Προς το περιεχόμενο

Hardware Προβλημα με Ν6600

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Στο ΝΟΚΙΑ 6600 που εχω το joystick του αποφασισε ξαφνικα να μην "πιανει" την κινηση προς τα αριστερα.Δεν ανταποκρινεται δηλαδη στην αριστερη κινηση ουτε στο μενου, ουτε στις εφαρμογες και ουτε φυσικα ακουγεται ο ηλεκτρονικος ηχος απο το πατημα του.Καμια ιδεα?Αν το ανοιξω ισως?(Ναι, με λιγη προσπαθεια αφαιρειται το εμπροσθιο καλλυμα).

Δημοσ.

Προσοχή όμως γιατί αν δεν τα καταφέρεις τελικά και αναγκαστείς να το πάς στο Νόκια κλάμπ , ίσως σου πούν ότι το κινητό έχει ανοιχτεί από άλλο χέρι και δεν αναλαμβάνουν να στο κάνουν.Την έχω πατήσει έτσι..

Δημοσ.

Ναι, το γνωριζω αυτο, αλλα το θεμα ειναι αν ξερει κανεις πως μπορω να το επισκευασω μονος μου, με προσοχη βεβαια.

Δημοσ.

To είχα πάθει και εγώ αυτό και δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις τπτ εκτός και αν είσαι ηλεκτρονικός.

Εγώ είχα αλλάξει joystick το οποίο είναι μαζί με την πλακέτα.Κάνα 50άρικο αν θυμάμαι καλά ήταν.

Δημοσ.
To είχα πάθει και εγώ αυτό και δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις τπτ εκτός και αν είσαι ηλεκτρονικός.

Εγώ είχα αλλάξει joystick το οποίο είναι μαζί με την πλακέτα.Κάνα 50άρικο αν θυμάμαι καλά ήταν.

Δεν ξερω αν αξιζει να το αλλαξω αν μλαμε για τετοια ποσα.Σκεφτομαι να παρω νεο κντ, μαλλον το Ν6681

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...