Προς το περιεχόμενο

poio "Ghost" programa gia WinXP proteinete?

Stilewag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
as poume oti thelo na kano backup ta windows me ta programmata pano klp, mporo na kano backup se dvd? kai an den xoraei? ( o c : mou einai 15GB) ti kano?

Το ghost 8 που εχω δουλεψει πολυ, (αρα φανταζομαι οτι και το 9, και τα υπολοιπα acronis κλπ, θα εχουν τη δυνατοτητα),

1. εχει βαθμους συμπίεσης για το image (καθόλου, γρήγορη, μεγάλη). κανω fast, γιατι η μεγαλη ειναι πολυ αργή.

βεβαια δεν υπάρχη πρόβλεψη για το μεγεθος. πρεπει να τελειωσει για να δεις τι εφτιαξε.

ενα Partition 4 gb, με fast μπορει να γινει απο 1 εως 2,5 αναλογα τι εχεις μεσα.

2. υπαρχει η λειτουργεια "span disks" (οπως εχουν και τα winrar, winzip). οταν γραφει cd/dvd και του τελειωσει ο χωρος, σου ζηταει να βαλεις αλλο ένα άδειο, κ.ο.κ. μεχρι να τελειώσει.

φυσικα το 2ο cd/dvd μόνο του ειναι άχρηστο. Αν δεν δουλευει το 1ο sto restore, δεν προκειται να διαβασει το 2ο.

Παντως 15 gb, ειναι παρα πολλα για "Φρέσκο συστημα".

κανουμε image, οταν εγκαταστησουμε windows, ολα τα SP, updates, drivers, τα προγραμματα που χρησιμοποιουμε πολυ συχνα (nero, office, winrar, flashget, firefox, firewall, antivirus, klp), και τα σεταρουμε με τις προτιμησεις μας (pop accounts sto mail, extensions ston Fx, klp)

εκει τραβας και ενα image, για να μην ξανακανεις ολες αυτες τις ρυθμισεις.

Backup με εγκατεστημενα παιχνιδια, γεματους φακελλους downloads, και user files που αλλαζουν πολυ συχνα (mail folders, kai My documents) ειναι σπατάλη, χωρις λόγο.

Μια γρηγορη ερευνα για μεγαλα folder/files me to Treesize pro, πάντα βοηθάει.

Ta mail kai mydocuments τα κανουμε ξεχωριστα, πχ με winrar.

πρεπει να δεις αν το προγραμμα εχει επιλογη να σβησει πρωτα (ή να αγνοήσει) τα αρχεια hiberfil.sys, και pagefile.sys

οπως εχει το ghost 9.

Αν δεν εχει, βαζουμε το swap σε αλλο παρτιτιον, και απενεργοποιούμε το Hibernation εστω και προσωρινα.

exw xrisimopohsh paliotera kai to norton ghost kai einai megali malakia giati gia na kaneis epanafora diskoy prepei na xekinisoyn ta xp to thema einai omws oti an de xekinane gia opoiodipote logo ti kaneis?????????

για τη μεγάλη... μπορω να συμφωνήσω, αλλα οχι γι αυτο το λόγο. οπως προγράφτηκε πανω, φτιάχνεις boot cd/disketa.

Προσωπικά, δεν εχω χρειαστει ποτε boot cd. εχω ενα μικρο partition C σε fat32, που bootarei σε win98 dos mode, και μεσα τα dos executables των ghost 8, και part magic (ουτε 5 mb). και 2ο boot τα xp sto ntfs D.

ok, αν χαλασει και το C (που δεν το εχω παθει ποτε) υπαρχει o Hiren's (δεν τον ξερω τον κύριο, μονο φήμες)

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ghost και ξερω ψωμι. Το χρησιμοποιω στη δουλεια μου, ειμαι μηχανικος δικτυων, απο την εκδοση 4 και δεν με εχει πουλησει ποτε. Ειτε δικτυακα ειτε τοπικα ειναι πολυ δυνατο εργαλειο. Το συνιστω ανεπυφυλαχτα.

Δημοσ.
Το ghost έχει πλέον χάσει την αίγλη του. Το Acronis είναι πλέον κορυφαίο

Γιατι λες οτι εχει χασει την αιγλη τόυ; Τι δεν κανει που το κανει το Acronis;

Δημοσ.

Παλιά χρησιμοποιούσα το Ghost μέχρι την 2003 έκδοση, μετά το άλλαξα με το Acronis, αλλά από τότε που έβαλα SATA δίσκο το restore του Acronis είχε πολλά προβλήματα (πάγωνε το PC την ώρα του restore το οποίο και όλη την μέρα να το άφηνα δεν θα τελείωνε ποτέ, έκανε διάφορα partition να είναι unformatted τα οποία είχαν δεδομένα σημαντικά για μένα).

Ευτυχώς που έχω και ένα παλιό PC χωρίς SATA δίσκο στο οποίο δουλεύει καλά το Acronis και το έκανα από εκεί το restore.

Και από εκείνο το βράδυ παράγγειλα το Ghost 9, όταν ήρθε έκανα το ίδιο test και το πέρασε με άριστα.

Λοιπόν εγώ Ghost για να είμαι σίγουρος.

Edit: Όπως θα δείτε αυτό το πρόβλημα υπάρχει από τον Ιούνιο 2005 και ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση, ούτε και με την τελευταία έκδοση (903).

Acronis Support forum -> http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=84262&highlight=freeze

Δημοσ.

psifizo ghost 2003.

distihos to ghost9 molis to egathisto ston ipologisti (xp sp2) molis pao na akno restart mou petaei mple othoni pou me pliroforei oti kapoios driver apagorevei to sosto poweroff kai giafto ta windows kanoun to poweroff mona tous (se sintomia).

exei kapoios allos afto to provlima?(apenergopoisi kai to DEP twn windows alla tzifos)

Δημοσ.
lol,einai dynaton na min exei boot cd ? otan exeis provlima me ta windows den tha kaneis restore apo image ? an einai dynaton na min eixe boot cd .

kai omos akou file mou,yparxei i ekdosh ghost 9 xoris boot cd pou

apla kaneis ghost oti thes kai to anaktas mesa apo to leitourgiko

mporei na thes na kaneis ghost ena partition allo.

to poio olokliromeno paketo bebea ine ayto me to boot cd to opoio

kai xrhsimopoio.

Epeita mporei kapoios na exei 2 leitourgika opote den exei problima

Δημοσ.

to norton ghost kai einai megali malakia giati gia na kaneis epanafora diskoy prepei na xekinisoyn ta xp to thema einai omws oti an de xekinane gia opoiodipote logo ti kaneis?????????

Oxi file mou den ksekinane ta xp,fortoneis to boot cd,se rotaei

pou exis to ghost arxeio kai ta aknei ola opos itan prin se elaxisto xrono.

As mi leme anakribeies afou ayto pou les den isxyei.

Ayto akribos kanei to ghost se sonei apo periptoseis pou ta xp den ksekinane

me tipota.

Epishs kati shmantiko.Oti programma kai na trexei,oti kai na kaneis

sto pc,to norton ghost kanei ghost arxeio oti thes (p.x partition)

kanonika xoris na klisis kamia efarmogh!!!

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το Hiren's Boot CD το οποίο έχει το Norton Ghost (μαζί με πολλά άλλα tools). Έχω δοκιμάσει και το Acronis χωρίς κανένα πρόβλημα.

Απλά χρησιμοποιώ το Norton Ghost γιατί το έχω έτοιμο, σε bootable CD μαζί μέ ένα σωρό administrative tools στο cd του Hiren's Boot CD.

Δημοσ.
kai omos akou file mou' date='yparxei i ekdosh ghost 9 [b']xoris boot cd [/b] pou

apla kaneis ghost oti thes kai to anaktas mesa apo to leitourgiko

mporei na thes na kaneis ghost ena partition allo.

Το εχεις δοκιμασει αυτο ??? Ποσα ΜΒ ειναι αυτη η εκδοση 9 ???? :-? :-? :-? :-?

Δημοσ.
Epeita mporei kapoios na exei 2 leitourgika opote den exei problima

afto itan to ghost pou eixa sto parelthon. eixa Win2000 kai WinME, kai eixa kratisei kai ta 2 se ena .rar file. kathe ligo, ekana boot se ena apo ta 2 kai esveina ta arxeia tou allou leitourgikou. stin sinxeia aposimpieza. end of story. to provlima einai otan exeis mono ena :-/

Δημοσ.

Στον φορητό μου αντίγραφο ασφαλείας με nero πολύ καλό όπως λέει και ο elamnte,στο desktop χρησιμοποιώ το F9 πριν ανοίξει το bios και τα υπόλοιπα τα κάνει το πρόγραμμα της gigabyte επίσης πολύ καλό μια και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Την symantec και ότι έχει από αντιβιωτικά μέχρι αντίγραφα ασφαλείας προσωπική μου γνώμη την θεωρώ εντελώς χάλια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...