Προς το περιεχόμενο

Τι προτεινετε?

paparoupas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω ενα laptop, κατηγοριας τιμης μεχρι 1500-1700 ευρω, που να εχει περπου τα εξης χαρακτηριστικα:

-1024 RAM

-μια αξιοπρεπη καρτα γραφικων, κατα προτιμηση Geforce

-15αρα οθονη, για να μην αυξηθει πολυ το βαρος/μεγεθος

-αλλα οπωσδηποτε WXGA η XBLACK, η οπως τελοσπαντων λεγονται αυτες οι καλες οθονες...

Για επεξεργαστη εχω σκεφτει centrino, αλλα εχουν αρχισει να μου μπαινουν ιδεες και για 64bit. (περιμενω συμβουλη)

Εξαιτιας της RAM σκεφτομαι μαλλον κατι σε Fujitsu Siemens, στο οποιο συνηγορει και η εγγυηση τους.

Το θεμα ειναι οτι ο 3438 με τα στοιχεια που ζηταω δεν εχει καλη οθονη, ενω ο 4438 που αναμενετε εχει καλη, αλλα 17αρα.

Οποιοδηποτε σχολιο/προταση ευπροσδεκτο!!

Δημοσ.

Συγγνώμη, αλλά ο 3438 δεν έχει καλή οθόνη???Την έχεις δει?Νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες, και σε ευκρίνεια και σε ανάλυση και σε ταχύτητα ανανέωσης και σε contrast.

Δημοσ.

Αυτό που φαντάζομαι εννοεί (και που εκφράζει και μένα) είναι ότι η 17' όθονη είναι πολύ μεγάλη για φορητό (που να την παίρνεις στο λεωφορείο για να πας στη σχολή?)

Δημοσ.
Σκεφτομαι να αγορασω ενα laptop' date=' κατηγοριας τιμης μεχρι 1500-1700 ευρω, που να εχει περπου τα εξης χαρακτηριστικα:

-1024 RAM

-μια αξιοπρεπη καρτα γραφικων, κατα προτιμηση Geforce

-15αρα οθονη, για να μην αυξηθει πολυ το βαρος/μεγεθος

-αλλα οπωσδηποτε WXGA η XBLACK, η οπως τελοσπαντων λεγονται αυτες οι καλες οθονες...

Για επεξεργαστη εχω σκεφτει centrino, αλλα εχουν αρχισει να μου μπαινουν ιδεες και για 64bit. (περιμενω συμβουλη)

Εξαιτιας της RAM σκεφτομαι μαλλον κατι σε Fujitsu Siemens, στο οποιο συνηγορει και η εγγυηση τους.

Το θεμα ειναι οτι ο 3438 με τα στοιχεια που ζηταω δεν εχει καλη οθονη, ενω ο 4438 που αναμενετε εχει καλη, αλλα 17αρα.

Οποιοδηποτε σχολιο/προταση ευπροσδεκτο!![/quote']

Πάρε το Toshiba Tecra S2 110 και πρόσθεσε μία 512. ;)

http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/selected_product_option.jsp?service=EU&PRODUCT_ID=102204&DISC_MODEL=0&toshibaShop=reseller

http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&v_Item=1796

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554587

EDIT: Προφανώς έχει γίνει λάθος στα χαρακτηριστικά της οθόνης από το συγκεκριμένο μαγαζί, οπότε δεν σου κάνει αυτό. Αν βρω κάτι άλλο θα ποστάρω.

Δημοσ.

Ο 3438 διατιθεται με 15,4" και 17'' οθονες, αναλογως και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα. Και απ'οσω ξερω (μπορει να κανω και λαθος) η 15,4" ειναι "απλη" οθονη.

Επισης τον 3438 η 4438 δεν τον εχει πλεον το πλαισιο (επισημα μου ειπαν οτι εχουν εξαντληθει τα αποθεματα της εταιριας στην Ελλαδα), το οποιο κανει 12 ατοκες δοσεις...

Δημοσ.

Το 4448 το ξεχνάς όχι λόγω οθόνης αλλά λόγω τιμής :-P ...αναμένεται στα 2500 ευρώ!!! :wink: Μονόδρομος η επιλογή σου φίλε μου σε αυτά τα λεφτά και με αυτά που ζητάς είναι μόνο αυτή

και οριακά μεν αλλά μέσα στο budget σου.

Δες λίγο και αυτό απο fuzitsu

Δημοσ.

Πάντως, ο 3438 βγαίνει μόνο με 17'' οθόνη (όπως μπορείς να δεις και στην ιστοσελίδα της fujitsu-siemens)..Ο 1437 που σου προτείνει ο αγαπητός laptopmaniac είναι παρόμοιος με τον 3438 και με 15,4'' οθόνη.

Δημοσ.

Τελικα, συμφωνα με οσα γραφτηκαν καταληγω να επιλεξω μεταξυ των μοντελων

Sony Vaio VGN - FS215S 1GB RAM και

FSC AMILO M 1437 ALVISO 2.0/1024/80/ATI X700/15.4 CRYSTALVIEW

Οποτε το μονο που μενει πλεον ειναι να αποφασισω με κριτηριο την εγγυηση (και τη διαθεσιμοτητα!!)

Οποιος ας πουμε ειχε κακη εμπειρια απο τα Sony -με δεδομενο οτι πρεπει αν παθουν κατι να σταλουν στο Βελγιο- ας το αναφερει...

Σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας!

edit: απ'οτι βλεπω το Vaio 215S εχει 512 RAM, διορθωστε με αν ειναι.

Δημοσ.

Αν είσαι μεταξύ των δύο τότε σίγουρα Sony Vaio. Δεν είναι μόνο τα χαρακτηριστικά που έχουν σημασία αλλά και η ποιότητα κατασκευής.

Δημοσ.

Τωρα που το ξανακοιταω το Sony 215S εχει καρτα γραφικων με shared μνημη.

Ποσο καλο μπορει να ειναι αυτο?

edit: προφανως εχουν κανει λαθος στο openmind, σε γερμανικα sites δε φαινεται να ειναι shared.

/offtopic

Αληθεια επειδη πηγα πρωτη φορα να ψωνισω απο online καταστημα, τι ακριβως τους χρειαζεται -περα απο ολα τ'αλλα που ζητανε- η ημερομηνια γεννησης μου? Μαλλον θα θελουν να μου στειλουν και το ωροσκοπιο μου μαζι με την παραγγελια...

offtopic/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...