Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω κατι κουφό...

diaitisia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε γραφείο έχω δει ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Είναι λίγο μεγαλύτερο από μιά πολυκαφετιέρα, έχει 4-5 είδη ροφημάτων και λειτουργεί χωρίς κέρματα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω από που το έχουν πάρει :lol:

Με μιά γρήγορη αναζήτηση σε Ελληνικά sites βρήκα μόνο εταιρίες που νοικιάζουν ή εγκαθιστούν δωρεάν και στη συνέχεια τροφοδοτούν μεγάλα μηχανήματα πώλησης σαν αυτά που υπάρχουν και στα sites που βρήκατε.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

nai, genika brika para polla, aplos ektos ta parapano, den exei kanenas timi sto site tous, oloi lene "call for price quotes" ktl...

an psakseis gia "coffee vending" i "coffee vending machines" bgazei prama... ;)

auto sto ebay pantos ligei se 8 ores kai einai stia 92 lires (150e xontrika) kai reserve met, oxi ki asxima, an kai mesa se 8 ores mporei na ftasei oso na nai...

an breis tpt kalo pantos, pes mas!

Δημοσ.
Σκεφτείτε να έρθει μια παρέα σπίτι σας και να πρέπει να φτιάξετε 5 διαφορετικούς καφέδες (και να λείπει και η γυναίκα

e 8a to sto pw, den anteksa...

esy mono otan einai h gynaika spiti ftiaxneis kafe se filous? toso polu bariesai?

Δημοσ.

Για να επιστρέψουμε στο θέμα έχω δει παρόμοια καφετιέρα με αυτή που ζητάς σε ξενοδοχείο, η οποία ήταν σε μέγεθος λίγο μεγαλύτερη απο τις διπλές (εσπρεσσο-γαλλικός) οικιακές καφετιέρες. ούτε κέρματα ούτε τίποτα άλλο γιατί ήταν στον μπουφέ για το πρωινό. Έφτιαχνε epresso, αφρόγαλα (κατευθείαν όχι ατμό υπο πίεση που κάνεις αφρόγαλα στο μπρίκι) γαλλικό και σκέτο βραστό νερό. Νομίζω αυτή είνια αυτό που ζητάς περίπου, οπότε ίσως να κοιτάξεις και σε καμία εταιρία εξοπλισμού ξενοδοχείων - μπαρ.

Επίσης νομίζω οτι είχα δει μια παρόμοια και στο μπαρ του ΙΚΕΑ Αθήνα.

Περιμένουμε νέααα

Δημοσ.
e 8a to sto pw' date=' den anteksa...

esy mono otan einai h gynaika spiti ftiaxneis kafe se filous? toso polu bariesai?[/quote']

Αυτό είναι το λιγότερο! Ξέρεις τι είναι να τους αρέσει ο καφές που φτιάχνεις και να λένε δεν πάμε στου N1ghtW0lf για καφέ που τον κάνει τέλειο;

Τι μου θυμήσατε; Στέκι το'χαν κάνει οι φίλοι μας (οι δικοί μου και του αδερφού μου) και δεν προλάβαινα να κάνω φραπέδες! Και με το παλιό σύστημα: το σέικερ! Δεν κυκλοφορούσαν ευρέως τα μιξεράκια γι'αυτή τη δουλειά τότε και καθώς ήταν και η αρχή τα χρέωναν πιο ακριβά και από κανονικό μίξερ! :lol:

diaitisia μου έβαλες ιδέα! Θα το ζήτησω να μου το φέρουν δώρο στον γάμο μου! :twisted:

Δημοσ.

Φοβερούς καφέδες φτιάχνει ένα μηχανάκι της nestle.

Το έχω πάρει δωρεάν με την προυπόθεση να παίρνει αυτός γύρω στα 200-250 ευρώ τον μήνα. Το πόσο θα χρεώνεις τον καφέ το ορίζεις εσύ. Έρχεται μια φορά την εβδομάδα ένας τύπος για συντήρηση και γέμισμα.

Δημοσ.

pantos ego pisteuo oti me kermata exei pio poli plaka!tha einai san dikos sou kouloxeris tha rixneis tha pineis kafe kai tha sou ksanaerxontai ta xrimata :P

Platona etsi to agorases to opel re si? :P :P :P (tfrc)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...