Προς το περιεχόμενο

Θελω τις Ip απο τα ελληνικα hubs..

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει καποιος να κανει paste εδω ολες τις ip με τα ελληνικα hubs; εχω κατεβασει και ολες τις λιστες, αλλα παλι δεν μου δειχνει καμμια..

btw τι μπορει να φταιει; μολις εγκατεστησα το προγραμμα, μετα απο format..

αλλα επειγομαι για τα hubs! please!!

Δημοσ.
μπορει καποιος να κανει paste εδω ολες τις ip με τα ελληνικα hubs; εχω κατεβασει και ολες τις λιστες' date=' αλλα παλι δεν μου δειχνει καμμια..

btw τι μπορει να φταιει; μολις εγκατεστησα το προγραμμα, μετα απο format..

αλλα επειγομαι για τα hubs! please!![/quote']

ti ennoeis de sou deixnei kamia? an vgenoun ta hubs patas filter-greek k tha sta deixei....

Δημοσ.

τιποτα.. παρακαλω καποιον να τις κανει paste εδω. δεν πιστευω να του ειναι μεγαλος κοπος.. εστω μονο του angelos0 και του Dark Angel. σε αυτα τα 2 εμπαινα κυριως..

Δημοσ.

megalos kopos den einai sigoura alla afou den einai megalos kopos giati den ton kaneis esy??? ade gia to dark angel pou les paei k erxete alla gia to aggelos????????????????????????????????????????????????????? ena search den vlaptei to polu 3-4 secs na sou parei.

Δημοσ.

καλα αφηστε το ρε παιδια.. εγω καιγομουν για εχθες οπωςδηποτε..

βοηθεια να ζητας και βοηθεια να μην ερχεται..

tsakonas προσεχε πως μιλας, ενταξει; εγω θελω ολες τις διευθυνσεις, απλως εκεινη την στιγμη θα ημουν ενταξει και με εκεινες τις δυο μονο!

hublist.org .....
δεν δουλευει..
Δημοσ.
τιποτα.. παρακαλω καποιον να τις κανει paste εδω. δεν πιστευω να του ειναι μεγαλος κοπος.. εστω μονο του angelos0 και του Dark Angel. σε αυτα τα 2 εμπαινα κυριως..

Φαντάσου δηλαδή και να μην ήταν sticky...

• Super Moderators
Δημοσ.
καλα αφηστε το ρε παιδια.. εγω καιγομουν για εχθες οπωςδηποτε..

βοηθεια να ζητας και βοηθεια να μην ερχεται..

tsakonas προσεχε πως μιλας' date=' ενταξει; εγω θελω ολες τις διευθυνσεις, απλως εκεινη την στιγμη θα ημουν ενταξει και με εκεινες τις δυο μονο!

hublist.org...

δεν δουλευει..

1. Έχεις απίστευτο υφάκι! Αντί να ζητήσεις συγγνώμη για το ύφος σου και για τον τρόπο που ζητάς πράγματα σε αυτό το forum το τελευταίο διάστημα, βάζεις και τις φωνές από πάνω.

Απαράδεκτη συμπεριφορά! :evil:

2. Τις παρατηρήσεις που με τόση ευκολία μοιράζεις σε άλλα μέλη καλύτερα να τις απευθύνεις στον εαυτό σου!

Δηλαδή επειδή ένα μέλος σου είπε να ψάξεις λιγάκι, θα τον επιτιμήσεις κιόλας; :evil:

3. Αν πρόσεχες λιγάκι, το hublist.org θα σου δούλευε. Εμένα μου δούλεψε και εχθές και σήμερα. Βέβαια έκανα τον απίστευτο κόπο να βάλω τρία w και μία τελεία μπροστά και έκανα τη διεύθυνση http://www.hublist.org - τότε δούλεψε. Είπαμε μασημένη τροφή αλλά τόοοοσο μασημένη πια; Ούτε μία διεύθυνση που μας δίνουν έτοιμη δεν είμαστε ικανοί να βάλουμε;

4. Σε παρακαλώ την επόμενη φορά που θα ρωτήσεις κάτι, να ψάχνεις πρώτα. Είτε στο forum είτε στο http://www.google.com - μην τα περιμένεις ΟΛΑ από τους άλλους. Το 90% των αποριών-ερωτήσεών σου λύνονται με ελάχιστο ψάξιμο.

Και μην ξανα-απαντήσεις "ο χρόνος μου είναι πολύτιμος" γιατί είναι πέρα για πέρα απαράδεκτο επιχείρημα.

Αυτά. :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...