The_player Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Mπαμπη...Ειμαι Βεροιωτης μενω Αθηνα - Αιγαλεω.Αν χρειαστεις να κατεβεις να ψαξεις να τη βρεις ευχαριστως να σε φιλοξενησω σπιτι μου για οσες μερες θελεις....Θα ειμαι και Βεροια αυτες τις μερες ...Στειλε μου pm.
vagos789 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Σκεφτομουνα να κατεβω αθηνα αλλα που να βγαλω ακρη. Μαλλον δεν σε απασχολει και πολυ το να βρεθει,πιθανώς γιατι θεωρεις οτι σε εγκατελειψε και δεν εχει συμβει κατι κακό. Αν ομως θελεις πραγματικα να βρεθει τοτε νομιζω οτι το να κατεβεις Αθηνα ειναι το ελαχιστο που μπορεις να κανεις.
madsc Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 ΓΚΟΥ ΧΟΥ, vagos789 ...τις κριτικές για τον εαυτό μας. ΟΥΤΕ σου ζητήθηκε άποψη, ΟΥΤΕ είναι ευπρόσδεκτες τέτοιου είδους κριτικές σε αυτές τις περιπτώσεις, από το forum. /sc
dioptra999 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Συμφωνω με τον madsc εαν δεν μπορεις να βοηθήσεις ολα τα υπόλοιπα ειναι άσχετα... Μπαμπη θα την βρείς την γυναίκα σου ειμαι σίγουρος...καλή τύχη
theo37 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=115726&highlight=%E5%EE%E1%F6%E1%ED%E9%F3%E7 ????????
redxaris Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=115726&highlight=%E5%EE%E1%F6%E1%ED%E9%F3%E7 ???????? Aν προσεξεις το θεμα κλειδωθηκε απο τον mod γιατι το θεμα ειχε παρει την μορφη πλακας και επειδη ειμασταν δυσπιστοι στο αν ειναι αληθεια αυτα που μας ελεγε ο ΜΠΑΜΠΗΣ! Απο τη στιγμη που ξεκαθαρισαν ολα αυτα οπως βλεπεις καλα εκανε και δημιουργηθηκε καινουργιο post!
mpampis_ok- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Αν δεν με ενοιαζε η γυναικα μου γιατι να την εψαχνα? Πρεπει πρωτου να πουμε κατι και ιδιος πρωτου το γραψουμε να στο σκεφτομαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γιατι αυτο που θα πουμε ισως να ειναι καποια δηθεν εξυπναδα που υστερα που θα το καλοσκεφτουμε θα πουμε (τι εγραψα!!!). Τελος παντον υπαρχουν και οι ανωριμοι που τα βλεπουν ολα για πλακα θα τους παρακαλουσα να κρατησουν τα σχολια για τον εαυτο τους. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους υπολοιπους για την συμπαρασταση.
BIAP Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δεν συμφωνω με τον τροπο του vagos789, αλλα αν παραβλεψουμε το υφος του, αυτο που τελικα λεει ειναι σημαντικο κατα τη γνωμη μου. Εφοσον mpampis_ok\ εχεις την πρακτικη δυνατοτητα να κανεις ο ιδιος καποια αναζητηση Αθηνα, και εχεις καποια στοιχεια σχετικα με περιοχες συγκεκριμενες, οφειλεις τουλαχιστον προς το παιδι σου να πραξεις αναλογως. Εδω ελαβες προσκληση ακομη και απο αγνωστο, μην επαναπαυεσαι με μαρτυριες απο forums. Απο την Νικολουλη δεν πηρατε καποια βοηθεια πιο συγκεκριμενη, η τα στοιχεια που εχεις προεκυψαν απο αυτη την ερευνα? Υπαρχει κατι σχετικο με τη γυναικα σου στο site της εκπομπης? Επισης, προσοχη στο θεμα της φιλης, εχει κι αυτη οικογενεια και οφειλουμε να τη σεβομαστε. Καλη τυχη με την αναζητηση σου, ευχομαι να ειναι καλα και να βγαλεις καποια ακρη. Η αγνοια ειναι ασχημη κατασταση, ψυχοφθορα. Καλη τυχη.
MariaTs. Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 BIAP δεν υπάρχει κάποια σχετική αναφορά στην σελίδα της Νικολούλη' το κοίταξα. Προφανώς η αναζήτηση θα ήταν της τελευταίας στιγμής. Οπότε όπως καταλαβαίνεις τα στοιχεία που θα δόθηκαν αν υπήρξαν, θα ήταν ελάχιστα και σίγουρα πολλά από αυτά αποπροσανατολίζουν! Μην τα βάζουμε άλλο με τον Μπάμπη, δεν έχουμε λόγο απ'τη στιγμή που δεν ξέρουμε την όλη ιστορία. Είναι θέμα καθαρά δικό του και της γυναίκας του. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να τον αποπέρνουμε! Στο πρώτο post που κλειδώθηκε τον αποπήραμε όλοι μας, αφού αμέλησε να δώσει φωτό της γυναίκας του. Μην το συνεχίζουμε άλλο... Αρκετά έχει στο κεφάλι του. Όσον αφορά την φίλη κι εγώ σε μήνυμά μου πιο πάνω θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να την θίγουμε, γιατί μπορεί στην τελική και να μην ξέρει τίποτε. Γι'αυτό και υπάρχουν τα pm, έτσι ώστε να γίνει ανταλλαγή στοιχείων αν ξέρει κανείς κάτι. Η Νικολούλη νομίζετε τα δίνει όλα τα στοιχεία στον αέρα; Αυτά που θεωρεί σημαντικά δεν τα αφήνει να διαρεύσουν και κρατά την έρευνά της σε έναν δρόμο!
mpampis_ok- Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Η νικολουλη ειπε πως ειναι οικογενιακη υποθεση γιατι αυτο ειπε η ασφαλεια της βεροιας.Η φιλη της εχει μεγαλη σχεση γιατι οταν εφυγε η γυναικα μου ειχε παρει και το μωρο μαζι της και την αλλη μερα (μετα απο 10 ωρες με πηρε η φιλη της τηλεφωνο να παω στην Αθηνα να παρω το μωρο απο τον κυφισο (τα λεωφορια του κυφισου). Και οταν μου το εφερε την περιμενε ενα ταξι με το αφησε και αρχισε να τρεχει για να φυγει.Εγω μεσα στην αναμπουμπουλα δεν σκεφτηκα να κρατησω τον αριθμο του ταξι και εκτος αυτου δεν μπορουσα να τρεξω πολυ γιατι ετρεξα και πηρα πρωτα το μωρο
Chris_13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 wx file mou pragmatika prepei na exeis poly ypomoni,bravo sou akoma kai pou asxolisai pleon...Egw den kserw an tha ithela na asxolithw me atomo pou parataei to mwro mou sto dromo...einai lipiro distixws.Na eisai esy kala na xareis to paidi sou.I mana kapoia stigmi tha metaniwsei pikra kai tha prepei na eisai etoimos gia asximes katastaseis... Ypomoni file,exeis tin sibarastasi olwn mas...
BIAP Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 ...Η νικολουλη ειπε πως ειναι οικογενιακη υποθεση γιατι αυτο ειπε η ασφαλεια της βεροιας... Tι σημαινει αυτο Μπαμπη? Τι εννοει η ασφαλεια? Τι σημαινει οικογενειακη υποθεση? Η αστυνομια ασχολειται με το θεμα?
mpampis_ok- Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Η αστυνομια εδω ειναι στην κοσμαρα της.Επειδη εχω παρει το μωρο ασχετα που δεν μου το παρεδωσε η γυναικα μου,λεει πως ειναι ενηλικη και το εχουν δει πολλες φορες αυτο να γινεται.Δηλαδη επειδη ειναι 23 χρονων και μονη χωρις το παιδι πλεον δεν εχουν το δικαιωμα να την ψαξουν και πως εχει κανει την δικια της επανασταση αυτα ειναι τα λογια που μου ειπε ο διοικητης της ασφαλειας.
BIAP Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Eν μερη δικιο εχουν. Δεν στεκει απαγωγη εφοσον το παιδι επεστρεψε. Ειναι ενηλικη οποτε να τη φερουν πισω με το ζορι δεν παιζει. Οπως και ως ενηλικη εγκατελειψε τη συζυγικη εστια και το μωρο της με ολες τις νομικες και ηθικες συνεπειες. Εμεις ως αγνωστοι, δε μπορουμε να γνωριζουμε τους λογους για τους οποιους εφυγε, μονο ικασιες μπορουμε να κανουμε. Αλλα για να φυγει μεσοολαβησε κατι σοβαρο. Δεν φευγει στα καλα καθουμενα μια νεαρη γυναικα απο το σπιτι της, με το μωρο της το οποιο JamesBond-ικα επιστρεφει σε εσενα μεσω φιλης και μετα αγνοουνται και οι δυο.[Η ζωη ξεπερνα τις ταινιες].[Αν και για τη φιλη εχεις καποια πρωτα στοιχεια, κανε ερευνα] Ηταν ψυχικα αρρωστη? Κουραστηκε? Καταπιεστηκε?Κακοποιηθηκε? Εμπλεξε και εκβιαζεται? Εσενα το μυαλο σου δεν παει καπου? Αν βρισκεται σε κινδυνο η αστυνομια δεν πρεπει να ψαξει? Αν ειναι ψυχικα αρρωστη δεν χρειαζεται βοηθεια? Αυτο το εκανε την επανασταση της, με βαζει σε υποψιες. Στο ειπε ο διοικητης. Και ειναι η επισημη θεση της αστυνομιας την οποια προφανως σεβαστηκε και η Νικολουλη και το θεμα επαψε εκει.
mpampis_ok- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Απο οτι εχω πει και πιο πριν και η φιλη της παρατησε το παιδι στο σπιτι της ειπε στον αντρα της πως παει να παρει ζαχαρη και ζαχαρη εγινε.Οποτε απο οτι καταλαβενετε δεν υπαρχει κανενας λογος τουλαχιστον απο την μερια μου γιανα φυγει,γιατι ειμασταν μελι-γαλα.Το μυαλο μου παει στο οτι εφυγαν για καποιο αρχικο λογο που δεν τον ξερω και ισως μετα να μπλεξανε.Την αλλη εβδομαδα περιμενω τηλεφωνο απο καποιον φιλο που ειναι στην Αθηνα που ψαχνει εκει κατω και θα κατεβω και εγω για να ψαξουμε με τα στοιχεια που εχουμε.Ελπιζω πως κατι θα βρουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.