karib Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Εγκατεστησα χθες την τελευταια εκδοση του kaspersky την 5.0.372 Ενω μεχρι τωρα οποια εκδοση εγκαθιστουσα απο μονη της εμπαινε και στο startup των windows, αυτη δεν κανει το ιδιο. Εχει μεν ως default στα additional settings την επιλογη, αυτη ειναι ενεργοποιημενη default, αλλα στην πραξη ξεκινουν τα windows χωρις να ειναι φορτωμενο το kaspersky. Εγω για να λυσω το προβλημα πηγα χειροκινητα και το προσθεσα στο startup. Ωστοσο δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι το ιδιο καλη αυτη η λυση όσο αν το εκανε το ιδιο το προγραμμα. Εννοω οτι τα προγραμματα φορτωνονται με συγκεκριμενη σειρα στη μνημη και αν το Kaspersky οριζε μονο του να ξεκινα μαζι με τα windows, ισως να φορτωνονταν πρωιμα(και οχι πιθανως καθυστερημενα-τελευταια στην εκκινηση) και αυτο να ειχε ως αποτελεσμα ενα πιο ασφαλες pc. Εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο προβλημα? Τωρα που το εβαλα μονος μου στο startup είναι εξισου αποτελεσματικο?
laskos0 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Αντι να λες και ευχαριστώ που δε τρέχει το Kaspersky απ' ευθείας με την έναρξη των windows , παραπονιέσαι κιόλα ;; !!! Καλύτερα έτσι να έχεις ένα ελαφρύ σύστημα και όταν συνδέεσαι στο δίκτυο άνοιγε και τον Kaspersky !!Αλήθεια είναι η καλύτερη λύση
kakli Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Ego pou to echo egatastisi edo kai kairo xekinai mazi me ta windows,to theoro kalitero
karib Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Ναι αλλα βαζοντας την νεα εκδοση, δεν παρατηρησα οτι δεν ετρεχε ο Kaspersky μολις ξεκινουσα το Pc. Ειχα την ατυχια να εχω φερει σπιτι απο την δουλεια, σε Usb stick, ενα προγραμμα. Ανοιγω το pc, kaspersky δεν ετρεχε, και ....γεμισα ιους. Τοση ατυχια. Μια φορα ειπε να μην τρεξει στο startup ο kaspersky και το πληρωσα πολυ ακριβα. Το αρχειο που ετρεξα ηταν γεματο ιους. Το καταλαβα μολις πηγα να μπω Internet και το firewall αρχισε να χτυπα διαφορα μηνυματα... Μετα μπηκα στην διαδικασια του καθαρισματος... Γι αυτο, ξερει κανεις για το θεμα?
littlelouievegos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 start->windows->msconfig δες τι υπαρχει στο startup log file και κανε τις αναλογες τροποποιησεις
karib Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 ok, θα το δω αλλα μου κανει εντυπωση που θα το παω χειροκινητα.
nightwolf1982uk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Loipon egw proswpika pou to xrhsimopoiw arxizei automata me ta windows k fortwnei apo to startup twn win to file kav.exe k epishs otan anoigw to Task manager fortwnei k ena akomh file kavsvc.exe. Twra an mporeis kane ena uninstall to kaspersky. Kane ena kalo clean thn registry me kana jv16 Power Tools. Restart k ksanadokimase na kaneis install to kaspersky. Elpizw na mhn exeis meta problem.
random Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 full uninstall, check site for last version, reboot, reinstall
Dikemou Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 settings -> control panel -> administrative tools -> services -> kavsvc tsekare na einai started kai automatic
karib Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Nαι, το service ειναι started-automatic. Ετρεξα και msconfig. Τρεχει οταν ξεκινουν τα win αλλα οχι λογω καποιας καταχωρησης στο registry οπως αλλα προγραμματα αλλα ως προγραμμα του φακελου startup.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.