Isle Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 δεν ξέρω γιατί τώρα αλλα πολλές φορές τέτοιους τύπους τους αισθάνομαι ανώτερους μου κατα κάποιον τρόπο(υποσυνείδητα θα μπορούσα να πώ).εχει παρουσιάσει κανέις αυτό το πράγμα?
capthookb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δε νομίζω από έλειψη ύπνου να πεθαίνεις. Άντε να λυποθυμήσεις. Ο οργανισμός σχεδόν πάντα (αν δεν υπάρχει πρόβλημα) προειδοποιεί. Δεν σταματά να λειτουργεί έτσι με τη μια.
Isle Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 κανονικά μετά απο 50 ώρες αυπνίας κάποιος αναγκαστικά θα κοιμόταν όμως το παιχνίδι τον κρατούσε ξύπνιο, λόγω πόρωσης, συγκέντρωσης και πέθανε
capthookb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Εγώ δεν το πιστεύω πάντως. Ο οργανισμός όταν έχει πρόβλημα δεν ρωτάει, ούτε συνεργάζεται με τη λογική και το ποσοστό πόρωσης κάποιου.
N1ghtW0lf Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 h kardia apla logw uperkopwshs stamathse na leitourgei, sun to gegonos oti to palikari den koimh8hke ka8olou olo auto to diasthma, e den 8elei kai polu meta...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.