LeoNaXe Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 ένας φίλος έχει κολλήσει να φτιάξει ένα δικό του σερβερ στο lineage 2 και μου έχει κολλήσει αν είναι νόμιμο αυτό το πράγμα. μου λέει πως άπυρα άτομα έχουν φτιάξει και λειτουργεί συνεχόμενα. το να χρησιμοποιείς αλλουνού παιχνίδι δεν είναι παράνομο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Are private servers legal? Lineage II is the exclusive intellectual property of NCsoft Corporation. It is protected by copyright law in the United States and throughout the world. Any unauthorized copying of the Lineage II software is a crime. Copyright law provides for severe civil and criminal penalties for the unauthorized reproduction or distribution of copyrighted material. This includes all Lineage II software and accompanying sounds, images, and text. Furthermore, use of Lineage II in any way constitutes your agreement to all terms and conditions of the User Agreement. NCsoft actively and aggressively enforces its intellectual property rights. If you know of any private servers, please report them using the Ask a Question feature in our Support Center. The Lineage II private servers are therefore illegal. So any request for help from these Lineage II private servers are prohibited. source Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την γρήγορη απάντησή σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 ένας φίλος έχει κολλήσει να φτιάξει ένα δικό του σερβερ στο lineage 2 και μου έχει κολλήσει αν είναι νόμιμο αυτό το πράγμα. μου λέει πως άπυρα άτομα έχουν φτιάξει και λειτουργεί συνεχόμενα. το να χρησιμοποιείς αλλουνού παιχνίδι δεν είναι παράνομο? Δεν νομίζω να σε κυνηγήσει κανείς.. Έχω μαζί με φιλαράκια l2 server online. Απλά θέλει αρκετή δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δεν είναι παράνομο απο τη στιγμή που θα είναι Java emulation. Δεν μπορεί να σου πει κανείς τίποτα για αυτό. Θα έχεις πρόβλημα μόνο εάν βάλεις donate στο server, αν και πάλι δεν είναι απόλυτο πως θα έχεις πρόβλημα. Αλλά μόνο εκεί θα μπορούν να σου κάνουν κάτι αν σου κάνουν. 3 χρόνια είχα δικό μου server και δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα νομικό πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Με δωρεές δεν έχεις ποτέ πρόβλημα. Με shop έχεις. Παράτα τα φίλε. Πέθανε το L2, kaput. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 δεν το θέλω εγω . ένα φίλος έχει κολλήσει. εγώ θέλω να κάνω στο silkroad αλλά πάπαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Με δωρεές δεν έχεις ποτέ πρόβλημα. Με shop έχεις. Παράτα τα φίλε. Πέθανε το L2, kaput. Συμφωνώ . Το l2 πέθανε εδώ και καιρό αν και προσπαθούν να το κρατήσουν ακόμα πιστεύω είναι ανώφελο, let it die in peace Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3monhunter Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξερω ρε παιδια εχω παιξει αρκετα online αλλα το μοναδικο που επαιζα αν τακτα χρονικα διαστηματα ηταν το l2, κατι ειχε αυτο το game και σε τραβαγε.Κριμα παντως,αν δεν υπηρχαν οι private servers θα ηταν απο τα κορυφαια online που περασαν ποτε. Μιας και το εφερε η κουβεντα κανα online που να αξιζει αυτην την περιοδο? Μπουχτησα με το WOW πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξερω ρε παιδια εχω παιξει αρκετα online αλλα το μοναδικο που επαιζα αν τακτα χρονικα διαστηματα ηταν το l2, κατι ειχε αυτο το game και σε τραβαγε.Κριμα παντως,αν δεν υπηρχαν οι private servers θα ηταν απο τα κορυφαια online που περασαν ποτε. Πλακα μου κανεις? ο official του l2 ήταν ότι πιο άθλιο έπαιξα. Οι private κάνανε την διαφορα με ορισμένους να είναι τέλειοι(και δεν μιλάω για high rates και μούφες ούτε τίποτα custom). Μιας και το εφερε η κουβεντα κανα online που να αξιζει αυτην την περιοδο? Μπουχτησα με το WOW πια. Μια από τα ίδια μονο που εγώ μπούχτισα πιο γρήγορα και το έστειλα εδώ και καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiz90 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 To 2011 παίζουν ακόμα Lineage? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Τι μου θύμησες τώρα ...Πόσο μου έλειψε το flame και το ηλίθιο community του l2 Πάντως θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες το l2 πέθανε εδώ και καιρό ..Εγώ του έδωσα μια τελευταία ευκαιρία στον azrama και στον cosmos αλλά και πάλι ήταν η ίδια ρουτίνα του να κάνεις τα ίδια ίδια ίδια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotiris96 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ξερει κανεις πως φτιαχνουν εναν server στο lineage 2 the second throne? Μιλαω για freya. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ειναι μεγαλη ιστορια φιλε..Ειχαμε φτιαξει παλια...Αν το πας για σοβαρα ψαξε σερβερ..Στην Γερμανια ειχαμε βρε με 50€ τον μηνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazak-hool Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 hello!!! θα ηθελα να μου πειτε αν μπορω να φτιαξω εναν χαρακτηρα και να τον πουλησω στη συνεχεια. με λιγα λογια θελω να βγαλω λεφτα απο αυτο. μπορω???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα