Προς το περιεχόμενο

Το θέμα με τα "μεταχειρισμένα" που αγοράστηκαν σαν καινούργια, κλπ

billpeppas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

BILL αφού είσαι γνώστης ενημέρωσε μας; και εμάς να ξέρουμε..Οι τύποι που πουλάνε μεταχειρισμένα είναι απαράδεκτοι αν δεν το αναφέρουν ρητά ότι είναι έτσι.

Γιατί τους προστατεύεις?

:-x

Δημοσ.

bravo billpeppas! ultra analytical

Το θεμα για εμένα δεν ειναι να μου δωσουν ενα εξάρτημα με σπασμένο φελιζόλ, ή μια cpu με 20 ωρες χρήσης.

Προσωπικά κοιτάω πολυ την τιμή, παιρνω και απο flea, οπου βρισκω παιρνω bulk (κλασική η εικόνα στο Μπιμπσοπ, που ζητας εναν Ahtlon 1800+ σειρα XYZW, στεπ 210298, εβδομαδα παραγωγης 22, κλπ), και ο μαστορας ανοιγει το ξυλινο συρταρι κατω απ το ταμειο που εχει τα "χοντρα", τα κλειδιά, και τα τσιγάρα του, και τσουπ! "να! εδώ εχω εναν! να το τυλίξω ή στο χέρι?" :grin: :? :-x ). Oχι οτι αλλαζει κατι απο τις βιτρινες του HiLuxshop, αλλα λέμε, η γραφικότης!

τρεχα γύρευε αν εχει παιξει review, δανεισμός, επιστροφή απο βέτεραν χρήστη του labs.gr που αλλαζει cpu καθε βδομαδα, κλπ..

Τα αμοιγώς ηλεκτρονικά (cpu, ram, flash, klp) kata 95% ή παιζουν, ή όχι. δεν εχει πολλες μέσες καταστασεις. Αν ειναι σωστο το καταστημα, ο "δανεισμός" κανει και ενα επιπλέον τεστ. Αν το περιοδικο σου το γυρισει απο το τεστ, αναφεροντας προβλημα, ο σωστος δε θα το πουλήσει και θα γλυτωσουμε την περιπτωση "Β.Προϊόντα που δεν δουλεύουν ενώ αγοράστηκαν σαν καινούργια" - ελλατωμα απο εργοστασιο.

Αλλες συσκευες εχουν περισσότερους κινδύνους, οπου εχουμε μηχανικά/ηλεκτρικά (σκληροι δισκοι, dvd drives, Μονιτορς), προβληματα που γινονται αισθητά μετα απο καιρό, και πιθανο με ληγμενη εγγύηση.

Οι χοντρές καταγγελιες που εχω δει σε αυτο το φορουμ ειναι (προιοντα αγορασμενα ως καινουρια):

* σκληρος δισκος φορμαρισμενος και με αρχεία μέσα, απο πληρη εγκατασταση windows

* μητρική Retail, χωρις καλωδια, manuals, και στραβωμενο pin.

Το σωστό κατάστημα τo βλέπεις ΜΕΤΑ την εμφάνιση προβλήματος.

Πριν πληρώσεις, εχουν ενα τελειο σαιτ, με το σεις και το σας, παραδοση σε 1 δευτερόλεπτο, 150 ατοκες, κλπ, κλπ.

Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου: χαλασαν τα τηλέφωνα, σημερα δεν κανουμε αλλαγες, πρεπει να το στείλουμε στη Μαγαδασκάρη να το ελένξουν, σας χρεώσαμε ενα floppy για την εργασια επισκευης της motherboard (που δε σου λενε οτι εκτελέστηκε με τις εντολες, fdisk, format c, winnt.exe ) για να μπορεσουμε να bootάρουμε (!!!!!!!).

Σε αυτα βεβαια ειναι και η συμμετοχη της αντιπροσωπείας, οποτε να το διορθώσουμε σε "το σωστό καταστημα, και η σωστή μάρκα". Ο ξένος ο κατασκευαστής σαφώς ειναι υπεύθυνος αν τον "αντιπροσωπεύει" στην Ελλάδα η Combinadopoulos Technologies Α.Ε. που αφηνει τις επιστροφές σε ενα ραφι "να μαζευτουνε" μερικους μηνες, να γλυτωσουμε τα μεταφορικά.

Και χαίρομαι να βλέπο ποστς, που πηγε ο πελάτης με το χαλασμενο Χ, κοιτανε σε 2 λεπτακια ενα barcode, "μαλιστα, η εγγυηση λήγει σε μια βδομάδα, πάρτε ενα άλλο Χ και ευχαριστούμε για την προτίμησή σας"

Δημοσ.
BILL αφού είσαι γνώστης ενημέρωσε μας; και εμάς να ξέρουμε..Οι τύποι που πουλάνε μεταχειρισμένα είναι απαράδεκτοι αν δεν το αναφέρουν ρητά ότι είναι έτσι.

Γιατί τους προστατεύεις?

:-x

Δεν τους προστατεύω.

Πρός το παρόν προστατεύω τον κ**ο μου από πιθανές εισερχόμενες μηνύσεις για δυσφήμιση που μπορούσαν κάλιστα να μου χώσουν οι εν λόγω εταιρίες.

Φυσικά αν παρουσιάσω τις αποδείξεις που έχω στα χέρια μου φεύγω με καθαρό κουστούμι, αλλά όλα ταχτοποιημένα και στην ώρα τους.

Χμ...που να πήγε άραγε αυτή η AMD Athlon 64 3200+ WinChester CPU με code... ADA3200+>.....μπλα μπλα μπλά ? :D

P.S. Είπαμε, όποιος θέλει ονόματα, υπάρχει το PM...

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν βλέπω να γράφτηκε κάτι καινούριο. Όλα αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά και αυτονόητα (τουλάχιστον για κάποιον με μέσο IQ).

Αυτό το "εγώ τα ξέρω όλα, δεν τα λέω όμως για "ευνόητους" λόγους" το βλέπω απλά σαν ακόμα μια προσπάθεια για εντυπωσιασμό, αναγνώριση και καταξίωση.

Βέβαια, μπορείτε ελεύθερα να με αγνοήσετε καθώς δεν είμαι και κανένας σπουδαίος ψυχολόγος. Είμαι ένας απλός κομπιουτεράς, απλός παρατηρητής των έργων και ημερών του αυτόκλητου σωτήρα μας στα ελληνικά forum τα τελευταία χρόνια...

Υ.Γ. gv, ελπίζω να μη σε πειράζει να κλέψω από την υπογραφή σου τη φράση:

"The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge"

Stephen Hawking

Δημοσ.
Αυτό το "εγώ τα ξέρω όλα, δεν τα λέω όμως για "ευνόητους" λόγους" το βλέπω απλά σαν ακόμα μια προσπάθεια για εντυπωσιασμό, αναγνώριση και καταξίωση.

Είναι γνωστό το κόλλημα που έχεις μαζί μου...δεν χρειάζεται να μας το επιβεβαιώνεις κάθε φορά.

Όσο για τις βαθυστόχαστες ειρωνίες σου, δεν θα ασχοληθώ ούτε και πρόκειται.

P.S. Θες να φας μήνυση για εμένα?

Στείλε PM να σου δώσω ονόματα 30+ εταιριών, και να τα ποστάρεις εσύ αν θες.

Και για να ξεκαθαρίσει και το τοπίο, σε λίγες μέρες θα δωθούν σε thread σειριακοί αριθμοί προϊόντων που πάρθηκαν από ελληνικές αντιπροσωπείες και καταστήματα από sites για reviews. :D

Δημοσ.

Αυτό το "εγώ τα ξέρω όλα' date=' δεν τα λέω όμως για "ευνόητους" λόγους[/b']" το βλέπω απλά σαν ακόμα μια προσπάθεια για εντυπωσιασμό, αναγνώριση και καταξίωση.

Μου θυμίζει αυτό που κάνουν τα κανάλια.

Βγάζουν και καλά είδηση για μαγαζιά που πουλάνε φαγητό μεταχειρισμένο, κυλότες φορεμένες, με αποδείξεις όλα αυτά, αλλά κανείς δεν έχει τα @@ να βγει και να πει όνομα.

Δεν μου λέει κάτι μια τέτοια είδηση.

Billy να σου πω και κάτι:

Όλα πληρώνονται. Αυτό έχω μάθει στη ζωή μου.

Αν κάποιος πουλήσει κατι μεταχειρισμένο, σε τρελή τιμή, stock από το 1920 κλπ, κάποιος θα βρεθεί να του βγάλει τη βρώμα.

Γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια, που λέει και η γιαγιά μου και αν σπάσει έστω και ένα...

Δημοσ.

Ρε Bill, αφού δεν έχεις διάθεση - πρόθεση - "αυγά", να πείς αυτά που ξέρεις, ΑΝ ξέρεις...

Λύσε μου μια απορία..

Πρός τι το μακροσκελές και βαθυστόχαστο Thread??

ΥΓ

Μην πείς οτι έχω και εγώ κόλλημα μαζί σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...