dexter 4 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 www.raidfight.eu ο server εχει international community με το 50% να είναι Έλληνες Είναι low rate x4 αλλα ειναι πολύ εύκολο λόγω του οτι ειναι "παλιός" server να πατε 80+σύντομα και με σεβαστό equip. όποιος ενδιαφέρεται join us ! ps: pm piastakotso ingame και θα σας help εγω και η clan οσο μπορούμε! φιλε μου μπηκα και εγω!!! dexter4 το name!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 www.raidfight.eu ο server εχει international community με το 50% να είναι Έλληνες Είναι low rate x4 αλλα ειναι πολύ εύκολο λόγω του οτι ειναι "παλιός" server να πατε 80+σύντομα και με σεβαστό equip. όποιος ενδιαφέρεται join us ! ps: pm piastakotso ingame και θα σας help εγω και η clan οσο μπορούμε! Είσαι gm στον συγκεκριμένο server??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piastakotso Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 οχι δεν ειμαι gm! Είμαι hero HK τους last 6 μήνες pm me ingame οποιος θέλει να μπει clan/academy η θέλει απλά help να ξεκινήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εγώ είμαι Admin στον RaidFight, ρώτα ότι θες αν έχεις απορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 παιδια ξερετε κανα καλο low rate σερβερ με αρκετο κοσμο και γενικα να ειναι active που να δεχεται ομως walker? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter 4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 piastakotso σε ψαχνω απο χθες για να με βαλεις clan αλλα δεν σε πετυχενω ποτε online! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piastakotso Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 piastakotso σε ψαχνω απο χθες για να με βαλεις clan αλλα δεν σε πετυχενω ποτε online! αν δεν ειμαι on ,pm skullitsa,lLovegodess ,Fredlip gl! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Οκ παιδιά... Άμα βρω μέσα στη βδομάδα το χρόνο θα μπώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caspa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 χ70 μείνετε συνδεδεμένοι με τα φορουμ μας: http://www.forums.l2heredur.eu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter 4 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 μπήκα σε έναν server l2.int το όνομα αυτού αλλά με το που μπήκα η κάμερα περιστρέφεται συνεχώς..... τι πρέπει να κάνω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 μπήκα σε έναν server l2.int το όνομα αυτού αλλά με το που μπήκα η κάμερα περιστρέφεται συνεχώς..... τι πρέπει να κάνω??? Να αλλάξεις server.Αν θες αυτόν δοκίμασε να κουνήσεις τα βελάκια μήπως ξεκωλήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Αν εχεις gamepad δοκιμασε να το αποσυνδεσεις πριν φορτωσεις τον client. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leontwo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 exo sp adena 25 πληροφοριες l2chaos.no-ip.info/site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Από τόσα free mmo των τελευταίων χρόνων, κόσμος ακόμα παίζει L2 και σε prive server. Αν δε κάνω λάθος δεν το κάνανε και τον official F2P? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Από τόσα free mmo των τελευταίων χρόνων, κόσμος ακόμα παίζει L2 και σε prive server. Αν δε κάνω λάθος δεν το κάνανε και τον official F2P? δεν κάνεις λάθος τζαμπέ είναι ο official εδώ και καιρό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα