moldovan20 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 hello!!! θα ηθελα να μου πειτε αν μπορω να φτιαξω εναν χαρακτηρα και να τον πουλησω στη συνεχεια. με λιγα λογια θελω να βγαλω λεφτα απο αυτο. μπορω???? Άργησες .
Sotiris96 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας, Δεν ξερω αν αυτο το topic ειναι στο σωστο forum αλλα δεν ηξερα που να το βαλω. Προκειται για την δημιουργια ενως server στο freya. Βρηκα πολλα sites με οδηγιες, βημα προς βημα αλλα τα links που δινουν δεν ισχυουν πια, δεν υπαρχουν. Μπορει καποιος (που ξερει απο servers και οχι ιδιαιτερα απο lineage) να μου πει ποια αρχεια πρεπει να κατεβασω και τι να κανω μετα? Ευχαριστω...
Unst0ppabl32 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Παίζω πάνω από 6 χρόνια Lineage και τώρα έστω και Lan θα ήθελα να φτιάξω τον δικό μου σερβερ. Γνωρίζω απο MySQL απο Datapack k l2gdb k navicat άλλα συνεχώς βρίσκω εμπόδια και errors. Παρακαλώ να βοηθήσετε η απο msn ( [email protected] ) η ποστάρετε κάτι.... Ευχαριστώ εκ τω πρωτέρων.g
3leven Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Πρωτα απο ολα εχεις σκεφτει για το πως θα κανεις host τον server σου?? Θα εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να τον συντηρησεις αν χρειαστει , η θα επιμεινεις στο homeroot εστω και με lag? Αν προοριζεσε μονο στη χρηση σπιτικου pc για τον σερβερ , ποσο ειναι περιπου το upoad rate σου??
Baggosneelix Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 μπορει καποιος να με βοηθησει σε κατι αν σας ειναι ευκολο?τι ειναι αυτο που θελω την βοηθεια καποιου?μολις ξεκινησα εναν σερβερ l2.για αρχη τοπικα μεχρι να τον στεισω.μολις μπηκα στο game.εχω char admin και θελω τωρα να στεισω ολο το game.τα npc δηλαδη και τι ακριβως να γινεται μεσα στο game.μπορει καποιος που γνωριζει να με πει καποια σελιδα η κατι που 8α ειναι ευκολο στην χρηση,με εικονες πχ πως να το στεισω.κατι σαν οδηγο δηλαδη με παραδειγματα και που μπορω να το βρω.καποιο site.....κατι..!!!!ευχαριστω εκ τον προτερων!!
gio@ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) l2j κάπως έτσι αν ψάξετε θα βρείτε κάτι αρκεί να έχετε υπομονή και επιμονή edit:και να μην τα περιμένετε στα χέρια παίζει ο αδερφός μου και παρασέρνομαι και γω και ξανά παίζω l2 l2 the game κάπως έτσι καλός είναι αλλά θέλει farm etc και μετά από τόσα χρόνια έχω χάσει την επιμονή μου για το l2 edit: το καλύτερο customization που έχω δεί είναι στον l2sublimity κάθε εβδομάδα διαφορετική εποχή = διαφορετικό farm area και στη κάθε μια κάνεις κάτι διαφορετικό pvp server που έχει craft και excelion weap που θέλουν craft και μετά κιάλλο farm για enchant από npc και καθώς ανεβαίνει παίρνει hero glow αλλά με χρώμα και 2o sa πολύ καλός αλλά Interlude k way too much farm for me edit3:σερβερ για καμενους official στο πρώτο χρόνο απλά δεν υπάρχεις στο 2ο κάτι λέει και στο 3ο είσαι όπως ο 85lvl μετα απο ενα μηνα στο wow l2tns καλός αλλά full donors που βγάζει όλα τα patch πρώτος πρώτος για πείτε και εσείς καλούς server που σας κάνανε εντύπωση Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2011 από gio@
Unst0ppabl32 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μόλις άνοιξα ένα lineage II interlude chronicle (c6) σερβερ είναι Ελληνικός ( βρίσκεται στην Αθήνα ο σέρβερ ) τα ποσοστά είναι τα παρακάτω: 65x Experience 80x Adena 20x Drop 35x spoil No NCP buffers GM shop ( μέχρι τα B grade ) Ancient Adena exchange to B weapon with special Ability Events (απο τον GM) Buff duration 20 λεπτά. Server Uptime 100% Hours Server Working (επειδή έχουμε και σχολέιο ) 2 p.m to 1 a.m Δείτε το βιντεο ( youtube ) για να συνδεθείτε μεσο hamachi ( εικονικού Lan ) http://www.youtube.com/watch?v=f3nsssCuv8o Θα ήθελα να μας επισκευτείτε και αμα δεν ενθουσιαστείτε ελέυθερα φεύγετε Ευχαριστώ Πολύ l2 Wolf Administrator Κατεβάστε το System εδώ : http://www.megaupload.com/?d=1PC0DJR0 Κατεβάστε το Hamachi ( official freeware global program ) εδώ : https://secure.logmein.com/hamachi.msi Oi 10 prwtoi Kerdizoune Dwra !! MPEITE !!!
3leven Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Φιλαρακο καλη αρχη απο μενα απλα μερικες συμβουλες αν θες να μαζεψεις κοσμο.. Αυξησε το Buff Duration σε 1-2 ωρες , γιατι αλλιως δεν γινεται δουλεια.. Για σκεψου να ανοιγεις καθε 20 λεπτα διπλο παραθυρο και να φερνεις τα buffερια (και δεν ειναι και λιγα).. Και ΜΗΝ βαλεις donation γιατι θα δεις τον σερβερ να πεφτει και δεν θα ξερεις πως/γιατι.. (Εκτος αν το donation περιλαμβανει items που δεν χαλανε το balance του server)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Φιλαρακο καλη αρχη απο μενα απλα μερικες συμβουλες αν θες να μαζεψεις κοσμο.. Αυξησε το Buff Duration σε 1-2 ωρες , γιατι αλλιως δεν γινεται δουλεια.. Για σκεψου να ανοιγεις καθε 20 λεπτα διπλο παραθυρο και να φερνεις τα buffερια (και δεν ειναι και λιγα).. Και ΜΗΝ βαλεις donation γιατι θα δεις τον σερβερ να πεφτει και δεν θα ξερεις πως/γιατι.. (Εκτος αν το donation περιλαμβανει items που δεν χαλανε το balance του server) Έχεις σκεφτεί ποτέ πως όλα αυτά τα Buffer Classes, δημιουργήθηκαν για να παίζονται από τον κόσμο που τα γουστάρει; Το ότι εσύ, ο κολλητός σου, ο ξαδερφός σου, ο κύκλος σου, και η πόλη σου ολόκληρη παίζεται SPS/SPH ή Archer δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες out there που θα παίξουν Support Class actively επειδή το γουστάρουν. Με αυτά που προτείνεις στο παιδάκι παραπάνω, τους βιάζεις. Κοινώς στο Game μένουν τα μισά classes. Σκουπίδια Servers είναι αυτοί.. Όσο περισσότερο modάρεις το πραγματικό Game.. τόσο χειρότερο κάνεις τον Server σου. Οι καλύτεροι devs γίνανε οι καλύτεροι επειδή το datapack τους ήταν retail-like ή ακόμη και αγορασμένο. Ελπίζω να εννόησες. @Topic Starter. Πραγματικά σε Server που κλείνει, επειδή εσύ πας σχολείο, πιστεύεις ότι θα επενδύσει χρόνο ο κόσμος; Άσε που τον έχεις και LAN πανάθεμά σε.. γελοίο είναι, διάβασε και την συνέχεια του Guide και γράψε μια Internet protocol να μπορούν να μπαίνουν Online freely. Μην περιμένεις ούτε ΚΟΥΝΟΥΠΙ να μπει στον Server σου σε αυτήν την κατάσταση. Πρέπει τουλάχιστον να βρεις ένα τερματικό σε καμιά Γερμανία/Αμερική με καλό bandwidth. Παράτα τα, στο λέω για να μην χτυποκαρδίζεις. Και διάβασμα θέλει, και ωριμότητα και εμπειρία, και μια εποχή που το Lineage2 θα είναι μόδα.
3leven Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Έχεις σκεφτεί ποτέ πως όλα αυτά τα Buffer Classes, δημιουργήθηκαν για να παίζονται από τον κόσμο που τα γουστάρει; Το ότι εσύ, ο κολλητός σου, ο ξαδερφός σου, ο κύκλος σου, και η πόλη σου ολόκληρη παίζεται SPS/SPH ή Archer δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες out there που θα παίξουν Support Class actively επειδή το γουστάρουν. Με αυτά που προτείνεις στο παιδάκι παραπάνω, τους βιάζεις. Κοινώς στο Game μένουν τα μισά classes. Σκουπίδια Servers είναι αυτοί.. Όσο περισσότερο modάρεις το πραγματικό Game.. τόσο χειρότερο κάνεις τον Server σου. Οι καλύτεροι devs γίνανε οι καλύτεροι επειδή το datapack τους ήταν retail-like ή ακόμη και αγορασμένο. Ελπίζω να εννόησες. @Topic Starter. Πραγματικά σε Server που κλείνει, επειδή εσύ πας σχολείο, πιστεύεις ότι θα επενδύσει χρόνο ο κόσμος; Άσε που τον έχεις και LAN πανάθεμά σε.. γελοίο είναι, διάβασε και την συνέχεια του Guide και γράψε μια Internet protocol να μπορούν να μπαίνουν Online freely. Μην περιμένεις ούτε ΚΟΥΝΟΥΠΙ να μπει στον Server σου σε αυτήν την κατάσταση. Πρέπει τουλάχιστον να βρεις ένα τερματικό σε καμιά Γερμανία/Αμερική με καλό bandwidth. Παράτα τα, στο λέω για να μην χτυποκαρδίζεις. Και διάβασμα θέλει, και ωριμότητα και εμπειρία, και μια εποχή που το Lineage2 θα είναι μόδα. Πες μας ομως , εφοσων οπως λες και εσυ το LII πεθανε , και ο σερβερ δε θα μαζεψει κοσμο , που θα βρεθουν οι buffers? H θα εχεις κοσμο (100-200 ατομα τουλαχιστον) οπου θα υπαρξουν και μπαφεραδες , η θα βαλεις custom npcs.. Kαι 10-20 ατομα online , και παικτες για παρτυ δεν γινεται.. ΥΓ:Παιζω Necro
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Και σε ρωτάω τώρα εγώ, εφόσον ρε τύπε δεν θα υπάρχουν Buffers at all.. ποιος εμποδίζει κάποιον να επιβιώσει ΧΩΡΙΣ buffs; Έτσι κάποτε ξεκίνησε και ο Official, με λίγους παίκτες και με τους περισσότερους να παίρνουν τα PvP oriented classes. Με τον καιρό εμφανίστηκαν οι Active Buffers, τους πήραν τσιμπ**κάκια και τους αποκάλεσαν αναγκαίους. Τότε βγήκε το bot και γ___καν όλα στο XP Party, αλλά στα War και στα sieges παραμένανε πάντα αναγκεότατα classes διότι τα buffs τους κρατούσαν τόσο ώστε να είναι αναγκαία η παρουσία τους. Έτσι και σε έναν καινούριο Server.. Newbie buffs, μέχρι να εμφανιστούν οι buffers. Αν δεν εμφανιστούν ποτέ, ας PvPάρουν χωρίς Buffs.. μπορείς να κάνεις Vampiric Claw χωρίς Acumen.. το ήξερες; P.S: Μη μου βάζεις το emot της ειρωνείας λες και μου απάντησες κάνα Respectful class. C4-Interlude το 99% των Server ήταν Necromancers, φαντάζομαι σε αυτά τα Expansions θα έπαιζες και εσύ. Εγώ μίλησα με τα τωρινά δεδομένα, που στους Trash-server που παίζουν Έλληνες/αλβανοί μόνο οι SPS/SPH/Saggis είναι OP. Είμαι σίγουρος πως σε έναν τέτοιο Server θα άλλαζες class @ once, ο Necromancer έγινε πιο PtSupport Class στον Freya.
_Drakos_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Επέστρεψα στο game μετά από 1.5 χρόνο περίπου, και είδα ότι έχουν αλλάξει πολλά στον official. Καταρχήν πλέον υπάρχει ένας ευρωπαικός σέρβερ. Τελος πάντων ανανέωσα το account και συνεχίζω από εκεί που είχα μείνει εγώ. 4 nobless έχω εκ των οποίων οι 2 έγιναν nobless με τον δύσκολο τρόπο και όχι με territory war. Επίσης μου φάνηκε περίεργο που μπορούσα να xpαρω σχεδόν παντού. Δεν είδα ούτε μία μπότα για ένα ολόκληρο ΣΚ. Για να δούμε πως θα πάει.
Geuthimiou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ L2 Freya και server x15... πως γινετε?
Geuthimiou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 O kthanks alla thelo enan server pou na pezoun para pola pedia ke na min aneveneis poli grigora lvl diladi ligo pio pano apo ton noobwars alla na eine ke diasimos mporeite na mou peite? δοκιμασε τον dragon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα