Panosst Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Θέλω να βάλω linux αλλά δεν ξέρω σε τι fs να φορμάρω το partition. Ποιό προτείνετε, Ext2, Ext3 ή ReiserFS και γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keftedakos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Ext3 h Reiser, an 8es to giati Google Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panosst Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Το μόνο που βρήκα είναι ότι το ext3 υποστιρίζει journaling (τι ακριβώς κάνει δεν κατάλαβα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dj_kourampies Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 reiser. μεγιστη ταχυτητα κ εξοικονομηση χωρου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobosss Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 ap oso xerw to reiser einai to pio sinxrwno kai ws pio sinxrwno kati arapanw tha exei pou isws den mporoume na doume. px giati protimame to ntfs apo to fat32 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panosst Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 ap oso xerw to reiser einai to pio sinxrwno kai ws pio sinxrwno kati arapanw tha exei pou isws den mporoume na doume.px giati protimame to ntfs apo to fat32 ? Εγώ προσωπικά μόνο και μόνο επειδή το fat32 δεν υποστηρίζει μεγάλα αρχεία (οι δυνατότητες ασφάλειας του ntfs δεν με ενδιαφέρουν) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα βάλω το reiser τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Οριστε ενα αναλυτικο benchmark για τα παραπανω fs ωστε να δεις τι γινεται και που υπερτερει το καθενα: http://linuxgazette.net/102/piszcz.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.