι μόνο τα χρήματΑ

• Super Moderators
Δημοσ.

kai to arketa megalytero se xwrithkothta memory stick :P

kala osa MPixels kai na einai an o fakos einai gtp pali tou kwlou 8a einai h photo :P

Δημοσ.

file mou tha se ksanakseneroso!!!!!!!

to k750 afti tin stigmi exi elipsi alla min anisixis meta tis 20 tha iparxi kanonika!!!

pantos w800 tha bris pantoy!!!!!

Δημοσ.

Μηπως τελικα δεν το θελει ουτε ο θεος;;;

Ασε που διαβασα οτι οι jpeg εικονες απεικονιζονται μαπα....

συν του οτι εχει προβλημα με το contrast-brightness......

αληθεια φιλε jimmy blind ποια συσκευη θα εχει 3 mpixels;;

αν και εφοσον εχω ψηφιακη λιγο με καιει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...