Προς το περιεχόμενο

CPU info:Ειναι καλό κομματι?

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μπορεί να ειναι και λαλακια αυτό που θα ρωτήσω αλλα μληπως ξερει κανείς σας τι σημαίνουν τα στοιχεία που θα σας δωσω τα οποία ειναι γραμμενα πάνω στο επεξεργαστή? Ειναι καλό κομματι?

SL6W6 COSTA RICA

3340A102

4340A900

1147

;-) ;-) ;-)

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Pentium 4 2.6Ghz @3.1Ghz (239x13multiplier). Σε αυτην την ταχύτητα τον τρέχω... και θέλω να δω εαν ειναι απο κατασκευλης καλό κομματι...Εχω ακούσει οτι απο αυτα τα στοιχεία μπορεί καποιος να δει μεχρι και ποια εβδομαδα κατασκευάστικε!

Δημοσ.

costa rica, malaisia kai phillipines kateskeuazonte ta perissotera tsip ths Intel.

Twra apo tis arithmous olo kai kapoia symperasmata tha bgainoun alla den kserw na sou pw.

Twra an einai kalo kommati?

Ola ta idia einai (thelw na pisteuw).

CPU einai oxi stafyllia... :D

Δημοσ.
CPU einai oxi stafyllia...

Εδω κανεις λάθος δεν ειναι όλες ίδιες και αυτό ειναι το μόνο σίγουρο...Χωρίς να κανω τον εξυπνο και με κάθε επιφύλαξη υπάρχουν κομματια απο Ρ4 2,6 που ειναι ΥΠΟχρονισμένοι 3αριδες και 2,8 που ειναι 3,2...Λόγω έλλειψης κομματιλω η ΙΝΤΕΛ εβγαλε κάποια κομματια στην αρχή...

Ισως κανω λάθος...το ξαναλέω

Δημοσ.

dioptra999, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=704

Pentium 4 2.6Ghz @3.1Ghz (239x13multiplier). Σε αυτην την ταχύτητα τον τρέχω... και θέλω να δω εαν ειναι απο κατασκευής καλό κομματι...

Ε, αφού τον τρέχεις εκεί, καλό φαίνεται :) Ο,τι και να σου πουν τα specs, σημασία έχει η πράξη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...