Προς το περιεχόμενο

Kaspersky μπλε οθονες και γενικα ενας χαμος!

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια τι γινεται με τα Kaspersky; πριν ειχα την εκδοση 5.0.20 και δεν με βαζε στο Internet. εχθες εβαλα την εκδοση 5.0.383 και απο τοτε μολις πηγαιναν να συνδεθω στο Internet μου εβγαζε μπλε οθονη και εκανε restart!! τωρα ειμαι χωρις antivirus και πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.. για μια στιγμη φοβηθηκα οτι επρεπε να κανω και τριτο format!

με το Kasperksy ημουν μια χαρα εδω και πολλους μηνες, αλλα μετα τα format κατι αλλαξε. τιποτα δεν παει καλα και ολα οφειλονται στο Kaspersky..

Help..

Δημοσ.

Αστα ρε φίλε. Είχα και εγώ το κασπερσκυ από εποχής sp1. Βάζοντας το SP2 (αφού το κασπερσκυ ήταν ήδη περασμένο) είχα προβληματάκια με την σύνδεση αλλά έμαθα να ζω με αυτά, πιστευοντας ότι τα δημιούργησε το SP2. Φτάνει ο καιρός που κάνω format και εγκατάσταση από cd των xp ενημερωμένο με το sp2. Ε, βάζω το κασπερσκυ και μετά την επανεκίνηση μπλε οθόνη! Δεν ξεκίναγαν τα χp με τίποτα!. Απεγκαταστώ το κασπερσκυ και δεν ξαναείδα μπλε οθόνη. Είπα ότι θα φταίει η έκδοση που έβαζα. Κατεβάζω την τελευταία. Τη βάζω. Όλα δείχνουν μια χαρά. Μόλις πήγα να μπω στο ιντερνετ όμως μου έφυγε η χαρά. Πάλι μπλε οθόνη!!! Το έβγαλα και από τότε δεν ξαναείδα μπλε οθόνη. Συμπέρασμα το κασπερσκυ δεν συμπαθεί το sp2 και ιδιαίτερα όταν εγκατασταθεί μετά το sp2.

Δημοσ.

ναι αλλα το kaspersky ηταν μια χαρα παλια που ειχα και τοτε sp2. δεν ξερω τι να πω. μηπως θελει να περασει κανας μηνας πρωτας και μετα να βαλω το kaspersky; :P

Δημοσ.

Τα ίδια προβλήματα κι εδώ με το Kaspersky. Από την έκδοση 5.0.325 και μετά, μόλις συνδέομαι στο net μπλέ οθόνη κι επανεκκίνηση. Να πάρει...και είναι καλό antivirus!

Δημοσ.

το γεγονος ομως πως το συγκεκριμενο προβλημα δεν ειναι γενικο μαλλον πρεπει να προβληματισει...και το λεω αυτο γιατι τυχαινει να εχω windows xp sp2 και kaspersky personal pro 5.0.383 updated απο χτες χωρις κανενα παρατραγουδο!

προτεινω σε οσους εχουν τετοια συμπτωματα να επισκεφθουν το http://forum.kaspersky.com/ υπαρχουν απαντησεις σε διαφορα προβληματα που σχετιζοντε με το kaspersky. 8)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...