Προς το περιεχόμενο

Ti asteio einai auto??

N1ghtW0lf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mou hr8e shmera to prwi ena email sto email mou pou exw apo thn en logw etairia (web.de), to opoio email exw edw kai 4-5 peripou xronia.

Epeidh oi perissoteroi isws na mhn kseroun germanika, mou lene na balw ston trapeziko logariasmo ths etairias 30 Eurw pou antistoixoun se eksoda (apo emena kai kala) sundromhs tou web.de club?!?!?

Kati to opoio den zhthsa pote egw...

Ti sto kalo kanw twra ektos apo na brizw kai na ta pairnw sto kranio ????

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Στην Ελλάδα τουλάχιστον, μπορείς να τους πεις να βάλουν τόσο το γράμμα όσο και τα τριάντα ευρώ όπου τους βρίσκεται...

Υπάρχει αντίστοιχη απόφαση για τράπεζα εν Ελλάδι που έκανε τέτοια... "κόλπα".

Sorry, δεν ξέρω από γερμανικό δίκαιο... :(

Δημοσ.

Μήπως άλλαξε πολιτική η εταιρεία και στο εξής οι υπηρεσίες της προς τους πελάτες της θα είναι με κάποια συνδρομή; Καμιά φορά κάνουν αλλαγές και δεν ειδοποιούν (αυτό το αναγράφουν στα ψιλά γράμματα' που πολλοί πολλές φορές δεν διαβάζουμε, όπως και στην άδεια χρήσης)! Στείλε τους φαξ και ζήτα εξηγήσεις, για το από που προέκυψαν αυτά τα 30 ευρώ!

Σαν να'ρθει το Yahoo για παράδειγμα και να μου στείλει mail ζητώντας χρήματα για την υπηρεσία mail που μου παρέχει!!! :shock:

Τι κάνουν οι ζέστες! :lol:

Δημοσ.

phra thlefwno molis, kai mou eipane sto thlefwno oti sta gene8lia mou mou kanane dwro mia sundromh na ginw melos tou club kai kati tetoio kai apo tin stigmh pou ekana login sthn selida egina automata melos tou club...

Ti na pw, konteyw na trela8w kai na ta parw sto kranio...

Tous eipa oti den prokeitai na ta plhrwsw kai oti 8elw na sbhsoun to logariasmo, kai mou lene na tous steilw ena xarti pou na leei thn epi8umia mou auth me thn upografh mou, kai oti ta 30 eurw 8a prepei na ta plhrwsw giati alliws 8a me kunhgisoun dikastika...

akou kati pou......es re...

Δημοσ.

Ωραίοι είναι! Σου κάνανε δώρο και σου ζητάνε να το πληρώσεις! Μα δεν θα το κοιτάξεις και τι είναι;

Αμέσως-αμέσως μου ήρθε στο μυαλό που στις διαφημίσεις με μουσικές συλλογές cds,στα ψιλά γράμματα λένε: 'Οι επιστροφές γίνονται δεκτές, αν δεν έχει ανοιχτεί η ζελατίνα'. Να τύχει και κάποιο δισκάκι να είναι άγραφο και να μην τον δέχονται πίσω!

Λέμε για μας τι είμαστε σαν λαός, αμ υπάρχουν χειρότεροι!

Δημοσ.

Απλά μην κάνεις τίποτα, υπάρχουν πολλοί που το έχουν σαν επάγγελμα αυτό. Κοροιδεύουν τον κόσμο με κάτι τέτοια και παίρνουν τα λεφτά τους. Όπως με πιστωτικές, ανύπαρκες αγορές και συδρομες....

Δημοσ.

το θέμα είναι τι στοιχεία τους έχεις δώσει. Αν απλά έχεις δώσει το όνομα σου, δεν σε νοιάζει τπτ, αν έχεις δώσει και αριθμό ταυτότητας όμως ή διαβατηρίου(πράγμα που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να το έχεις κάνει :)) τότε ίσως σε πρήξουν λίγο παραπάνω. αλλιώς όχι μόνο μην τους δώσεις τπτ αλλά βρίστους ασύστολα!

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που το κάνουν οι -και καλα- σοβαροί, τι περιμενεις απο ενα τυχαρπαστο σαιτ;

Η αγαπητή Eurobank μου μετετρεψε την καρτα αναλήψεων σε πιστωτική, χωρις να το ζητήσω, χωρις να τη χρησιμοποιώ (οχι για αγορές, ουτε καν για αναλήψεις τα τελευταια 2-3 χρόνια! ). και φυσικα μου εστειλε χαρτακι με τη χρέωση της συνδρομής. 2 φορές!! και μετα τη μανουρα που εκανα περσι, ξαναγινε φέτος.

Αν δεν επικοινωνησεις μαζι τους, θεωρούν -ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ- οτι αποδέχεσαι τη χρέωση.

Δημοσ.

epeidh exoun tin diey8unsh mou ellada kai onomatepwnumo anushxw,

epikoinwnhsa mazi tous 2 fores, kai mou eipane oti an den steilw gramma sthn etairia pou na zhtaw na diakopei h sumbash auth, auth 8a ananew8ei automatws kai h xrewsh fysika 8a auksh8ei, ti na pw re paidia...

Tous eixa tous germanous gia eksupnous an8rwpous, alla oxi gia toso ka8armata.

Tetoia poustia den mou exei ksanatuxei kai makari na mhn tuxei pote se kanenan sas.

Δημοσ.

Ap'oti eida sto site tous, gia to web.de club exoun 30 meres dorean kai meta paei 5 euro ton mina, opote ta 30 einai gia 6 mines sto opoio symperilamvanetai pop access, sms, mms klp klp klp http://freemail.web.de/home/landingpad/club_vorteile.htm?mc=hp@[email protected]@home@clubdetails

To thema einai an otan ekanes login den diavases afto...

Die Laufzeit beträgt 30 Tage. Möchten Sie danach Club-Mitglied bleiben, brauchen Sie nichts zu tun. Ihre Mitgliedschaft wird um 6 Monate (5 Euro/Monat) verlängert. Sie können die Testmitgliedschaft bis zum 25. Tag per Telefon 0180-5-67 66 99

für 0,12 Euro/Min., Mo.-Fr. 08:00 - 21:00 Uhr / Sa.-So. 10:00 - 18:00 Uhr beenden.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...