citizen Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Κατ ' αρχας συγγνωμη αν επέλεξα λάθος κατηγορία να ποστάρω. Θέμα : Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει site για πρέφα on-line ; Εναλλακτικά , γιατι όσο και αν έχω ψαξει δεν εχω βρει κάτι , θέλω γνώμες και ιδεες για το πως να υλοποιηθεί (σε επιπεδο λογισμικού) ενας πρέφα-server.
paschalia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Λολ . Βλεπω καποιον χρηστη να σκαει που δεν σκεφτηκε να ανοιξει αυτος τοπικ με τετοια ζητηση . Υ.γ. Αν και απιστευτο , εδω θα βρεις τους κανονισμους της πρεφας .
citizen Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Τους κανονισμούς τους ξέρω , (20 χρόνια πρεφαδόρος) το προβλημα είναι οτι λίγοι ξερουν πρέφα και δύσκολα συμπληρώνουμε τριάδα καθώς είμαστε διασπαρτοι σε όλη την Αθήνα , οικογένειες , δουλειά κλπ. Βλέπεις δεν είμαστε πια φοιτητές και οταν καταφερνουμε να παιξουμε μία "τριαντάρα" το μήνα είναι επιτυχία. Για αυτό λοιπον ψάχνω για server site ή και είμαι αποφασιμένος να ρίξω αρκετο programming για να το στήσω ο ιδιος - εξ ου και ζητάω ιδέες για την υλοποιηση
sa1901 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Πώπω ρε φίλε τι μου θύμισες τώρα... Υπήρχαν άτομα που ερχόντουσαν στο ΤΕΙ μόνο και μόνο για να παίζουν πρέφα όλη μέρα.
citizen Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 20 λεπτά το καπίκι ; έχουμε χοντρους τζογαδόρους εδώ. Μικρή ή μεγάλη πρέφα θα παίξουμε ; lol ΥΓ. Επι της ουσίας κάποια προταση ..... ;
koumos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Ti thema ksethavw twra eee??Mipos uparxei kanena programma telika gia prefa online??
koumos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Loipon kai omos vrika ena programmataki pou douleuei!!To mono pou xreiazetai einai 3 paiktes kai i IP tou server..Xthes epeza me 2 filarakia kai kollisa gia 2-3 wres... http://www.netintellgames.com/redirect.php?page=/archives/netpref.exe
tristeza Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 http://rugila.chat.ru/pref_eng/ Το βρήκα εδώ
MrSeanKon Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Σας τσιμπησα στο Google! Ολα τα βρισκω εγω! MrSeanKonική Πρέφα click here και σε Ελληνικα αλλα κι Αγγλικα.
australis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 www.prefadoros.gr , on line πρεφα δουλευει αψογα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα