Προς το περιεχόμενο

ADSL και ταχύτητα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα έκανα σύνδεση ADSL 384 και ομολογουμένως δεν είναι αυτό που περίμενα.Τις περισσότερες φορές αργούν να ανοίξουν οι σελίδες στον ΙΕ,σίγουρα η ταχύτητα είναι μεγαλύτερη αλλά αν δώσω ενδεικτικά ταχύτητες download mp3 απο το streamload άς απαντήσει κάποιος για να έχω μια εικόνα.

Το κάθε κομμάτι κατεβαίνει με 5-12kb/sec σίγουρα δεν είναι έτσι όπως είχα διαβάσει και ακούσει χωρίς βέβαια αυτά να αποτελούν πρόβλημα.Ζητώ τίς γνώσεις σας και γνώμες πάνω στο θέμα.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Λοιπόν έγινε τέστ:client to server 112,69 kb/s,server to client 320,13 kb/s.

Στα statistics αναφέρει:No packet loss was observed.This connection is reciever limited 86,40% of the time.This connection is network limited 13,27% of the time.Αυτό πάλι τι σημαίνει;Επίσης στο download αρχείων,προγραμμάτων(εκτός streamload) μεγέθους περίπου 10 ΜΒ η ταχύτητα είναι απο 35 με 40 kb/s.

Δημοσ.

Αν δουλευεις σε καμιά εταιρεία με βαρβάτη συνδεση, μπορει να απογοητεύτηκες. Αλλα απο το σπιτι με τι έμπαινες ως τωρα?

στα 56κ κατεβαζεις με 5-6k, και με isdn64 με 5-7kb. με τα 35 καλα δεν ειναι?

Δημοσ.

Εγώ με VIVODI μέσω ΟΤΕ πιάνω 48-52KB/S

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 143.94Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 392.66kb/s

Δημοσ.
Αν δουλευεις σε καμιά εταιρεία με βαρβάτη συνδεση' date=' μπορει να απογοητεύτηκες. Αλλα απο το σπιτι με τι έμπαινες ως τωρα?

στα 56κ κατεβαζεις με 5-6k, και με isdn64 με 5-7kb. με τα 35 καλα δεν ειναι?[/quote']

Καλά είναι, απο αυτά που είχα διαβάσει και ακούσει όμως υπήρχαν παρεκλίσεις στίς ενδείξεις και σκέφτηκα να το διασταυρώσω... ;-)

Δημοσ.
Εγώ με VIVODI μέσω ΟΤΕ πιάνω 48-52KB/S

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 143.94Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 392.66kb/s

σε ποιο dslam υπάγεσαι?εγώ Νέα Πεντέλη vivodi OTE AΡΥΣ πιάνω 39-41 το οποίο είναι το λογικό για 384/128 με βάση τα ελληνικά δεδομένα πάντα.το 48 -52 μου θυμίζει πιο πολύ 512..

Δημοσ.

Το ουσιαστικό τεστ είναι οτι κατεβάζεις με 35 -40 τα αρχεία απο tucows.

Υποθέτω οτι έχεις 384. Το ΜΑΧ που μπορείς να κατεβάζεις είναι κάπου 48 αλλά σε ιδανικές καταστάσεις. Το λογικό είναι στα 42-44 περίπου.

Αν φτάνει 40++ το τελείωμα του αρχείου τότε είσαι καλα.

Δοκιμασε και απο Μ$ και απο download.com για καλύτερο αποτέλεσμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...