amilo1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 kalispera aytos o new map den douleuei me to map etsi? douleuei mono me to destinator ? kai an pezei pes dtls plz thnx anyway...
dwarves Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 emena mou trexei ena progy pou legete monkey map...paizei mia xara...kai tsakizei giati exei perisoteres leptomeries apo to route66 ...pou eixa synithisei sto se p910...
EPa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 xexe... mono egw mallon asxoloume me auto to thread... telika to evala sto laptop...kai einai poly kalo... to mono problhma einai...oti aneta mporei kapoios otan eisai se kinhsh...na sou anoiksei thn porta...kai antio laptop... prepei na to exeis demeno.... Όχι dwarves δεν είσαι μόνος! Άσχετο, αλλά μια και αναφέρθηκε, στους καιρούς που ζούμε είναι καλή ιδέα να κλείνει κανείς τις ασφάλειες όταν κινείται στη πόλη (πολλά νέα μοντέλα το κάνουν αυτόματα, κλειδώνουν μόλις κινείσαι με πάνω από πχ. 20Km/h) Άλλο: είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει η πληροφορία για το ποιοι δρόμοι είναι μονής κατευθύνσεως, με προφανή αποτελέσματα στην διαδρομή που υπολογίζεται; δεν έχω χρησιμοποιήσει το Destinator PN στην Ελλάδα, και δεν βλέπω βελάκια κατεύθυνσης πάνω στους δρόμους.. Επίσης: τυχαίνει μήπως κανείς (για Αθήνα μόνο πλέον μιλάμε) να έχει χρησιμοποιήσει το Navigon Mobile Navigator και να μπορεί να πει εμπειρίες;
amilo1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 kalisperes ppl exo to map monkey kai pezi kala gia athina salonika me to greeceG kai gia tin kerkyra epidi einai tis plakas i xartografisi opos episis giati to destinator kani diorthosis sto peripou dld o dromos ypotheti oti eisai eki otan einai poli konta oi dromoi, exo ftiaksi to ozi explorer me ena kalo layer apo enan odiko xarti tou nisiou kai me tria nekra simia me briski monima pano sto foto pou tou exo dosi, den einai idietero den exi ploigisi akoma ala katagrafo oles tis diadromes kai tis ftiaxno ..... (tha pari mines ) tespa... einai megalo to kolima ti na po.... speres apo corfu a erotisi katebasa to new gia destinator greeceU mporo na to balo sto map monkey na pezi? lene einai kaliteri i xartografisi... lene opies dtls euprosdektes
dwarves Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 a erotisi katebasa to new gia destinator greeceU mporo na to balo sto map monkey na pezi? lene einai kaliteri i xartografisi... lene opies dtls euprosdektes otan evala sto ...monkey ton kainourgio xarti... skaei...error message... :confused:
gogic79 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Exei kaneis tous xartes gia Destinator PN ektos tis Elladas?
EPa Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Το μουλάρι. Αν σε ενδιαφέρει όμως πλοήγηση σε όλη την Ευρώπη με *έναν* χάρτη (για Ελλάδα μόνο Αθήνα και ο δρόμος μέχρι Πάτρα για να πάρεις το καράβι να πας Ευρώπη ), δηλαδή χωρίς αλλαγές και προβλήματα στα σύνορα χωρών, και επίσης τα καλύτερα γραφικά, δες το Navigon Mobile Navigator. Μπορεί να σε πάει από την κολοπετινίτσα της Α χώρας στην κολοπετινίτσα της Β χώρας, οπουδήποτε στην Ευρώπη. Αρκεί να έχεις κάρτα μνήμης αρκετά μεγάλη (ο χάρτης όλης της Ευρώπης είναι 1344MB) Για PDA πάντα μιλώντας.
JACK BAUER Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Exei kaneis tous xartes gia Destinator PN ektos tis Elladas? ΤΟ ΜΟΥΛΑΡΑΚΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ Κ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ , ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 2 CD ΚΑΙ ΟΧΙ 3 ΟΠΩΣ Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ .:oops:
JACK BAUER Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Το μουλάρι. Αν σε ενδιαφέρει όμως πλοήγηση σε όλη την Ευρώπη με *έναν* χάρτη (για Ελλάδα μόνο Αθήνα και ο δρόμος μέχρι Πάτρα για να πάρεις το καράβι να πας Ευρώπη )' date=' δηλαδή χωρίς αλλαγές και προβλήματα στα σύνορα χωρών, και επίσης τα καλύτερα γραφικά, δες το Navigon Mobile Navigator. Μπορεί να σε πάει από την κολοπετινίτσα της Α χώρας στην κολοπετινίτσα της Β χώρας, οπουδήποτε στην Ευρώπη. Αρκεί να έχεις κάρτα μνήμης αρκετά μεγάλη (ο χάρτης όλης της Ευρώπης είναι 1344MB) Για PDA πάντα μιλώντας.[/quote'] ΦΙΛΕ ΜΟΥ EPa ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ Navigon Mobile Navigator . ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ.... ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΙΤΑΛΙΑ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΥΣΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ TOM TOM 5 ΚΑΙ ΓΙΑ PAPAGOv7 .ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ . ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ Κ ΑΝ ΕΙΣΤΕ :oops:
EPa Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Πάλι στο μουλάρι. Η άποψή μου είναι ότι τα 2 καλύτερα προγράμματα (για PDA) είναι το Navigon Mobile Navigator και το Tom Tom (απ' ότι φαίνεται και ακούγεται μια και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη). Το Destinator ακολουθεί κατά πόδας. Ταξιδεύω αρκετά με το αυτοκίνητό μου σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, και το Mobile Navigator έχει για μένα ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Αυτό του ενός χάρτη για όλη την Ευρώπη που ανέφερα παραπάνω. Και τα καλύτερα γραφικά. Το destinator μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο. Αλλάζει αυτόματα χάρτη περνώντας από χώρα σε χώρα, αν έχει κανείς εγκατεστημένο τον χάρτη των "δρόμων της Ευρώπης" και τους χάρτες των χωρών που διασχίζει. Αλλά δεν μπορείς ενώ είσαι στην Α χώρα να σου υπολογίσει διαδρομή για Β χώρα. Το Tom Tom χρησιμοποιεί χάρτες της Teleatlas και (αν πιστέψει κανείς τις καλύψεις που διαφημίζουν στο site τους) σε κάποιες χώρες αυτοί οι χάρτες είναι πιο πλήρεις από τους χάρτες της Navigon (που χρησιμοποιεί το Mobile Navigator). Δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται σε αλλαγές χωρών. Το papagov7 που λες δεν το έχω ακούσει καν, και υποθέτω θα είναι κάποιο "hit" στην Ιταλία, όπως είναι εδώ το Destinator, λόγω μεγάλης κάλυψης των χαρτών του. Πανευρωπαϊκά χρησιμοποιώ το Mobile Navigator και Ελλάδα εκτός Αθηνών το Destinator. Edit: Navteq και όχι Navigon οι χάρτες του Mobile Navigator
lalexoulhs Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 File Jack Bauer, To Tom Tom einai pragmatika polu kalo kai euxristo. Tha elega einai polu pio euxrhsto apo to Destinator. Oson afora to destinator twra auto safos kai sou upologizei diadromh apo mia xwra se allh. Prin liges meres apo UK phga Olandia kai mou ebgale kanonika olh th diadromh... Akoma kai to karabi (Dover-Calais) Gia ta upoloipa programmata den gnwrizw na sou pw. Dustixos an kai to destinator exei polu kalo upologisth gia to xrono pou xrhazese kati tetoio den sumbainei kai me to map monkey.
JACK BAUER Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ... ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙ (ΑΓΓΛΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ). ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ !!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ Κ ΑΝ ΕΙΣΤΕ !
EPa Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Oson afora to destinator twra auto safos kai sou upologizei diadromh apo mia xwra se allh. Prin liges meres apo UK phga Olandia kai mou ebgale kanonika olh th diadromh... Akoma kai to karabi (Dover-Calais) Μπορείς να πεις πως το έκανες αυτό; Κατ' αρχήν υπάρχει χάρτης που να περιλαμβάνει UK και Ολλανδία; Αν όχι μπορείς να πεις πως χρησιμοποίησες παραπάνω από έναν χάρτη; Γιατί το destinator σε αφήνει να επιλέξεις προορισμό μόνο στον ένα και μοναδικό χάρτη που μπορεί να έχει φορτωμένο κάθε στιγμή. Έχω την εντύπωση ότι δεν μιλάς για το Destinator PN (την έκδοση για PDA). Αν αυτό που λες γίνεται, δώσε οδηγίες..
lalexoulhs Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Loipon gia belgio olandia kai luxembourgo uparxei enan xarths pou ta perilambanei ola mazi. Oso gia eurwph uparxei xarths pou exei olous tous kentrikous kai aksones. Otan ftaseis sth xwra pou thes tote allazeis ston topiko xarth kai ola kala. Egw exw to destinator 3 gia pda gnusio kai mazi eixe tous xartes olhs ths eurwphs + enan me olous tous eurwpaikous dromous mono. An thes perisoteres plhrofories edw hmaste
EPa Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Ωραία, για Benelux ένας χάρτης. Για UK άλλος. Για πες, πώς γίνεται, ενώ βρισκόσουν Αγγλία (δηλαδή με χάρτη UK) έδωσες προορισμό σε Ολλανδία, εφόσον όπως φαίνεται στις εικόνες α) δεν υπάρχει επιλογή χώρας και β) μόνο ένας χάρτης μπορεί να είναι ενεργός; Το ότι αλλάζεις χάρτες το είπαμε. Για EUroads επίσης. Αυτό που είπα ότι δεν γίνεται είναι πχ. να υπολογίσεις και να εκτελέσεις διαδρομή από την πόρτα ενός σπιτιού ενός κολοχωριού στη Νορβηγία (οπότε δε μιλάμε για χάρτη EUroads γιατί δεν έχει κολοχωριά, ούτε βέβαια και τις πόρτες τους ) μέχρι την πόρτα ενός σπιτιού ενός κολοχωριού στην Πορτογαλία, *χωρίς αλλαγές χαρτών* στα σύνορα χωρών ή οπουδήποτε αλλού. Γίνεται; Edit: Επίσης, μια και έχεις το TomTom θα ήθελα να μου πεις αν τουλάχιστον εκεί γίνεται. Γιατί αν και εκεί δεν γίνεται, να μην το κοιτάξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.