billpeppas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δεν έχω λόγο να πω ότι έχεις κόλλημα μαζί μου. Αλλά αυτή την στιγμή όπως εξήγησα ήδη δεν έχω την όρεξη να βγάλω τόσα ονόματα στην φόρα. Αν εσύ έχεις τα "αυγά" όπως λες, σου στέλνω σε PM τα ονόματα, και δημοσίευσέ τα εσύ. Έγινε ?
paschalia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Πεππα ξερεις ποιον μου θυμιζεις ? ( ή αυτος μου θυμιζε εσενα ? ) Περσυ ,τετοιο καιρο , ενα ατομο σε καποιο φορουμ ελεγε ακριβως οτι και εσυ .. ''Δεν εχω ορεξη αυτη την στιγμη να πω οτι ξερω , δεν θα με κανετε να σας πω με το ζορι , μπλα μπλα μπλα '' Το περιεργο ειναι οτι εχετε και το ιδιο ονομα . Μπας και εχετε καμια συγγενεια ? Υ.γ. Φυσικα καταλαβαινεις - δεν μπορει να ΜΗ καταλαβαινεις - οτι αυτος που λεει '' Εχω αυτο ,εκεινο , το αλλο , αλλα δεν εχω την διαθεση τωρα ,τα εχω αλλα θα σας τα πω αργοτερα , μπλα μπλα μπλα '' τι μερος του λογου μπορει να ειναι ... .
Imagine Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Ήδη έχει εκτραπεί η συζήτηση και έχει μεταφερθεί επίπεδο προσωπικής αντιπαράθεσης - με άθλιο ύφος αν μου επιτρέπεται να σχολιάσω... Δεν το διαγράφω, αλλά το κλειδώνω...όποιος θέλει να ασχοληθεί περισσότερο, ας το κάνει μέσω PM. Όσοι ήταν να πιάσουν το μήνυμα, νομίζω θα το έχουν ήδη κάνει μέχρι να θάφτει το topic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.