Tsabeniarhs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Ρε μαγκες ποιο darf ειναι καλυτερο για farming?Παρακαλω πες τε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Ρε μαγκες ποιο darf ειναι καλυτερο για farming?Παρακαλω πες τε μου. Spoiler? Πουλάω χαρακτήρα Feoh Wizard 90 lvl Full set twilight (blessed tw tunic,normal gloves όλη +3) full attributes, Normal Apocalypse Retributer+4(με Special ability και 300 attribute) και μισό bil στον Server Megmeld(Official). Είναι σε clan με κάστρο και clan hall Pm me για τιμή και περισσότερα info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenson Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 γεια σας εχω ψαξει αλλα δεν εχο βρει τπτ οσων αφορα το L2walker για να τρεχει στους official server L2 εχει καποιος λινκ για download ? thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Παράτα το από τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenson Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Παράτα το από τώρα gt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsabeniarhs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Ναι Spoiler ! Πειτε και weapons για καλο farming! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 με αυτο που βγαινεις οταν φτιαχνεις το χαρακτηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unst0ppabl32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Νεος Lineage 2 Σερβερ. http://l2effect.site40.net/Home.html ===================================== Chronicle 4 ( Scions of destiny ) XP: x45 SP: x45 Drop: x1 Adena: x1 Spoil: x4 Safe +3 Max+ 15 ER: 65% =================================== Others; No mana pots no customs no addons no donations Join us ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ναι Spoiler ! Πειτε και weapons για καλο farming! Dagger για weapon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter 4 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 μετά από αρκετά χρόνια θέλω να ξαναπαίξω l2 θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον ελληνικό mid-rate κατά προτίμηση server ελληνικό η τουλάχιστον που έχει πολλούς Έλληνες αν υπάρχει μετά από τόσα χρόνια κάποιος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Impious Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 http://www.l2sublimity.com/ δεν ξερω αν ειναι ελληνικος (δεν νομιζω) αλλα ανοιγει σε μια ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter 4 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 δεν μου ανοίγει την σελιδα τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tredor Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 μετά από αρκετά χρόνια θέλω να ξαναπαίξω l2 Πάντως αν δεν το γνωρίζεις ο official έχει γίνει "Free" Εκτός αν θέλεις αμιγώς Ελληνικό Server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piastakotso Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 μετά από αρκετά χρόνια θέλω να ξαναπαίξω l2 θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον ελληνικό mid-rate κατά προτίμηση server ελληνικό η τουλάχιστον που έχει πολλούς Έλληνες αν υπάρχει μετά από τόσα χρόνια κάποιος!! www.raidfight.eu ο server εχει international community με το 50% να είναι Έλληνες Είναι low rate x4 αλλα ειναι πολύ εύκολο λόγω του οτι ειναι "παλιός" server να πατε 80+σύντομα και με σεβαστό equip. όποιος ενδιαφέρεται join us ! ps: pm piastakotso ingame και θα σας help εγω και η clan οσο μπορούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 piastakotso.. Xtapodi εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα