Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Αυτό που εμένα με εκνευρίζει στο flea είναι αγγελίες του τύπου Πωλείται AMD 64+ 3500+ Μνήμη 5000000 GB HD 1200000000 GB τιμή από 1 Euro διάρκεια 15-20 μέρες Και 10 λεπτά πριν την λήξη αν δεν υπάρχει καλή τιμή ένας γνωστός ή ο ίδιος με 2ο Account να δίνει μια απίστευτη τιμή για να το σώσει Ένας φίλος μου κέρδισε ένα ζευγάρι γυαλιά στο 1? και δεν του τα δώσανε.
aGka8l Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 genika to flea ton pezei!sorry ya tine ekfrasi alla ine i moni katalili!ta exw pa8ei ke egw ayta!krima!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Λοιπόν, τι λέτε, να κάνω μερικές διορθώσεις στο site μου και να το ανεβάσω;
zatrikistis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Κοίτα να δείς, αν έχεις χώρο και domai name δεν χάνεις τίποτα... Αν το κάνεις φυσικά βάλε και κανά link εδώ ... Χωρίς να θέλω να τους δικαιολογήσω (και εμένα με έχουν γράψει σε μειλ) όταν δεν έχεις έσοδα απο κάτι λογικό είναι να το ωιλοπαρατάς ... Επίσης δεν είναι απαραίτητα όλα "χακέματα", παίζει να τα χει παίξει και το σύστημα (ή οχι?!) αν δεν ασχολούνται πλεον...
Oberon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Όχι φίλε ..δε κάνεις καλά ..Όλες οι αναφορές για κακές αγοραπωλησίες μέσω ίντερνετ αποτελούν τις εξαιρέσεις..Οι πιο πολλοί εδώ μέσα προτιμούν τις μέσω ίντερνετ αγορές , απλά κάποιες φορές οι συναλλαγές κρίνονται ανεπαρκείς(ή ανεπιτυχείς) όπως άλλωστε θα μπορούσε να συμβαίνει σε μια συναλλαγή σου σε οποιοδήποτε συμβατικό κατάστημα... Gnwrizw file, oti symferei kai oti einai poly kalytera meso internet. Alla den mporw na to empisteutw akoma, gia na agorazw kapoia pragmata pou 8elw. Kapoia stigmi 8a to epixeirhsw, alla oxi akoma!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Κοίτα να δείς' date=' αν έχεις χώρο και domai name δεν χάνεις τίποτα... Αν το κάνεις φυσικά βάλε και κανά link εδώ ... Χωρίς να θέλω να τους δικαιολογήσω (και εμένα με έχουν γράψει σε μειλ) όταν δεν έχεις έσοδα απο κάτι λογικό είναι να το ωιλοπαρατάς ... Επίσης δεν είναι απαραίτητα όλα "χακέματα", παίζει να τα χει παίξει και το σύστημα (ή οχι?!) αν δεν ασχολούνται πλεον...[/quote'] Ε όχι και δεν έχουν έσοδα...4 banners + τα προτεινόμενα είναι καλά χρήματα. Πόσο νομίζεις ότι κοστίζει ένα domain και το hosting; Βγάζουν γύρω στα 2000? το μήνα από τα προτεινόμενα...
polaki Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Gnwrizw file, oti symferei kai oti einai poly kalytera meso internet. Alla den mporw na to empisteutw akoma, gia na agorazw kapoia pragmata pou 8elw. Kapoia stigmi 8a to epixeirhsw, alla oxi akoma! Δεν μπορείς να εμπιστευτείς τί ακριβώς? Τουλάχιστον στην Ελλάδα έχεις τι δυνατότητα ναι κάνεις την παραγγελία σου online, και να πληρώσεις στον courrier.. Ελεος... εισαι και σε τεχνολογικό forum......... Όσο για το εξωτερικό, τί φοβάσαι μην τυχών όλοκληρο amazon με ακραίους τζίρους θα σου κλέψει τα 50? της παραγγελίας σου? Τελοσπάντων, ο καθένας ότι επιθυμεί! Όσο για το fleamarket, 4 χρόνια ήμουν στην αγγλία και όταν γύρισα εδώ έψαξα κάτι παρόμοιο και δεν υπάρχει τίποτα. Και συνεχίζω και κάνω παιχνίδι στο αγγλικο ebay και όχι σε ερασιτέχνες... Ακους εκεί να αλλάζουν οι τιμές.
elteo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Λοιπόν, τι λέτε, να κάνω μερικές διορθώσεις στο site μου και να το ανεβάσω; Εναλλακτικά αλλά όχι τόσο μεγάλα σε αριθμό μελών μιας και είναι καινούρια και λιγάκι ερασιτεχνικά: (αξίζουν όμως της προσοχής μας) http://www.kinitopazaro.gr/ http://www.24net.gr/ Επίσης επι πληρωμή: http://www.ibid.gr/
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Λοιπόν' date=' αρχιζω κι εγώ και δεν έχω και λίγα να πω. 1. Ξεκινάω με εμπειρία ενός φίλου μου. Είχε μια άκρη για άδεια cd και πουλούσε μέσω flea. Μια μέρα του έστειλε ένας τύπος pm αν κόβει τιμολόγιο. Του απάντησε αρνητικά και τη επόμενη τον κόψανε. Μιλάμε τώρα για 20 θετικές αξιολογήσεις. Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνουν είναι να στέιλουν ένα e-mail. Θυμάμαι κάποτε που όποιος έκανε λογαριασμό τον πέρνανε τηλέψωνο από το web team.... 2. http://www.fleamarket.gr/feedback/feedback.cfm?username=cacofonix3 Ας μου απαντήσει κάποιος γιατί με κόψανε... 3. http://www.fleamarket.gr/feedback/feedback.cfm?username=soublaki Ας μου απαντήσει κάποιος γιατί με κόψανε...[/quote'] 04/06/04 και 25/11/04 ο χρήστης σουβλακι και κακοφονιξ απ,οτι βλεπω ανταλλαξαν θετικες ψήφους απότι ειδα με μια ματια 1347350 cacofonix3(23) 04/06/2004 - 19:26 poly kalo to soublaki. na tis ekatostiseis. 1347350 soublaki(46) 04/06/2004 - 19:24 Πολύ καλό το "εργαλείο". Συνίσταται ανεπιφύλακτα 1847023 cacofonix3(23) 15/11/2004 - 16:11 ΑΨΟΓΟΣ. . Δηλαδή πουλησες στον εαυτό σου?Και τον συγχαίρεις? Μπράβο ρε φίλε you love yourself και θες να θεωρήσουμε την κρίση σου αντικειμενικη?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Αλέξανδρε, το είπαμε αυτό, δεν είναι ανάγκη να το ξαναλέμε. Επειδή έκανα εγώ μια μαλακία, δεν σημαίνει ότι στα υπόλοιπα δεν είμουν άψογος, ή ότι αυτοί δεν έχουν κάνει πολλές μαλακίες. Μην βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος, έτσι;
Dikemou Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 nai alla me to na min to peis ap tin arxi, xanei baritita to post sou...
Fleamarket.gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Καλησπέρα σε όλους και όλες διαβάζουν το παρών Forum. Ενημερωθήκαμε από κάποιο μέλος μας για τα σχόλια αυτά και θα κανουμε μια προσπάθεια να απαντήσουμε στα περισσότερα. Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την λύπη μας διότι όπως λέει ο λαός "κάποιον του δίνανε ένα γαϊδαρο κι αυτός τον κοίταζε στα δόντια". Είναι τουλάχιστον αχαριστία αν όχι κακοήθεια να διαβάζουμε παράπονα για κάτι που σας προσφέρετε ΔΩΡΕΑΝ. Είναι απλό. Αν δεν σας αρέσει ΜΗΝ το χρησιμοποιείτε! Δεν διάβασαμε πουθενά για τα πόσα χρήματα έχουν κερδίσει εκατοντάδες μέλη είτε αγοράζοντας, είτε πουλώντας. Δεν διαβάσαμε πουθενά ότι για κάποιους αποτελούν μηνιαίο εισόδημα οι πωλήσεις τους στο Fleamarket. Δεν διαβάσαμε πουθενά προτάσεις για να γίνει καλύτερο. Διαβάσαμε κακόβουλη κριτική ΓΙΑΤΙ ποτέ κανείς δεν αναρωτήθηκε πως συντηρείται ένα site τέτοιου μεγέθους χωρίς έσοδα. ΠΟΤΕ κανείς δεν αναρωτήθηκε πως πληρώνονται αυτοί που εργάζονται και ΑΝ αμοίβονται επάξια για την δουλειά τους. ΠΟΤΕ κανείς δεν αναρωτήθηκε πως αυτό το site κρατήθηκε "ζωντανό" και ποιός έδωσε την ζωή του για να υπάρχει και να ζείτε πολλοί από αυτό. Αλλά η ΕΚΤΙΜΗΣΗ είναι δύσκολο πράγμα ιδιαίτερα σε οτιδήποτε σου προσφέρετε ΤΣΑΜΠΑ! Παρότι λυπούμαστε για όσα διαβάσαμε σας ευχόμαστε να είστε καλά ώστε να συνεχίζετε να μας κατακρίνετε άδικα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας έχουν στηρίξει και συνεχίζουν να μας στηρίζουν με την συμμετοχή και κατανόησή τους. Καλή συνέχεια! ΥΣ. Όσοι αντιμετωπίζουν πραγματικά πρόβλημα, να επικοινωνήσουν μαζί μας αφού πρώτα μελετήσουν τους κανονισμούς και της σελίδες βοήθειας.
Fleamarket.gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Λοιπον ας σας περιγραψω τις εμπειριες μου.. στο fleamarket: Υπαρχει δημοπρασια που την δημιουργησα εγω ας πουμε π.χ πωλειται motherboard asus με αρχικη τιμη 80' date='00ευρω. Κανει καποιος αρχικο χτυπημα/προσφορα στα 80,00ευρω. Αλλα οταν τελειωνει η προθεσμια της δημοπρασιας π.χ μετα απο 10 ημερες και υπαρχει μονο 1 προσφορα αυτη δηλαδη των 80,00ευρω, πηγαινω και βλεπω οτι η μητρικη πωλειται στα 60,00ευρω!!!! Δηλαδη οτι εγω ειχα σαν αρχικη τιμη τα 60,00ευρω!!! Εδω κατι βρωμαει. Αφου σαν πωλητης δεν εχεις δυνατοτητα να αλλαξεις την αρχικη τιμη, αλλα παραμονο την περιγραφη της δημοπρασιας σου. [b']1η απατη αυτη.[/b] Παμε παρακατω... Το ιδιο συμβαινει με ενα πολυμηχανημα που ενδιαφερομουν εγω να το αγορασω και χτυπησα σαν προσφορα τα 55,00ευρω. Την τελευταια μερα που εκλεινε και η δημοπρασια φανηκε οτι εκανα την 1η προσφορα με τιμη 85,00ευρω!!!! 2η απατη αυτη. Δεν αγορασα φυσικα το προιον και ο πωλητης επεμενε και καλα οτι απο 85,00ευρω αρχιζε η αρχικη τιμη.. ΜΟΥΦΑ!!! Ακυρωσα την προσφορα μου, και τσουπ μετα απο 1 εβδομαδα ξανα βγηκε στον αερα η ιδια δημοπρασια με αρχικη τιμη 55,00ευρω. Εβαλα ενα φιλο εγινε μελος στο site και το αποτελεσμα ιδιο με το παραπανω. Τωρα το ποιος ειναι απατεωανας δεν ξερω.. ελπιζω να βρεθει ακρη. Ας μην λεω πολλα.. αντε ενα τελευταιο. Εκανα δημιουργια δημοπρασιας για ενα PS2 με πολλυ ελκυστικη τιμη. Αφου πατουσα το κουμπι "Δημιουργια δημοπρασιας" η δημοπρασια φαινοταν κανονικα και απο το search engine αλλα και αν εμπαινα απο το status μου στο account φαινοταν εκει. Την 2η μερα για ενα περιεργο λογο η δημοπρασια ειχε εξαφανιστει! Ναι σαν μην την ειχα κανει ποτε μου δηλαδη. Την εκανα και 2η και 3η και 4η φορα... αλλα φαινετε ο webmaster δεν γουσταρει ανταγωνιστικες δημοπρασιες. Απ'οσο καταλαβα τα αρπαζουν κανονικα απο το infoshop, eshop, betandwin κλπ κλπ και ξηλωνουν οτι δημοπρασια γουσταρουν για να κανουμε τις αγορες μας απο τις δημοπρασιες των παραπανω καταστηματων. Ε οχι ΚΥΡΙΟΙ!!! Δεν θα σας περασει. Το INSOMNIA ειναι εδω και σκοπος μου ειναι να το μαθουν ολα τα μελη του που και ενημερωμενα ειναι και δεν ειναι "κοροιδα" να μας δουλευετε! Άλλο απάτη και άλλο τεχνικό σφάλμα. Εάν είχες πραγματικά πρόβλημα έπρεπε να επικοινωνήσεις μαζί μας. Με το να τα αναφέρεις εδώ, το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς εσφαλμένες εντυπώσεις διότι κανείς από τους αναγνώστες δεν γνωρίζει την περίπτωση ώστε να σου δώσει σαφείς απαντήσεις σε κάτι που τελικά μπορεί να οφείλετε και σε δική σου απροσεξία. Ένα ΔΩΡΕΑΝ site έχει πραγματικά ανάγκη από τα καταστήματα που αναφέρεις για να καλύψει τα ΒΑΣΙΚΑ του έξοδα. Πάλι καλά να λες που υπάρχουν και αυτά και δεν τα "αρπάζουμε κανονικά" από εσένα. Φιλικά.
Fleamarket.gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Πολύ παράξενο και περίεργο μου ακούγεται αυτό...Εχω αγοράσει και πουλήσει δεκάδες προιόντα στο fleamarket χωρίς ] κανένα απολύτως πρόβλημα Αν αληθεύουν αυτά που λές (οχι οτι δεν σε πιστεύω) τότε υπάρχει πρόβλημα μεγάλο.. Το flemarket το επισκέπτομαι απο τις πρώτες μέρες λειτουργίας του και 'τα τελευταία χρόνια έγινε πολύ εμπορικό..οπότε μπορεί αυτά που λες για τα on line shop να ισχύουν όντως..Τι να πω.. Να μην πεις τίποτα φίλε μου διότι ορισμένοι δεν είναι ευχαριστημένοι ΠΟΤΕ και με ΤΙΠΟΤΑ. Το μόνο που ξέρουν είναι να παραπονιούνται και να γκρινιάζουν. Ας είναι καλά.
Fleamarket.gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Χρησιμόποιώ το fleamarket χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και να ισχύουν τα χακέματα που λές δεν εγινε τίποτα καθώς δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις / πουλήσεις αν κάτι πάει στραβα. ΑΚΡΙΒΩΣ! Μόνο για διαφυγόντα κέρδη δεν μας κατηγόρησε κανείς! Πάλι καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.