Sonick Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Χαιρετώ το forum! Λοιπόν έχω ένα Βluetooth USB Adapter της D-Link γύρω στα 2 χρόνια αλλά με μικρή χρήση.Το τελευταίο διάστημα μόλις το συνδέω στην usb του pc είναι νεκρό τελείως,σαν να μην έχει συνδεθεί.Ξαναπέρασα drivers,άλλα τίποτα.Το δοκίμασα και σε άλλο pc με windows 2000 sp4 και πάλι τα ίδια.Eγώ έχω xp pro sp2,αν βοηθάει αυτό.Μάλλον πρέπει να έχει πρόβλημα το hardware του. Όποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση ας πει καμιά ιδέα πριν πάει στο κουβά! Τhanks
jiannis_X Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 1.Περνάς τους drivers 2. μετά πας στο πίνακα ελέγχου και στο εικονίδιο σύστημα 3. κτυπάς για υλικό και βλέπεις τo εικονίδιο της Βluetooth κανείς διπλό κλικ πάνο του 4. πρόγραμμα οδήγησης και μετά ενημέρωση υλικού . 5. εκεί που σου λέει για αυτόματη αναζήτηση εσύ του λες το δεύτερο , από εγκατάσταση από μια άλλη θέση . 6 . στην επόμενη ταμπέλα του λες χωρίς αναζήτηση και εκεί που σου εμφανίζει τους drivers εσύ μαρκάρεις τους drivers της Βluetooth που εγκατέστησες . Πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις να την αναστήσεις .
Sonick Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Thanks για την απάντηση. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω,αν και αν θυμάμαι καλά το έχω ήδη κάνει αυτό. Άλλη μια δοκιμή θα μας πείσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.