Προς το περιεχόμενο

Z5500 & SB AUDIGY 2 ZS Digital connections

FISHERMAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα εν λόγω ηχεία της Logitech και αποφάσισα να τα βάλω στο pc.;Έχω μια SB Live 5.1 και την onboard της ASUS A8V realtec κλπ.Προς το παρών τα ηχεία τα έχω συνδέσει στην COAX αλλά και μέσω 6ch direct και εχω καλό ηχο.Σκέφτομαι πως καιρός είναι να πάρω μια κάρτα ήχου..αλλά ποιά;Τα ηχεία είναι 5.1 έχουν decoder DTS 96/24,DD,πιστοποίηση THX κλπ.Διάβασα βέβαια και πονοκεφάλιασα σε διάφορα ξένα φορα ότι σίγουρα μετράει ο ανω συνδιασμός αλλά γίνεται πολύς ντόρος για το connectivity σε coax,θέλει λέει ένα jack se RCA 274-897.jpg

και διάφορες ρυθμίσεις και ο καθένας λέει τα δικά του.Περισσότερο για να ελαφρύνω τη cpu και να έχω ADVANCED HD που υποστηρίζουν τα νεα παιχνίδια σκέφτομαι να προβώ στην αγορά αλλά αξίζει αφού θα χρησιμοποιώ το decoder των ηχείων; :-?

Σας κούρασα αλλά είμαι λίγο μπερδεμένος.....σας παρακαλώ δώστε καμιά ιδέα. :wink:

Δημοσ.

Προσωπικά περισσότερο με μπέρδεψες για το τι θές να κάνεις με τον ήχο σου, παρά με κούρασες.

Καταρχήν εφόσον έχεις 5.1 ηχεία πας για 5.1 κάρτα max.

Παραπάνω [7.1] είναι ανούσιο καθώς ελάχιστες τέτοιες ηχογραφήσεις υπάρχουν σε ταινείες ή μουσική.

Τι ακούς/παίζεις/βλέπεις συνήθως κ σε τί χρήματα θες να κινηθείς για κάρτα ήχου;

/sc

Δημοσ.

χμχμ όπως είπα είμαι μπερδεμένος...απλά θα ήθελα να αγοράσω μετά από χρόνια μια καινούρια κάρτα για να υποστηρίζονται τα νεα παιχνίδια και να έχω έστω αυτήν την 7-10%

αύξηση επιδόσεων.Διαθέτω τα 80+ ευρώ που έχει μια SB audigy 2 zs retail αλλά προβληματίζομαι α)για την συνδεσμολογία της με τα ηχεία μου β) αφού και η κάρτα μου και τα ηχεία μου έχουν τους ίδιους decoders και συνεπώς θα χρησιμοποιήσω μόνο της κάρτας ή μόνο των ηχείων αν υπάρχει κάρτα μόνο με τα ADVANCED HD,EAX4 χωρίς decoders κλπ και επομένως είναι φτηνότερη και με συμφέρει περισσότερο μια τέτοια αγορά. :)

Δημοσ.

Οκ τελικά αγόρασα από πλαίσιο την κάρτα και διάβασα σε άλλα φορα ότι η μέθοδος με το mono jack σε RCA είναι η μόνη λύση έχοντας ταυτόχρονα και τα 6ch direct για τα games που δίνουν

5.1 ΕΑΧ.Πήρα και με ένα ευρό το jack και σε καμιά 4-5 μέρες βλέπουμε όταν έρθει...CASE CLOSED...

ps:Παράπονο το έχω οτι κάνω ποστ μια φορά το χρόνο και σπάνιες φορές παίρνω απαντήσεις...βλέπε μνήμες 2x512... :) Μάλλον γράφω μλκς τι άλλο να πώ..χιχιχ :grin: :? :-| :neutral:

Δημοσ.
ps:Παράπονο το έχω οτι κάνω ποστ μια φορά το χρόνο και σπάνιες φορές παίρνω απαντήσεις...βλέπε μνήμες 2x512... :) Μάλλον γράφω μλκς τι άλλο να πώ..χιχιχ :grin: :? :-| :neutral:

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ προσπάθησα να σου απαντήσω, αλλά δεν κατάφερα να βγάλω άκρη και να καταλάβω τι ήθελες! :? Δεν ξέρω αν γράφεις μ@λ@κς όπως είπες, αλλά μάλλον τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου (χωρίς παρεξήγηση :-P ).

Δημοσ.

Αν κοιτάξεις στην υπογραφή μου, θα δεις ότι έχω τα ηχεία που έχεις και εσύ. Το μόνο που θα καταφέρεις με την κάρτα που πήρες, είναι να έχεις λίγο καθαρότερο ήχο. Έτσι και αλλιώς, ο decoder των ηχείων κάνουν όλη την δουλειά. Σύνδεσέ τα με το coaxial και είσαι ΟΚ. Ελπίζω, οι γείτονές σου να μην αποκτήσουν πρόβλημα :razz: :razz: :razz: :razz:

Sam.

Δημοσ.
Σας κούρασα αλλά είμαι λίγο μπερδεμένος.....σας παρακαλώ δώστε καμιά ιδέα. :wink:

Έχετε δίκιο απλά πάντα πριν ρωτήσω εδώ φροντίζω να googlarw οσο μπορώ και μετά αφού διαβάσω 50 σελίδες και ζαλιστώ με το κοντό και το μακρύ του καθενός postarw...οπότε όλα είναι ανακατεμένα στο μυαλό μου... ;-)

ps:sam235 χρόνια μας πολλά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...