mpampis_ok- Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ 1/6/2005 ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΕΙΝΑΙ 23 ΕΤΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ (ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ)ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Η ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ Η ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ EMAIL [email protected].ΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΥΨΟΣ 1,60.Η ΚΑΤΑΓΩΦΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΙΕΣΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ Η ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΛΕΓΕΤΕ ΝΟΠΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΟΥ ΣΤΟ ΚΥΛΥΚΕΙΟ .ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6945900842.ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΚΡΑΤΙΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
fotisman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Νομίζω τώρα, πειστήκαν και οι πιο δύσπιστοι. Αν και δεν μπορώ να να βοηθήσω γιατί είμαι απο Θεσσαλονίκη σου εύχομαι ένα αίσιο τέλος, και καλό κουράγιο... Ξέρω πως είναι να χάνεις αγαπημένα σου πρόσωπα...
lazaross Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 ναι ρε παιδια. αληθεια λεει. το ειχε δημοσιευσει και στο myphone εδω και πολυ καιρο..
DIL Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 file makari na brethei h gineka sou,kai odos makari na min simbei se kanenan.min asxolise me ta sxolia ,tipota paidakia 15-20 xronon tha einai pou ta lene ola piso apo ena keyboard.kouragio kai psixremia.epikoinonise kai me tin astinomia kai dose tous mia fotografia kai ta ta stoixeia ths
tryp Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 file moy epidi meno konta sto aigaleo (korydallo) sto aigaleo den yparxei nosokomeio mono orismenes klinikes to mono poy mporo na matho einai an ergazete i fili tis sto kratiko nosokomeio nikaias sta kylikia tha soy apantiso syntoma kai soy eyxome na tin vreis syntoma
gtsekegal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Επίσης στα σύνορα Αιγάλεω-Αγίας Βαρβάρας υπάρχει το νοσοκομείο Λοιμωδών νόσων (θα το έχετε ακούσει σαν Λοιμωδών). Μια ιδέα είναι να καλέσεις τα τηλεφωνικά κέντρα των νοσοκομείων που μπορεί να είναι η φίλη της και να ζητήσεις να σε συνδέσουνε με το κυλικείο ή να σου πουν τον αριθμό. Ελπίζω να βγάλεις μια άκρη. Υ.Γ. Εγώ μένω στο Αιγάλεω,οπότε αν θέλεις μπορείς να με ρωτήσεις οτιδήποτε για την περιοχή.
mpampis_ok- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Σκεφτομουνα να κατεβω αθηνα αλλα που να βγαλω ακρη.Η αθηνα δεν ειναι βεροια για να ψαξω να την βρω.Γιαυτο εχω βαλει την φωτογραφια μηπως και καποιος την δει και να μου πει που ειναι.Δεν με καιει τοσο για μενα αλλα πιο πολυ για το μωρο μας.Και με αλλον να ειναι δεν με ενδιαφερει.Ολοι ανθρωποι ειμαστε και λαθη κανουμε.Απλα μηπως και την μεταπεισω να γυρισει και φτιαξουμε παλι το σπιτι μας.Τουλαχιστον να ξερω πως ειναι καλα.
nimik Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Μπαμπη μεσα απ'την καρδια μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις συντομα καλα νεα!
Doom Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Mpampi olopsuxa euxomai na pane ola kala, meres xroniares pou einai... Kalh dunamh!
mak2000 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 http://whitepages.oteshop.gr/gr/index.jsp δοκιμασε ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ (ΠΗΝΕΛΟΠΗ? ΠΑΡΘΕΝΑ...) αυτο το Νοπη απο που βγαινει?? καλη τυχη
MariaTs. Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Επιτρέψτε μου μια μικρή παρέμβαση. Θεωρώ ότι το θέμα είναι αρκετά λεπτό και είναι κρίμα να εκτίθονται άνθρωποι εν αγνοία τους, που ίσως και να μην έχουν δει καν την Ελένη. Γιατί δεν ανταλλάζετε pm μεταξύ σας; Πείτε ότι υπάρχει κάποιος συγγενής εδώ μέσα της κοπέλας που αναφέρετε και τραβήξει το πράγμα και πάει αλλού! Δεν θέλω να με παρεξηγήσετε, με καλή διάθεση έγραψα ότι έγραψα. Σκεπτόμενη βέβαια ότι αν ήμουν στην θέση της Νόπης δεν θα μου άρεσε να δω ξαφνικά το όνομά μου, να περιφέρεται σε κάποιο φόρουμ χωρίς να γνωρίζω τι συμβαίνει και γιατί; Νομίζω ότι είναι πιο καλή η ιδέα του gtsekegal, τουλάχιστον για αρχή της έρευνας! Και Μπάμπη κάτι τελευταίο, επειδή μια παρόμοια υπόθεση συνέβηκε και στο χωριό του πατέρα μου' αν μέχρι τώρα η Ελένη δεν έχει επικοινωνήσει μαζί σου έστω για να μάθει τι κάνει το παιδί, μην περιμένεις να το κάνει. Για τον άλφα ή βήτα λόγο εκείνη σηκώθηκε και έφυγε... δεν θα της ρίξω κανένα φταίξιμο, αλλά ούτε και σε σένα. Το τι συνέβη μεταξύ σας είναι κάτι που σας αφορά! Πάντως πάρε κουράγιο και στάσου στο παιδί σου μάνα και πατέρας. Και όσο μπορείς να έχεις εσύ τον έλεγχο του παιδιού και όχι παπούδες και γιαγιάδες, γιατί όσο μεγαλώνουν τα παιδιά αρχίζουν να τους λένε διάφορα για την μάνα που τα εγκατέλειψε. Θα είναι άδικο για αυτά να ακούνε τέτοια πράγματα. Πρέπει να έχουν μια καλή εικόνα για την μάνα τους! Στην περίπτωση που σου αναφέρω πιο πάνω, ο γιος είχε 2 παιδάκια μικρά. Τα μεγάλωσε μαζί με τους γονείς του, με αποτέλεσμα τα παιδιά σήμερα να μην θέλουν να ακούσουν την λέξη 'μάνα', γιατί έτσι τα έμαθαν ο παππούς και η γιαγιά. Αν δεν καταφέρεις τίποτε με την έρευνα, μην πτοείσαι! Καλή δύναμη!
redxaris Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 το θεμα ειναι να μην εχει παθει τπτ η γυναικα! πιστευω αυτο ειναι που τον καιει τον ανθρωπο!!
geovard Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Πρέπει να ζητήσουμε μιά συγνώμη από τον άνθρωπο, αλλά έτσι πού το έθεσε αρχικά το θέμα, δεν έγινε πιστευτός.Εύχομαι τα καλλίτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.