getty Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Καλησπέρα σε όλους και όλες διαβάζουν το παρών Forum. Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την λύπη μας διότι όπως λέει ο λαός "κάποιον του δίνανε ένα γαϊδαρο κι αυτός τον κοίταζε στα δόντια". Είναι τουλάχιστον αχαριστία αν όχι κακοήθεια να διαβάζουμε παράπονα για κάτι που σας προσφέρετε ΔΩΡΕΑΝ. Είναι απλό. Αν δεν σας αρέσει ΜΗΝ το χρησιμοποιείτε! ΥΣ. Δεν πρόκειται να μπούμε σε διάλογο. Όσοι αντιμετωπίζουν πραγματικά πρόβλημα' date=' να επικοινωνήσουν μαζί μας.[/quote'] Μέχρι σήμερα δεν είχα κανένα πρόβλημα με το fleamarket και δεν ξέρω αν αυτά που ισχυρίζοντε εδώ είναι αληθή ή όχι αλλά από προσωπική εμπειρία ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα . Αφού όμως διάβασα την απάντηση σας πλέον μπορώ να πω ότι δεν πρόκειται να ξαναχρησιμοποιήσω το fleamarket γιατί διαφωνώ κάθετα με τη φιλοσοφία σας: Συγκεκριμένα, το ότι προσφέρετε κάτι δωρεάν δεν είναι άλλοθι για να προσφέρετε κακές υπήρεσίες. Αν λοιπόν η άποψή σας είναι "σας δίνουμε την υπηρεσία αυτή δωρεάν κάνουμε ότι θέλουμε με αυτή και χάρη σας κάνουμε αν δε γουστάρετε φύγετε" η δικιά μου άποψη είναι ότι αν εσείς μας κάνετε χάρη μια φορά εμείς σας κάνουμε 10 γιατί χωρίς τους συνδρομητές σας δεν θα υπήρχατε. Οπότε θα περίμενα περισσότερο σεβασμό για αυτούς που σας ταίζουν ή αν δεν ισχύει αυτό γι αυτούς που ικανοποίησαν τη φιλοδοξία σας.
Fleamarket.gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Α! Ξεχασα να σας πω πως εχω στειλει τουλαχιστον 5 email' date=' αλλα δυσταζουν φαινεται να απαντησουν. Εγω δεν ειμαι υποχρεωμενος να αγορασω / πουλησω, αλλα απαιτω οταν πληρωνω και τα 10ευρω για εξακριβωση στοιχειων ως "πιστοιποιημενος πελατης" να μου απαντανε και να μην κανουν τις παπιες. Και μαλιστα απαιτω να μην υπαρχει δυνατοτητα χακεματος οπως λες. Απο που και ως που; Γιατι δηλαδη οταν επικοινωνει το eshop & infoshop με τον webmaster σκιζονται στην επικοινωνια, και στις δικες τους πωλησεις δεν γινονται χακεματα και στις δικες μας, μας ριμαζουν?[/quote'] Tα 10 ευρώ τα έδωσες 1 φορά!!! για: 1. να αυξήσεις τη αξιοπιστία σου, άρα για δικό σου όφελος. 2. να πληρωθεί κάποιος να κάνει την επιβεβαίωση. Κατα συνέπεια, τα χρήματα αυτά ήτανε για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Η δουλειά έγινε άρα μάλλον έχεις παράλογες απαιτήσεις. Τα καταστήματα που αναφέρεις είναι συνεργάτες και όχι μέλη. Επιπλέον προσφέρουν ένα μηνιαίο εισόδημα στο Fleamarket για να καλύπτει τις BΑΣΙΚΕΣ του ανάγκες και όχι 10€ εφάπαξ. Οι δικές τους πωλήσεις ανανεώνονται καθημερινά. Όποτε και κάτι να γίνει την άλλη μέρα είναι σαν να μην συνέβει τίποτα. Υπολόγισε καλύτερα πόσα έχεις κερδίσει από τις αγοροπωλησίες σου και άσε τις πάπιες και τις χήνες στην ησυχία τους. Φιλικά.
Fleamarket.gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 ipotithetai iparxoun arnhtikes thetikes gnomesego pali ebala kati sta 40 eyro peripou kai otan elikse h dhmoprasia aytos pou thn kerdise iposthrize oti emfanizotan 0 h TIMH! eleos oxi kai mhden' date='ipethesa oti ine lathos tou fleamarket kai egrafa kai sthn perigrafh "pros apofigin lathous i timh pou poleitai ine toso!!!" den xero ti trexei,alla mallon to exoun egkatalipsei to fleamarket...[/quote'] Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι 0 η τιμή ενός αντικειμένου. Ο άλλος το υποστήριζε, εσύ το επιβεβαίωσες? Επικοινώνησες μαζί μας? Τις υποθέσεις καλό είναι να τις κρατάμε για τον εαυτό μας. Φιλικά.
KGP Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Διαβάσαμε κακόβουλη κριτική ΓΙΑΤΙ ποτέ κανείς δεν αναρωτήθηκε πως συντηρείται ένα site τέτοιου μεγέθους χωρίς έσοδα. ΠΟΤΕ κανείς δεν αναρωτήθηκε πως πληρώνονται αυτοί που εργάζονται και ΑΝ αμοίβονται επάξια για την δουλειά τους. ΠΟΤΕ κανείς δεν αναρωτήθηκε πως αυτό το site κρατήθηκε "ζωντανό" και ποιός έδωσε την ζωή του για να υπάρχει και να ζείτε πολλοί από αυτό. Αλλά η ΕΚΤΙΜΗΣΗ είναι δύσκολο πράγμα ιδιαίτερα σε οτιδήποτε σου προσφέρετε ΤΣΑΜΠΑ! Παρότι λυπούμαστε για όσα διαβάσαμε σας ευχόμαστε να είστε καλά ώστε να συνεχίζετε να μας κατακρίνετε άδικα. entelos kalovoula kai choris kaki diathesi...den apantas kalitera tis erotiseis pou ekanes monos sou? etsi oste na dialithoun otidipote apories kai intrigkes? episis pali entelos kalovoula, kalo tha itan kalitero na prosecheis pos ekfrazese otan apantas episima gia ena tetio site, giati vlaptei tin eikona sou. choris pareksigisei..perimeno tis endedigmenes -kai plz ochi kakentrecheis- apantiseis sou Brgds
Fleamarket.gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Εγώ είχα βάλει κάτι για πούλημα στο fleamarket και μου κάνανε αρκετοί προσφορές. Η δημοπρασία έληξε, αλλά ο νικητής ούτε φωνή ούτε ακρόαση, παρ'όλα τα email που του έστελνα. Ε στέλνω και γω email στους fleamarketάδες μήπως μπορούν να τον ακυρώσουν για να το αγοράσει ο επόμενος και ξέρετε τι απάντηση πήρα; ΚΑΜΙΑ. Ακόμα την περιμένω. Γενικώς το flea μου φαίνεται πρόχειρο, αναξιόπιστο και σε καμία περίπτωση δε πλησιάζει το ebay. Βέβαια θα μου πείτε εκεί πληρώνεις, αλλά εγώ προτιμώ να πληρώσω και να είμαι σίγουρος για τις συναλλαγές μου παρά να με γράφουνε και να μην κάνουνε καν το κόπο να απαντήσουν σε ένα email. Ας το διαβάσει κανένας του flea μπας και το συμμαζέψουν λίγο. Αν δεν ανοίξει ελληνικό ebay δεν κάνουμε τίποτα... Ας υποθέσουμε ότι δημιουργείς μια καταχώρηση στο ebay. Κλείνει επιτυχώς και μετά από 7-10 μέρες διαπιστώνεις ότι ο πλειοδότης δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε ολοκλήρωση συναλλαγής. Τι θα κάνεις? Θα στείλεις μήνυμα στο ebay να σου διαγράψει την προσφορά? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Διότι στο ebay ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ! παρότι πληρώνεις! Το μόνο που γίνεται είναι να σου επιστραφούν τα final fees, αλλά ΟΧΙ τα listing fees. Συμπέρασμα: Πλήρωσες και η δουλειά σου δεν έγινε και θα ξαναπληρώσεις με την ελπίδα να γίνει! Εμείς αυτό σου το προσφέρουμε αφιλοκερδώς και έχεις και παράπονο? Ντροπή.... Φιλικά
Fleamarket.gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Λοιπόν' date=' αρχιζω κι εγώ και δεν έχω και λίγα να πω. 1. Ξεκινάω με εμπειρία ενός φίλου μου. Είχε μια άκρη για άδεια cd και πουλούσε μέσω flea. Μια μέρα του έστειλε ένας τύπος pm αν κόβει τιμολόγιο. Του απάντησε αρνητικά και τη επόμενη τον κόψανε. Μιλάμε τώρα για 20 θετικές αξιολογήσεις. Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνουν είναι να στέιλουν ένα e-mail. Θυμάμαι κάποτε που όποιος έκανε λογαριασμό τον πέρνανε τηλέψωνο από το web team.... 2. http://www.fleamarket.gr/feedback/feedback.cfm?username=cacofonix3 Ας μου απαντήσει κάποιος γιατί με κόψανε... 3. http://www.fleamarket.gr/feedback/feedback.cfm?username=soublaki Ας μου απαντήσει κάποιος γιατί με κόψανε... Η μοναδική αρνητική είναι γιατί τα email τελικά δεν πηγαίνανε απ' ότι κατάλαβα και έβαλα άδικα στο χρήστη και εκείνος φυσικά ανταπέδωσε... Εγώ πιστεύω πάντως ότι όποιος κάνει τζίρο και δεν πληρώνει τρώει ban... 4. Τους έστελνα mail για να καταγγείλω πειρατικό υλικό και αυτοί το χαβά τους. Αλλά βέβαια, εδώ στην κεντρική σελίδα πωλούνταν πειρατικό υλικό (Ολυμπιακοί Αγώνες, Euro κλπ). Μάλλον κάποιος πρέπει να κάνει καμμιά καταγγελία στη ΣΔΟΕ... 5. Ενα φίλο μου τον κόψανε επ[ειδή είχε πουλήσει 3 cd-r σε ένα τρίμηνο. Θεώρησαν ότι δημιουργεί ψεύτικα account ή ότι είναι πειρατής...ΗΜΑΡΤΟΝ!!! [b']Σαν πτυχιακή είχα φτιάξει ένα site για δημοπρασίες, καλύτερο από το flea φυσικά, σε php. Μήπως να το ανέβαζα; Το μόνο που με απασχολεί είναι οι αξιολογήσεις, ότι ο κόσμος δεν αφήνει το προβληματικό πλέον flea για τις αξιολογήσεις...[/b] Μάλιστα. Χρήστης soublaki, soublaki_3, soublaki-3, gp17, cacofonix3 και πρόσφατα cacofonix (αν ξεχάσαμε κάποιο συγχωρήστε μας) παραβιάζει κατ΄εξακολούση τους κανόνες λειτουργίας με 1.συνεχείς εγγραφές, 2. χρήση περισσοτέρων από μία εγγραφών με σκοπό την αύξηση της τιμής 3.ανταλλαγή αξιολογήσεων με τον εαυτό του, 4.καταχωρεί εσκεμμένα δημοπρασίες σε λάθος κατηγορίες όπως παράνομο λογισμικό στα κινητά, στα ακίνητα και σε όλες τις κατηγορίες των υπολογιστών, 5.δημοπρατεί παράνομο λογισμικό και ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΤΑΙ για τον διαγράφουμε!!! Έπρεπε να σε αφήσουμε να σε περιμαζέψει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Φυσικά το πιο εντυπωσιακό είναι οτι έχει ΠΑΡΑΠΟΝΑ!!! Παρότι όμως έχει παράπονα, συνεχίζει να εγγράφεται στο Fleamarket και μάλιστα με ψευδή στοιχεία. Φίλε μου, αφού δεν σου αρέσει, γιατί το χρησιμοποιείς??? Ενημερωτικά...ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑΚΟΠΗΚΕΣ! Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία με το δικό σου site.
dali13gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 @Fleamarket.gr Αν θέλεις γίνε λίγο πιο ευγενικός στις απαντήσεις σου.
Fleamarket.gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Το τσεκαρα και εγω αυτο που ειπε ο τελευταιος.Οντως δεν υπαρχει.Να πω και κατι αλλο στο οποιο ΙΣΩΣ κανω και λαθος.(μην δωσετε καθολου σημασια).Τυχαια ειδα οτι ο συγκεκριμενος χρηστης εχει σαν συνολο αξιολογησεων 193,απο τις οποιες 7 σαν αγοραστης και 137 σαν πωλητης.Δεν θα επρεπ να ειχε 144 τοτε?ΙΣΩΣ κανω και λαθος γιατι δεν ασχολουμε τοσο πολυ με το fleamarket(ειμαι γραμμενος,εχω κανει και 4-5 αγορες).Επειδη δεν γνωριζω απ'εξω τι γινεται,αν μπορει ας πει και καποιος αλλος κατι οσον αφορα αυτο που ειπα.Ειτε να με διορθωσει ειτε να συμφωνησει.Απλα να ξερουμε τι γινετε.Ευχαριστω. Πράγματι υπάρχει σφάλμα στα αναλυτικά των αξιολογήσεων και έχουν ήδη ενημερωθεί οι τεχνικοί μας. Έπρεπε να διαβάσουμε βέβαια insomnia για να το μάθουμε. Κανείς δεν βρέθηκε να μας ενημερώσει σχετικά! Όσον αφορά την αρνητική που δεν εμφανίζεται, όταν κάποιο μέλος διαγραφεί, διαγράφονται και η αξιολογήσεις που έχει κάνει, χωρίς όμως να παύουν να μετράνε. Αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίζεται. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι δεν γνωρίζουμε προσωπικά κανένα χρήστη και δεν έχουμε προσωπικά με κανέναν!!! Μελετήστε τους κανονισμούς και μην περιμένετε να σας διαγράψουμε για να σπεύσετε να τους διαβάσετε.
Fleamarket.gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 genika to flea ton pezei!sorry ya tine ekfrasi alla ine i moni katalili!ta exw pa8ei ke egw ayta!krima! Το κρίμα θα το πούμε εμείς για τον τρόπο που εκφράζεστε.
Fleamarket.gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Μέχρι σήμερα δεν είχα κανένα πρόβλημα με το fleamarket και δεν ξέρω αν αυτά που ισχυρίζοντε εδώ είναι αληθή ή όχι αλλά από προσωπική εμπειρία ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα . Αφού όμως διάβασα την απάντηση σας πλέον μπορώ να πω ότι δεν πρόκειται να ξαναχρησιμοποιήσω το fleamarket γιατί διαφωνώ κάθετα με τη φιλοσοφία σας: Συγκεκριμένα' date=' το ότι προσφέρετε κάτι δωρεάν δεν είναι άλλοθι για να προσφέρετε κακές υπήρεσίες. Αν λοιπόν η άποψή σας είναι "σας δίνουμε την υπηρεσία αυτή δωρεάν κάνουμε ότι θέλουμε με αυτή και χάρη σας κάνουμε αν δε γουστάρετε φύγετε" η δικιά μου άποψη είναι ότι αν εσείς μας κάνετε χάρη μια φορά εμείς σας κάνουμε 10 γιατί χωρίς τους συνδρομητές σας δεν θα υπήρχατε. Οπότε θα περίμενα περισσότερο σεβασμό για αυτούς που σας ταίζουν ή αν δεν ισχύει αυτό γι αυτούς που ικανοποίησαν τη φιλοδοξία σας.[/quote'] Εκτιμούμε τους χρήστες και το ίδιο περιμένουμε από αυτούς. Δεν απαξιούμε για τα προβλήματα και δεχόμαστε παρατηρήσεις για να βελτιωθούμε και όχι κακόβουλη κριτική. Φιλικά
KGP Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 stis dikes mou (eugenika topothetimenes thelo na pisteuo) apories giati den apantas flemarket.gr?
kitsos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 to idio kai me emena... eixa valei ena mp3 player sta 40 euro ... kai fanike na to kerdizei kapoios sta 25 ... kai oxi tipota allo ta akousa kiolas... oti tha moy kanei kai arnhtiki aksiologisi , oti gia ena mikroposo den aksizei ktl ktl... mia poy ola einai rodina opws leei o ekprwsopos toy fleamarket...giati egine ayto? isws na ekana kai egw lathos vevaia kata tin pliktrologisi pragma poy den nomizw... alla an mporei na elegxthei ayto i pwlisi itan i eksis http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=3399088 allakse mono toy loipon gia kapoio texniko lathos i ekana lathos egw... otan exw valei to idio kai edw (stis aggelies toy forum) sta 40 euro... tha itan kai apo merous moy vlakeia na to valw 25 , tha imoyn anaksiopistos... Twra an ekana egw lathos kata tin pliktrologisi , dekton. o ypeythinos toy fleamarket ontos apantaei poly proklhtika (en merei vevaia logiko me tin kritiki poy exei dextei) alla otan oi apantiseis einai episimes kalo einai na yparxei mia megalyteri eyxereia logou kai kalyteri symperifora.
The_Edge Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Καλημέρα σε όλους, Κλειδώνεται το thread. O χρήστης fleamarket.GR παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω pm, ώστε να διαπιστωθεί αν όντως εκπροσωπεί νόμιμα το site fleamarket.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.