Προς το περιεχόμενο

The Lineage Servers thread

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hello to everyone this is a new server i just opened ( locate in greece )

via hamachi.. Rates x45 Gm shop till A grade ( S need craft )

no ncp buffers, quests normally friendly GM tatoo manager ( require crystals)

events.e.t.c

=======Read How to Connect=======

1) Download system: http://rapidshare.com/files/455732058/L2_Wolf.rar

2) extract it to Lineage2 folder and replace...

3) Install hamachi ( easiest ): http://hamachi.en.softonic.com/download

4) When finished connect to me by clicking on network and give

ID: Lineage2Wolf

PS: Wolf

^_^

5) When u connect ( never close hamachi while playing ) open Lineage2/system/l2.exe and join server ( auto create accounts)

here my msn if u have any problems: [email protected]

Σας περιμενω :) ο σερβερ ανοιξε εχτες και εχω ηδη 4 ατομα online 5 γενικοτερα..

Ευχαριστω πολυ join server to remember good ages !! thegame bnb e.t.c. :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παράτα τα, στο λέω για να μην χτυποκαρδίζεις. Και διάβασμα θέλει, και ωριμότητα και εμπειρία, και μια εποχή που το Lineage2 θα είναι μόδα.

Μαρία, ειλικρινά θα πρέπει ν' αρχίσεις να τους χρεώνεις με την κάθε συμβούλη σου! Δώστους το paypal email σου να σου στέλνουν μερικά euros. Καί μόνο πού κάθεσαι και απαντάς, χάνεις τόσσο χρόνο. 2011 και με παιχνίδια στον ορίζοντα σαν το TERA και Βlade and Soul...Το Lineage II ανήκει στο 2005 σε private servers και στο 2005-2007 στους Δυτικούς NA Official servers. Aλλά και πάλι Lineage II δεν θα έχεις παίξει! Μονάχα οι Nοτιοκορεάτες και μερικοί Ιάπωνες έχουν παίξει πραγματικό Lineage II και μερικοί απο τους τυχερούς που το γνώρισαν μέχρι τις αρχές του Chronicle 4 στους Δυτικούς (7 servers heavy status, events κάθε μήνα κτλπ).

Όλοι οι Αμερικάνικοι καθώς ο Ευρωπαικός Teon server μέχρι τις αρχές τους 2007 ήταν πραγαμτικά καλοί. Ζωντανοί servers, πραγματικό community και έβρισκες buffers/support classes που ήξεραν τι έκαναν. Το μισό friendlist μου ήταν Prophets, SEs, EEs, Bishops και WCs και πραγματικά είχαμε διαλύσει τα περισσότερα raids του παιχνιδιού, μια συνεχής κόντρα με τους Κινέζους farmers. Mετά το C4 δυστηχώς, buffers, healers = b0t! Kάπου εκεί οι περισσότεροι το παράτησαμε. Άλλη μαγκιά να έχεις active buffer μέσα στο party και να κάνει Berserker Spirit το raid boss λίγο πριν ξεκινήσεις και άλλη να τον έχεις στο αυτόματο!

Ακούω όμως κατά καιρούς άτομα που νομίζουν οτί έχουν παίξει πραγματικό Lineage II, παίζωντας σε High XP/SP/whatever private servers, και πραγματικά γελάω!

Όλοι οι Αμερικάνικοι καθώς ο Ευρωπαικός Teon server μέχρι τις αρχές τους 2007 ήταν πραγαμτικά καλοί. Ζωντανοί servers, πραγματικό community και έβρισκες buffers/support classes που ήξεραν τι έκαναν. Το μισό friendlist μου ήταν Prophets, SEs, EEs, Bishops και WCs και πραγματικά είχαμε διαλύσει τα περισσότερα raids του παιχνιδιού, μια συνεχής κόντρα με τους Κινέζους farmers. Mετά το C4 δυστηχώς, buffers, healers = b0t! Kάπου εκεί οι περισσότεροι το παράτησαμε. Άλλη μαγκιά να έχεις active buffer μέσα στο party και να κάνει Berserker Spirit το raid boss λίγο πριν ξεκινήσεις και άλλη να τον έχεις στο αυτόματο!

Ακούω όμως κατά καιρούς άτομα που νομίζουν οτί έχουν παίξει πραγματικό Lineage II, παίζωντας σε High XP/SP/whatever private servers, και πραγματικά γελάω!

λες μεγαλες αληθειες!!!

Τα τυπάκια αυτά δε παίζουν Lineage II, παίζουν το Gameplay του έκαστου Server. Lineage II is being played in Officials.

καλά καλά relax δεν σας κλέψαμε τπτ :P

και έπαιξα official πήγα 19lvl και βαρέθηκα

έπαιξα μετά prive και το ευχαριστήθηκα game είναι στη τελική

από την στιγμή που δεν μου άρεσε ο off βρήκα Prive και όχι μόνο μου άρεσαν αλλά έχω γνωρίσει Γερμανούς Βέλγους και ένα κάρο άλλα παιδιά που μιλάμε ακόμα και σήμερα.Και εναν Έλληνα απο Κόρινθο και γω ήμουν στη Λιβαδειά.και συναντηθήκαμε ποσά χρόνια μετά που ήρθαμε Αθήνα για σπουδές

δεν έχει να μου πει κάτι ο οff

αυτό που ήθελα το πήρα απτό l2

ας κανουν τον official χωρις botakia και κινεζικα μαγαζακια και μια χαρα θα ειναι! εμεις που ειμαστε παλιοι και ηδη φτιαγμενοι δεν μας επιρεαζει αλλα οποιος θελει να ξεκινησει τωρα να μαθει το line απο official θα απογοητευτει.

Τα Donations και το corruption είναι καλύτερα..

Όλα αυτά που λέτε παραπάνω, ισχύουν και για IRC Server. Δεν παίζεις Lineage II σε Private Server, παίζεις τον Private Server. Δεν παίρνεις τα καλά του Lineage II, παίζεις άλλο Game. Είναι σαν ένα Mod του CoD: WaW, όμοιο engine, όμοια textures.. διαφορετικό Gameplay.

ειδικα με τα custom...μια ομορφια!!!

απλα ειναι το γαμωτο στον official που λες γιατι ρε κερατα να xpαρω σαν τον π$@#$@ και να παρακαλαω καθε μπαφερα να με κανει ανθρωπο μεχρι να βρω μια clan να με xpαρει και εσυ με τα μποτακια να το παιζεις μαγκας...

στους prive καλα ειναι τα donation απλα μην ξεφευγουν του gameplay.

μεγαλες ιστοριες που εχουν 1000ειπωθει...

το μεγαλο update ερχεται! θα αλλαξουν πολλα!!!

Γεια σας παιδια, απο οτι ειδα σε ενα θεμα που εκανα ποστ πριν λιγο το φορουμ αυτο ειναι απλα καταπληκτικο, :rolleyes:

θα ηελα να κανω μια αλλη ερωτηση.

Γνωριζω οτι εχουνε γινει πανω απο 6.000 ποστ γιαυτο το θεμα : How to create L2 server, εχο ηδη σερβερ μονο που ειναι με

php κ preconfigure pack. Θα ηθελα ομως δικο μου σερβερ να τον κανω και online και να μην ειναι preconfigured.

Γνωριζω τη διαδικασια (πανω απο 500-600 φορες σε 3 pc) MySqp navicat datapack κλπ,

αλλα θα ηθελα καποιος που γνωριζει καλα και απο υπολογιστες να με βοηθησει μεσω Team Viewer (απομακρυσμενη βοηθεια)

Χιλια ευχαριστω εκ των προτερων. ^_^

*μην κανετε σπαμ και παρακαλω λιγη κατανοηση, δευτερη μου φορα σε φορουμ ^_^

Γι' αυτό @BΡΑΧΟΣ σχεδόν όλοι εμείς οι active players που γουστάραμε πραγματικά το game όπως το προγραμμάτισαν οι Κorean Devs το παρατήσαμε μόλις μπήκε το C5 και έμειναν 80% περίπου (για να μην πώ παραπάνω) οι "αυτόματοι" παίκτες. Γιατί κατάντησε ο παράδεισος του b0t και όχι μόνο. Άλλος ένας λόγος ήταν και το Χ3 ΗPs στα Raid Bosses, αλλά αυτό είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία, το οποίο δεν θα ήταν καθόλου πρόβλημα άν δεν είχαν γεμίσει οι servers με l2"περπατητές".

Aπο μερικούς φίλους που παίζουν ακόμα L2 ακούω οτι πλέον δεν υπάρχουν b0ts, έχουν πέσει bans. Βέβαια πλέον είναι πολύ αργά, όταν φωνάζαμε στα official forums αλλά και in-game οι GMs (ανύπαρκτοι) δεν μάς άκουγαν ποτέ. GM είδα μονάχα σ' ένα Event!

Προσωπικά όμως δεν θα έλεγα όχι σ' έναν νέο Official Server τώρα, αν και ξέρω οτί δεν θα γίνει. Cruma Tower με Brigandine armors και νανιά με Bonebreakers! Κατά τα ψέμματα το Lineage II είναι οτι πιο κορυφαίο κυκλοφόρησε απο MMORPGs. Το πρόβλημα είναι ότι οι Αγγλικοί TERA servers είναι πολύ πολύ κοντά! Αν το είχε προσέξει περισσότερο η NCSoft NA...

EDIT: btw, σύντομα θα έχουμε και τον πρώτο TERA Java Software Server, check:

http://www.teraemu.com/

παιδιά πεζό σε αυτό το server πολύ καιρό είναι πολύ καλός μπείτε να δοκιμάσετε

http://l2absolute.com/

Rate XP : 5000 , Rate SP : 5000 , Rate Adenas : 5000

V.I.P.Absolute Armor - V.I.P.Absolute Weapons

Vorpal Armor - Vorpal Weapons

Titanium Armor - Titanium Weapons

Auto Announcement: Login Hero and Login Lord of Castle

Auto Announcement: PvP Kills at 3,5,10,15,20,25

Change Password Online: You can change password online by typing : .changepassword

Castle Raidboss ~ Antibot System ~ Auto-Enchant NPC to +30

TvT events every 2 hours

New Events: Elpies Invasion, Rabbits and Race

GMShop - buff`s 2 hour - No Quest hero

Offline Trade - PvP Color System

Max Safe Enchant : 30

Max Enchant : 45

newbanner.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...