nk_surfer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Εγώ έχω τα Altec Lansing 221 (2 δορυφόροι και subwoofer). Έχουν 48 ευρώ στο πλαίσιο...Ποιότητα πάρα πολύ καλή....Πολύ καλά πρίμα....Παίζουν καθαρά και σε υψηλές εντάσεις και δίνουν μια αίσθηση ποιότητας που δύσκολα βρίσκεις σε ηχεία PC....Το μπάσο είναι αρκετό, σε μερικές περιπτώσεις περισσότερο από όσο πρέπει (αλλά το ρυθμίζεις από το equalizer του player που χρησιμοποιείς).....Σαν ποιότητα κατασκευής μια χαρά είναι....Τα έχω 1 1/2 χρόνο τώρα και δεν έχουν παρουσιάσει τίποτα...... Το μόνο μειονέκτημα που βρίσκω είναι το μπάσσο που σε μερικά τραγούδια γίνεται υπερβολικό και το ότι θα ήθελα να έχει μεγαλύτερο woofer (έχει 5 ιντσών) το οποίο θα πρόσφερε μεγαλύτερη άνεση και έλεγχο του μπάσσου σε υψηλές στάθμες...
crach13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Εγώ έχω τα Altec Lansing 221 (2 δορυφόροι και subwoofer). Έχουν 48 ευρώ στο πλαίσιο...Ποιότητα πάρα πολύ καλή....Πολύ καλά πρίμα....Παίζουν καθαρά και σε υψηλές εντάσεις και δίνουν μια αίσθηση ποιότητας που δύσκολα βρίσκεις σε ηχεία PC....Το μπάσο είναι αρκετό' date=' σε μερικές περιπτώσεις περισσότερο από όσο πρέπει (αλλά το ρυθμίζεις από το equalizer του player που χρησιμοποιείς).....Σαν ποιότητα κατασκευής μια χαρά είναι....Τα έχω 1 1/2 χρόνο τώρα και δεν έχουν παρουσιάσει τίποτα...... Το μόνο μειονέκτημα που βρίσκω είναι το μπάσσο που σε μερικά τραγούδια γίνεται υπερβολικό και το ότι θα ήθελα να έχει μεγαλύτερο woofer (έχει 5 ιντσών) το οποίο θα πρόσφερε μεγαλύτερη άνεση και έλεγχο του μπάσσου σε υψηλές στάθμες...[/quote'] στο πλάισιο καλλιθεας που παω τα εχει εξω και παιζουν αλλα δεν μου κανανε πολυ εντυπωση.Σαν να μπουκωναν.Επαιζαν video clips απο φορητο.Μπορει ηταν κιολας χαλια η ποιοτητα του video clip.
Sebu Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Egw sou eipa.An dwseis ekei gurw sta 80 kai den thes na mplekseis me 5.1 logw xwrou pare kala 2.1 Auta pou exw kai sou proteina ta I-trigue 3400 me exoun afisei apoluta ikanopoihmeno kai exoun kai 2 eti egguisi kai wraio sxediasmo.
crach13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Egw sou eipa.An dwseis ekei gurw sta 80 kai den thes na mplekseis me 5.1 logw xwrou pare kala 2.1 Auta pou exw kai sou proteina ta I-trigue 3400 me exoun afisei apoluta ikanopoihmeno kai exoun kai 2 eti egguisi kai wraio sxediasmo. τελικα κατεληξα σε αυτα http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176779&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=255103&Merchant_Id=1&sts_cid=3 τι λες?
crach13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 οποιος τα εχει ας μου πει την γνωμη του!!! http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176779&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=255103&Merchant_Id=1&sts_cid=3
planetman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Γιατί με τα ίδια χρήματα δεν παίρνεις τα X-530 που είναι 5.1 και είναι και πιο δυνατά; Δεν νομίζω ότι αξίζει να πας σε 2.1!
kostas3650 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ προτείνω τα Creative T5900 (αυτά θα πάρω κι εγώ) γιατί πιστεύω είναι ο,τι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά και επιπλέον τα έχω ακούσει σε ένα φίλο ο οποίος δεν είχε κάρτα ήχου αλλά παρόλα αυτά μαμούσαν. Εδώ και 2 χρόνια έχω 4.1 της creative και είμαι ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. Πάντως άμα δεν έχεις κάρτα ήχου καλό θα ήταν να βάλεις (άσε τα onboard) για να τα απολαύσεις στο maximum
Lamiwtis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 αλλά τα p5800 είναι ό, τι καλύτερο στα 60 euro sifmwnw ta exw kai egw , kai kalo sinodeutiko software kai kali poiotita ixou.
Commentator Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978217&product=911631 τα σπάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.