Perris Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Τις τελευταίες μέρες μου χει σπάσει τα νεύρα το συγκεκριμένο... Συνέχεια συνδέεται σε 1-2 διαφορετικές διευθύνσεις μέσω του svchost και το epmap (port 135). Ξέρει κανείς τι γίνεται; Έχω ψάξει αρκετά στο δίκτυο αλλά δε με έχει βοηθήσει κάτι. Επίσης, δοκίμασα να φτιάξω κανόνες στο firewall και να κόβουν τη σύνδεση αλλά τίποτα δε γίνεται. Με το TCPview όταν κάνω close connection κλείνει η σύνδεση. Πιο παλιά πάντως δεν μου έβγαζε τέτοια σύνδεση. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν έκανα convert τον σκληρό μου από fat32 σε ntfs (το laptop μου είχε από τη μάνα του fat32). Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται; PS: Πληροφορίες συστήματος: winxp sp2, norton antivirus 2004, zonealarm, όλα πλήρως ενημερωμένα.
merez Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 An kai enimerwmena opws les, apo proswpiki ebeiria, iparxei virus/trojan to opoio enswmatonetai sto svchost gia na fenetai san system process, to opoio kanei connect se kapoia sockets kai stelnei spam apo dw k apo kei. Dokimase na trekseis kai kapoio antispyware typou spybot!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.