taria Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Μηπως γνωριζετε να μου πειτε με ποιον τροπο να στελνω mail στους πελατες μου με φωτογραφιες η εικονες της δουλειας μου χωρις να μπορουν να κανουν αποθηκευση σε αυτες;
georgeadams Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δεν νομίζω να γίνεται αυτό. Ακόμα κι αν υπήρχε τρόπος κλειδώματος, από τη στιγμή που η εικόνα εμφανίζεται στην οθόνη του άλλου, μπορεί με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να την αποθηκεύσει (έστω και με printscreen)...
RaNd Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Μπορεις να βαλεις ενα υδατογραφημα ωστε να φαινεται απο που προηλθαν......
Adavis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Ναι μια λογική λύση είναι το υδατογράφημα. Αλλιώς νομίζω και εγώ να γίνεται αυτό που ζητάς.
taria Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 παιδια ευχαριστω θα ακολουθησω τη συμβουλη σας, τωρα σχετικα με το υδατογραφημα γνωριζετε καποιο προγραμμα που θα μπορουσε να με βοηθησει?
RaNd Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 apla me to paint grapse sto kentro me megala grammata to onoma sou, to onoma ths etairias klp ... Gia kati pio diakritiko dokimase kapoio apo ta gnwsta Photoshop klp klp klp.
Petza Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 mesa se programa pou ypostirizei layers (Photoshop-Paintshop Pro) anoikse tin foto sou ftiakse ena neo Layer grapse afto pou theleis kai meiwse tin diafaneia sto 20-30& an se ikanopoih to apotelesma kane flaten image wste ta 2 layers na ginoun 1 kai swse tin ws JPG Alliws pigene se programmata pou kanoun aftin tin doulia opos PhotoWatermark Professional
BLISS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 kane flaten image wste ta 2 layers na ginoun 1 peritto step
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.