Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω κατι κουφό...

diaitisia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ :neutral:

Ψάχνω ενα αυτόματο μηχάνημα που φτιάχνει καφέ σαν αυτά που υπάρχουν σε διάφορες υπηρεσίες και ρίχνεις κέρματα. Απλά το θέλω για οικιακή χρήση, να φτιάχνει περίπου 4 είδη καφέ και να μην πέρνει κέρματα. Να το γεμίζω μια φορά με καφέ και πατώντας το αντίστοιχο κουμπάκι, να ρίχνει το ποτήρι να βάζει ζάχαρη και γάλα και να ετοιμάζει τον καφέ.

Καμμιά ιδέα κανείς ?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
hahah fantasou na eisai spiti sou kai na exeis xemeinei apo kermata :D

Σιγά το πρόβλημα.. Υπάρχει πάντα το παλιό κόλπο με το τρύπιο κέρμα και την πετονιά ;-) :grin: :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

Στην Ελλάδα δεν ξέρω αν υπάρχουν εταιρίες που κατασκευάζουν τέτοια μηχανήματα. Ένας φίλος μου όμως που δουλεύει σε μια εταιρία που έχει τέτοια μηχανήματα με κερματοδέκτες (τα εισάγει) τα αγοράζουν γύρω στα 6000 ?.

Δημοσ.

στο σχολείο μου θυμάμαι (αμερικάνικο στην ελλάδα), είχαμε 5-6, οπότε αποκλείεται να κοστίζουν τόσο πολύ

πάρε τηλέφωνο τη nestle, αυτοί πρέπει να τα προσφέρουν γιατί όλα είχαν nescafe, nesquick, κτλ

Δημοσ.

Τα μηχανήματα της Nestle έχει η εταιρία που είναι ο φίλος μου. Αλλά για να είσαι σίγουρος πάρε τηλέφωνο να μάθεις την τιμή τους σε περίπτωση που κάνω λάθος.

Δημοσ.

mhpws 8a sou ebgaine ftinotera (kata polu) an epairnes ta etoima fakelakia h' skones (nescafe px)

pou einai apla na ta etoimaseis?

Cappucino exei se diafores geuseis, espresso, gia frappe nes, galliko...

Giati twra na dwseis 6000? (an kanei toso kai oxi perissotero/ligotero)?

Den nomizw na eisai toso trelos...Ektos an kerdises to tzoker opote paw paso kai apla kernas kafedaki a8hna :-P :grin:

Δημοσ.

Παιδιά να είστε καλά για τις απαντήσεις και την πλάκα.

Βασικά αυτό που ζητάω είναι για να τοποθετηθεί σε ένα μικρό γραφείο 5 ατόμων, όπου θα τσοντάρουμε όλοι κατι καθε μήνα, και λόγω διαφορετικων προτιμήσεων στους καφέδες θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Το βασικότερο πάντως είναι να είναι σε μέγεθος καφετιέρας ή κάπως compact.

Σαν ένα πολυμηχάνημα και επειδή

ΔΕΝ μου έκατσε το τζόκερ γαμώτο πρέπει να είναι φυσικά οικονομικό.

Πέρα απο την πλάκα όμως θα ψάξω με τηλέφωνα σε κάποιες εταιρίες και θα σας πώ.

Σκεφτείτε να έρθει μια παρέα σπίτι σας και να πρέπει να φτιάξετε 5 διαφορετικούς καφέδες (και να λείπει και η γυναίκα :-? )

Πατάς τα κουμπάκια σου και έτοιμοι...

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους' date='

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ :neutral:

Ψάχνω ενα αυτόματο μηχάνημα που φτιάχνει καφέ σαν αυτά που υπάρχουν σε διάφορες υπηρεσίες και ρίχνεις κέρματα. Απλά το θέλω για οικιακή χρήση, να φτιάχνει περίπου 4 είδη καφέ και να μην πέρνει κέρματα. Να το γεμίζω μια φορά με καφέ και πατώντας το αντίστοιχο κουμπάκι, να ρίχνει το ποτήρι να βάζει ζάχαρη και γάλα και να ετοιμάζει τον καφέ.

Καμμιά ιδέα κανείς ?[/quote']

giati ama rixnis kerma peirazei ? diko sou ine ena kerma tha exis,to anigis

kai to ksanapairneis!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...