Προς το περιεχόμενο

The Lineage Servers thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα...

Υπαρχει τροπος να παραλειψω το update που κανει το Lineage 2 πριν μπει??? Lineage 2 Dreams...

Απλα μενω σε χωριο και Internet εχω υποχρεοτικα Cosmote Internet On The Go...Εχω τα 10 γιγα και δεν θελω να πιασω οριο... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Θελεις όμως να παίξεις LineAge; Αν όχι προσωρινά μετονόμασε το φάκελο που είναι το παιχνίδι (το βρίσκεις από το Launcher) σε κάτι άλλο ώστε να νομίζει ο Launcher ότι δεν είναι εγκατεστημένο ώστε να κάνει και update).

Αλλιώς πρέπει να κατεβάσεις από αλλού το patch και να το κοπιάρεις στο φάκελο ώστε να το βρει έτοιμο και να κάνει απλά update χωρίς download

Δημοσ.

Συγνώμη , οταν αναφέρεσαι στο "lineage 2 dreams" εννοείς τον server του l2dreams έτσι?

Αν ναι, απλα κατέβασε το Patch από το αντίστοιχο site του server (συνήθως περιλαμβάνει system, systextures, animations, l2text).

Κάνε τους φακέλους αυτούς που θα έχεις κατεβάσει Copy/Paste στο φακελο που έχεις εγκαταστήσει τον client του Lineage2 και στη συνέχεια απλά μπες στο φάκελο "system" και τρέξε με 2πλό click το "l2.exe"

Αυτό ήταν...δεν χρειάζεσαι ούτε launcher ούτε τπτ άλλο!

Δημοσ.

Γεια σας, προσφατα ανοιξα ενα δικο μου σερβερ lineage 2,

παρατηρησα σε αλλους σερβερ ομως οτι οταν οι παιχτες παιρναν 200 pvp το ονομα τους

γινοτανε μπλε για παραδειγμα αυτα απο οτι κτλβ ειναι scripts,

εψαξα σε ολο το γοογλε αλλα δν βρηκα πως φτιαχνω η πως βαζω με βοηθαει καποιος?

^_^

ευχαριστω

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...