Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για μετατροπή σε DVD

Πέτρος Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά μπορεί να υπάρχει κάτι σαν αυτό που ζητάω αλλά δεν νομίζω να υπάρχει ακριβώς το ίδιο. Θέλω να πάρω ένα αρχείο που έχω σε .mpg και να το κάνω σε DVD αλλά το κακό είναι πως ξεπερνά και τα 9.0GB και ένα πρόγραμμα της Unlead που έχω δεν μου το τελειώνει γιατί φτάνει μέχρι το 8.6 περίπου. Εγώ δεν θέλω να την γράψω σε DVD τώρα για τώρα αλλά θέλω αρχικά να έχω έτοιμο σε DVD 4.5 το αρχείο μέσα στον σκληρό δίσκο. Ξέρετε κανένα καλό προγραμματάκι;

Δημοσ.

Βασικά μια πρόταση θα ήταν να το κάνεις το videaκι σου πρώτα divx...Δηλαδή να το συμπιέσεις σε 2-3 gb ώστε να το κάνεις μετά DVD (με το nerovision express ας πούμε)..Τα 9 gb βίντεο .mpg να τα κάνεις 4.5 και DVD format έτσι απλά,δε νομίζω...

Αυτό βέβαια περιέχει 2 κωδικοποιήσεις (η 1η για να γίνει divx το mpg και η δεύτερη για να γίνει DVD to divx) , αλλά αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο μπορώ να σκεφτώ για αυτή τη περίπτωση...

Δημοσ.

Mε τις δυο κωδικοποιησεις θα χασει πολυ σε ποιοτητα...

Μπορει να χρησιμοποιησει το Nerovision Express κατευθειαν στο αρχειο .mpg...

...και μετα να επεξεργαστει το αρχειο DVD-Video με καποιον transcoder(DVD Shrink) ή να το χωρισει σε δυο DVD...

Δημοσ.

Ότι καί να τού κάνει είναι μεγάλο το αρχείο καί θα χάσει πολύ σε ποιότητα.Αν είναι κάτι σπουδαίο, τότε αξίζει τον κόπο να αγοράσει ένα dual layer δισκάκι καί να το γράψει με μία ασήμαντη συμπίεση.

Ή να το μοιράσεις σε δύο dvd των 4.5GB

Δημοσ.

Όχι ρε παιδιά τι σπουδαίο;

Ο Harry Potter είναι για την αδερφή μου.

Θα με ενδιέφερε πάντως να μάθω πως με το DVD Shrink μπορώ να γράψω μια ταινία σε 2 DVD.

Δημοσ.
Όχι ρε παιδιά τι σπουδαίο;

Ο Harry Potter είναι για την αδερφή μου.

Θα με ενδιέφερε πάντως να μάθω πως με το DVD Shrink μπορώ να γράψω μια ταινία σε 2 DVD.

Καλησπέρα.

Εγώ θα σου προτείνω το DVD FAB PLATINUM .

Το πιο απλό πρόγραμμα που έχω βρεί για να κόβω μια ταινία σε 2 DVD και να μήν χάνω ούτε τα μενού ούτε τα extras .

Features

Copy any DVD movie to one blank DVD disc. (Express Mode)

Copy any DVD movie in perfect quality (no quality loss)! (Gold Mode)

Copy an entire DVD' date=' including menus, trailers and special features.

Copy main movie only, excluding unwanted audio and subtitle.

Copy DVD movie content from original DVD disc or from hard drive.

Copy full multi-channel audio (AC3 5.1, DTS).

Copy episodic/season DVD movies, TV series, etc.

Copy NTSC/PAL DVD movies.

Compress DVD-9 to a single DVD disc in near perfect quality. (Express Mode)

[b']Split a DVD-9 into two DVD discs, and preserve menus on both discs.[/b] (Gold Mode)

Copy DVD-9 in 1:1 mode, and burn to double layer DVD-DL.

Remove all the restriction of DVD (CSS, Region, RCE, Macrovision, UOPs, etc.)

Burns DVD movies to any blank DVD Disc (DVD +/- R/RW).

Backup copy plays on any ordinary home DVD player.

Simple "One-click" interface. (Express Mode)

Restore scratched or defective discs. (Gold Mode)

Constantly updated to support latest DVD burners and blank DVD discs.

FREE lifetime upgrade.

FREE lifetime support via e-mail, worldwide.

Supports 64-bit Windows XP and Windows Server 2003

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουριο thread να παραθέσω και εγω εδώ την ερώτησή μου...Παιδία ψάχνω ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που μετατρέπει τα Divx σε DVD .Το πρόγραμμα το έχουν φτιάξει Έλληνες και μάλιστα έχει και επιλογή στις γλώσσες την κρητική διάλεκτο .Έχει αρκετές δυνατότητες σαν πρόγραμμα μπορεί να ενσωματώσει τους υπότιτλους , να κολλήσει μία ταινία που είναι σε 2 cd divx κτλ κτλ.Το είχα βρει και το χρησιμοποιούσα αλλά δεν μπορώ να το βρω τώρα. .Μήπως το έχει κανένας ?καμιά ιδέα πως ονομάζεται?

Δημοσ.

και μια απορία μου, τα divx έχουν συγκεκριμένη ανάλυση, πως θα παίζουν στην tv??

πχ έχω ένα 512-384 πως θα παίζει αυτό?

ps: έχω πολλά divx, xvid southpark, dragonball, family guy θα ήταν ωραία να μπορώ να τα δω και στο dvd player

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Εγώ θα σου προτείνω το DVD FAB PLATINUM .

Το πιο απλό πρόγραμμα που έχω βρεί για να κόβω μια ταινία σε 2 DVD και να μήν χάνω ούτε τα μενού ούτε τα extras .

Μπορώ να βάλω για αρχή τις ταινίες στον HDD έτσι;

Θέλω να χωρίσω μεν την ταινία σε 2 DVD αλλά πρώτα θέλω να τα γράψει αν γίνεται στον HDD για να δώ και την εικόνα που θα βγάλει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...