polidis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Loipon filaraki as xekatharisoume ligo ta pragmata: Epidi kai ego eimai xronia sto WEB.DE kai xero ti pezete me to singekrimeno site kai eimai apolita efxaristimenos. To web club arxise na litousgi peripou edo kai kanena 6mino. Kita na dis ti pezete me afto edo: Stin arxei i aiteria gia na proselkisei kosmo edine dokimastika na ginis melos gia ena mina xoris na pliroseis tipota. Alla omos an elige aftos o minas kai den to itheles pleon eprepe na tous paris tilefono na tous pis oti den ti thelis tin ypireseia(Web Club). An den tous epernes tilefono aftomata pigenes se sindromi. An xeris kala germanika tha dis sta psila gramata ti grafi kai meta tha dis oti exo dikio. To mono pou den goustaro se tetia themata einai ta psila gramata pou pote sxedon den ta prosexo alla meta apo pampoles fores pou tin patisa tora ta prosexo.Oi germanoi einai poniroi kai etsi tin patame. To eixa kani kai ego to WEB CLUB alla molis andilifthika ti pane na kanoune meta apo 2 vdomades tous pira tel kai to ekopsa. Aloste den itane kai tipota simandiko. Na diavazeis kala prin kaneis kati ali fora. P.S.Gia ta lefta pou sou zitane an eise Germania prepi na ta pliroseis giati se tetia themata den tin glitonis kai tha katalikseis se dikastiria den se afinoune oi germanoi. An eise Ellada min ta pliroseis den mporoune na se kanoune tipota apolitos.
N1ghtW0lf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 twra ta plhrwsa giati an diabases pio panw exw kai thn germanikh ypikoothta thn opoia xreiazomai akoma pros to parwn kai den 8elw na th xasw, kai epeidh den 8elw na exw problhmata ta plhrwsa gia na teliwnei to 8ema...
polidis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Poli kala ekanes.Alios tha eixes provlimata kai ego sti thesi sou to idio tha ekana giati paroti efiga edo kai pola xronia apo eki eimai akoma dilomenos kai einai san na zo eki akoma. Ala an xeperdeva apo eki kai eimouna monima ellada kai den eixa skopo na ksanapao den tha ta plirona. Ala tora tha mou pis poli kako gia to tipota ena 30ari europoulia einai. An eitane tipota 1000da kai pano tote alaze to zitima
N1ghtW0lf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 e nai, an htan kamia 100ara h' parapanw 8a eixa paei germania me to prwto aeroplano kai 8a tous petaga molotwf sta grafeia...
DTMFim Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 i megali fasi tora tha einai na min svisoun to e-mail sou kai na kanoun tis papies sxetika me to aitima sou kai na sou zitane meta kai alla 30 europoulakia!plaka kano file,den thelo na se tromakso,apla koroideuo tin poniria kai tin anentimotita tous...
polidis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Plaka plaka manges prosoxi me tous germanous se kati tetia ponira kai pisoplata pou leme eine manoules. Panda na diavazete ta psila gramata pou yparxoune stis prosfores tous se kathe agora i otidipote alo pou tha kanete me germaniko site. Mpori na exoune orismenes fores kales prosfores alla tis perisoteres fores einai moufes kai se anangazoune meta na plironeis xoris na katalaveneis ti ginete. Tin patisa arketes fores ego kai me trexane sta dikastiria akoma kai gia 15 marka(paleotera)tin patisane kai filoi mou pou zoun eki kai singeneis. Prosoxi loipon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.