akis1321 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Γειά σας παιδιά, βρήκα ένα καινούριο σέρβερ,Final Epilogue.Έχει πολυ pvp,πολλά άτομα online,δεν έχει lag και χωρίς donate.Όλα είναι πολύ εύκολα να τα μαζέψεις αφού όλα αγοράζονται με adena και μπορείς να ντυθείς μέσα σε 2-3 ώρες και να αρχίσεις pvp.Ο server είναι x5000,safe/max enchant 30/50,τα blessed enchant scroll έχουν ποσοστό 90% τα απλά 80% και όλα πολούνται στο GM shop.Μπορείς να αγοράσεις hero,υπάρχει color manager,wedding manager για γάμους,top 20 pvp/pk.Γενίκα είναι πολύ εύκολος server για pvp και το καλύτερο είναι οτι δεν έχει donate όπως οι άλλοι server.Σε όσους αρέσουν τα pvp και ξέρουν να παίζουν ας προσέλθουν.Η σελίδα του server είναι http://www.l2aria.net
deepdown Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 PVP X 1000 PVP X 1000 Grand Open "Interlude" -Gm Shop -Buffer With Extras 9Hours -New Buffer System http://http://l2adis.sytes.net -Agument Npc -Enchanter Npc -Draw Npc -Dynasty Weapons/Armor Bugs Do Not work, no huck no nothin. -Epic Weapons/Armor -Vesper Weapons/Armor/Jewels -Epic Wing That Gives You Stats (Hp,Mp,Speed) -New Farm Zone -New PvP Areas -New Level Zone Economy Info 9.0 Class Balance Info 9.0 Sieges Info 9.5 Friendliness Info 9.5 Availability Info 8.5 Helpfulness Info 9.0 Server Rating Stability Info 9.0Availability Info 9.0 rpg x45 incoming
mpirimpas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 παιδια θα μου πειτε που μπορο να κατεβασο το lineage 2 elite
iraklakos Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 γεια σας παιδία 8ελο να κανο μια ερωτησι παιζω σε ενα server C3 (iagaming.net) αν τον 3ερει καποιος και ψαχνω ενα l2 walker γεια αφτο το server αν μπορει καποιος να help ή να δοσει εδο τα LINK η αν μπορει να επικινονισι μαζι μου στο msn [email protected] ...
telarin Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 μια ερωτιση εχω κανει acc στον bnb αλλα δεν εχω c4 και ξερω οτι χρειαζετε κατι αλλο ποιο ειναι αυτο και πως βωρω να το βρω /???? ο ορισμός της σχιζοφρένειας :lol: μιλάμε για epic thread, εμποράκοι του κwλου από την μια, ψυχάκηδες από την άλλοι , αρε αθάνατο internet με τα "μπουμπούκια" σου, τα πάντα όλα έχουμε..
santana99 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 o elite είναι ανοιχτός ή έχει κλείσει? είχα δοκιμάσει πριν κανα 2μηνο να κάνω το update μέσα από το system files αλλά δεν έβρισκε......
iGoPod Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 μπορειτε να μου πρωτεινετε καπιους καλους l2 σερβερς? c6 κυριως ευχαριστω
KOSTAS@ant Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 προσφατα κατεβασα το lineage 2 στο σερβερ blackbird.Οταν το ανοιγω μοθ γραφει : This game may not be consistant because AGP is deactivated.Please activate AGP for consistancy.Το προσπερναω και παω να παιξς αγνοωντας το.Εχοντας φτιαξει account και ενω θυμαμαι τα στοιχεια του σωστα,γραφει πως εχω λαθος κοδικο η με αφηνει να περιμενω.Παρεπιτωντως, εχω windows vista και υπηρξαν πολλα προβληματα και στο install. Ξερει κανεις τι ειναι αuτο το AGP και αν φταινε τα vista?
AlexanderTheGR8 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα και απο μένα. 1. http://l2.vindication.gr/ αυτός είναι ο πρώην noobwars.Νομίζω τα acc είναι τα ίδια απο c2-c3 δεν τα έχουν αλλάξει. 2. Ναί το l2 σχεδόν έχει πεθάνει. 3. Έχουν μπεί πολλά καινούρια πράγματα και update. 4. τα common item είναι ίδια με τα κανονικά αλλά με λίγότερα χαρακτηριστικά που απλά σε help για να exparis. Εγώ έπαιζα eglobal και μετά στον crazy ( tou demona και οι 2 server). ¨Επαιξα λίγο καιρό και Official αλλα το καλό είναι οτι τέρμα το l2 εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον.
Theos_Gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Καλημερα παιδια.μπορει καποιος να με βοηθησει στο στησιμο ενος νετ καφε στο θεμα του lineage?1ον θελω να μου πει καποιος καποιουσ server που παιζουν τωρα καθως και τα register account sites.2ον θελω να μου πει καποιος με ποιο τροπο μπορω να τα εγκαταστησω χωρις να εχω στο σκληρο 10 φορες το lineage για τους 10 server (παραδειγμα αναφερω)...ευχαριστω...
the_answer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Γεια σας πεδες....παιζω σ εναν x500 server l2dominion στο gracia final.το ειχα αφησει για πολυ καιρο με αποτελεσμα να χω χασει λιγο τη μπαλα....ξερει κανεις να μου πει κανενα quest η οτιδηποτε αλλο βοηθησει???
the_answer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Γεια σας πεδες....παιζω σ εναν x500 server l2dominion στο gracia final.το ειχα αφησει για πολυ καιρο με αποτελεσμα να χω χασει λιγο τη μπαλα....ξερει κανεις να μου πει κανενα quest η οτιδηποτε αλλο βοηθησει???
toni50 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) καλημερα παιδια παιζω στον http://www.l2origins.com/forum/ ειναι πολυ ωραιος server και σκεφτηκα πως ειναι κριμα να μην εχει πολυ κοσμο μεσα... (Interlude) Experience 10x Skill Points 10x Adena 10x Drop 10χ -Server Unique Features- * Extra 24/7 Olympiad practice system * 2 week hero period * Offline buff stores by players * Offline craft + shops by players * 80 minute buffs (+song+dances) * Free 1st class change * Buyable 2nd and 3rd class change * Free subclass adding * Global Gatekeeper * Fully fixed - automatic - TvT and LMS events * Experienced staff * Corruption-free οπως βλεπετε ο σερβερ ειναι αρκετα ευκολως για χ10 για αυτους που δεν θελουν να κατσουν με τις ωρες Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2010 από toni50
iGoPod Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 ξερετε κανεναν server για c5 οπιονδιποτε θελω να παιξω c5 να δω πως ειναι
iGoPod Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 θελω να φτιαξω εναν σερβερ στο lineage c5 σερβερ θελω χελπ πρωτα να τον φτιαξω λαν μονο για εμενα κ μετα 9α τον σικωσο ονλινε ΧΕΛΠ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα