Προς το περιεχόμενο

Απατη στο Fleamarket.Προσεξτε!!!

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
kala kanw kai den agorazw mesa apo internet :neutral:

Όχι φίλε ..δε κάνεις καλά ..Όλες οι αναφορές για κακές αγοραπωλησίες μέσω ίντερνετ αποτελούν τις εξαιρέσεις..Οι πιο πολλοί εδώ μέσα προτιμούν τις μέσω ίντερνετ αγορές , απλά κάποιες φορές οι συναλλαγές κρίνονται ανεπαρκείς(ή ανεπιτυχείς) όπως άλλωστε θα μπορούσε να συμβαίνει σε μια συναλλαγή σου σε οποιοδήποτε συμβατικό κατάστημα...

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λαθρεμπόριο το [laθrembo'rio] O40 : παράνομη δραστηριότητα που αφορά εμπορεύματα και αγαθά για την εισαγωγή, εξαγωγή ή διάθεση των οποίων είτε δεν έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι, δασμοί, τέλη κτλ. είτε υπάρχει απαγόρευση: ~ τσιγάρων / ναρκωτικών / ρολογιών. Yπηρεσία διώξεως λαθρεμπορίου. [λόγ. λαθρ(ο)- + -εμπόριον]

φοροδιαφυγή η [foroδiafiji'] O29 : η αποφυγή πληρωμής (του συνόλου ή μέρους) των οφειλόμενων φόρων μέσο της απόκρυψης από το φορολογούμενο του πραγματικού φορολογητέου εισοδήματός του: Στις μεγάλες επιχειρήσεις η ~ είναι ανεξέλεγκτη. Mέτρα για την πάταξη / την εξάλειψη / την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. || η απώλεια από το κράτος φορολογικών εσόδων λόγω φοροδιαφυγής: Mε τη ~ το κράτος χάνει κάθε χρόνο αρκετά δις. [λόγ. φόρ(ος) -ο- + διαφυγή μτφρδ. αγγλ. tax evasion]

© http://kastor.komvos.edu.gr/dictionaries/dictonline/DictOnLineTri.htm

Δημοσ.

Φίλε random, ωραία όλα αυτα, αλλά αν ήταν έτσι να κόβανε και τους πειρατές και όχι να βάζανε δημοπρασίες τους στην αρχική σελίδα...Η αναισθησθησία έχει και τα όρια της.

Επίσης, κάτι που ξέχασα να γράψω, πριν από λίγο καιρό κέρδισα σε μια δημοπρασία για τα προτεινόμενα. Επικοινώνησα πολλές φορές μαζί τους, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση...Μάλλον και τα χρήματα επιλεκτικά τα παίρνουν...

Κάτι τελευταίο (για την ώρα): Δείτε το feedback του roza (rologia.de). Ο χρήστης έχει θετικές από 192 διαφορετικούς χρήστες και μία αρνητική. Η αρνητική όμως δεν υπάρχει!! Συνεπώς κάποιος admin την έσβησε και δεν ήξερε πως να φτιάξει to counter!!! Συγχαρητήρια!!!

Δημοσ.

Το τσεκαρα και εγω αυτο που ειπε ο τελευταιος.Οντως δεν υπαρχει.Να πω και κατι αλλο στο οποιο ΙΣΩΣ κανω και λαθος.(μην δωσετε καθολου σημασια).Τυχαια ειδα οτι ο συγκεκριμενος χρηστης εχει σαν συνολο αξιολογησεων 193,απο τις οποιες 7 σαν αγοραστης και 137 σαν πωλητης.Δεν θα επρεπ να ειχε 144 τοτε?ΙΣΩΣ κανω και λαθος γιατι δεν ασχολουμε τοσο πολυ με το fleamarket(ειμαι γραμμενος,εχω κανει και 4-5 αγορες).Επειδη δεν γνωριζω απ'εξω τι γινεται,αν μπορει ας πει και καποιος αλλος κατι οσον αφορα αυτο που ειπα.Ειτε να με διορθωσει ειτε να συμφωνησει.Απλα να ξερουμε τι γινετε.Ευχαριστω.

Δημοσ.

2. http://www.fleamarket.gr/feedback/feedback.cfm?username=cacofonix3

Ας μου απαντήσει κάποιος γιατί με κόψανε...

3. http://www.fleamarket.gr/feedback/feedback.cfm?username=soublaki

Ας μου απαντήσει κάποιος γιατί με κόψανε...

[/b]

Μπορεί και να κάνω λάθος' date=' αλλά αν δεν κάνω λάθος, στις θετικές αξιολογήσεις του χρήστη cacofonix3(εσού δηλαδή), υπάρχει και μια από τον χρήστη souvlaki(που σύμφωνα με αυτά που γράφεις είσαι πάλι εσύ).

untitled4xk.th.jpg

Μήπως, λέω μήπως σε κόψανε επειδή είχες διπλό account και έκανες θετικές αξιολογήσεις στον εαυτό σου;

Φιλικά

Δημοσ.
Μπορεί και να κάνω λάθος' date=' αλλά αν δεν κάνω λάθος, στις θετικές αξιολογήσεις του χρήστη cacofonix3(εσού δηλαδή), υπάρχει και μια από τον χρήστη souvlaki(που σύμφωνα με αυτά που γράφεις είσαι πάλι εσύ).

untitled4xk.th.jpg

Μήπως, λέω μήπως σε κόψανε επειδή είχες διπλό account και έκανες θετικές αξιολογήσεις στον εαυτό σου;

Φιλικά

Οχι δεν κάνεις λάθος. Υπάρχει και το αντίστροφο. Στις θετικές του χρήστη souvlaki υπάρχει ψήφο απο τον cacofonix3... Και μετά σου βγαίνει στραβή συναλαγή και λες "μα ρε γαμώτο είχε πόσες θετικές ψήφους"...

Δες στην εικόνα για παραπάνω...

Φίλε cacofonix που είναι το πρόβλημα; Sorry κιόλας αλλα καλά κάνουν και τιμωρούν τέτοιες πράξεις... Και γω να ήμουνα στην θέση τους το ίδιο θα έκανα.

post-20592-129062924017_thumb.jpg

Δημοσ.

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από dali13gr

Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά αν δεν κάνω λάθος, στις θετικές αξιολογήσεις του χρήστη cacofonix3(εσού δηλαδή), υπάρχει και μια από τον χρήστη souvlaki(που σύμφωνα με αυτά που γράφεις είσαι πάλι εσύ).

Φιλικά

Οχι δεν κάνεις λάθος. Υπάρχει και το αντίστροφο. Στις θετικές του χρήστη souvlaki υπάρχει ψήφο απο τον cacofonix3... Και μετά σου βγαίνει στραβή συναλαγή και λες "μα ρε γαμώτο είχε πόσες θετικές ψήφους"...

Δες στην εικόνα για παραπάνω...

Φίλε cacofonix που είναι το πρόβλημα; Sorry κιόλας αλλα καλά κάνουν και τιμωρούν τέτοιες πράξεις... Και γω να ήμουνα στην θέση τους το ίδιο θα έκανα.

Συνημένες Εικόνες

einai pou einai lalakes kanete kai eseis gkatzolies...

Δημοσ.

παιδιά, το fleamarket εχει κάποια αλλη αντιμετώπιση προς τους "επαγγελματίες" ?

(ασχετα αν κοβουν τιμολόγια). το σαιτ εχει γεμισει τεχνικους που κανουν αναβαθμίσεις σε εταιρειες, παιρνουν τα παλια εξαρτηματα τσάμπα, και τα πουλανε στο flea.

Αυτους που ανοιγουν μια νεα δημοπρασία καθε μερα με μεταχειρισμενο ή κανουριο hardware, σφραγισμενα dvd, οι πωλήσεις laptop ειναι γεματες "eshop".

(δεν υπαρχει αλλος τροπος να εχεις πάνω απο 30 αξιολογήσεις)

τους χρεώνει κάτι?

τι σχεση εχει ο χρηστης που κανει μια αναβαθμιση και πουλαει τα παλιά του (αντε να κανεις μια πωληση το 3μηνο), με τον αλλο που βγαζει το -φορολογηταίο ή οχι- μηνιάτικο με το flea?

"Είχε μια άκρη για άδεια cd και πουλούσε μέσω flea" :) :) :)

εχουμε γεμισει και εδω στις αγγελίες με "ακρίτες". ο ενας με το Σαντάνσκι, ο αλλος με παπουτσια, προφυλακτικά..... μπαινουμε και στο software πεταμε 50 διαφορετικες παραλλαγές του "πως πατάω το 7ο πληκτρο του ποντικιού με τη μύτη μου" και μετά μην τον έιδατε τον έμπορο της Βενετίας

.... "πωλειται χαλούμι τιμή 0", κ.ο.κ

Ασε το flea τι κάνει. το flea καθεται σε αυτο το τοπικ στο σκαμνί της κριτικής. Για να ανεβεις εσυ στο βάθρο του εισαγγελέα ομως, πρωτα σιγουρεψου οτι εισαι οκ με τα δικά σου.

εννοεις οτι τα παιρνουνε 'μαυρα' απ αυτους τους 'επαγγελματιες' που προανεφερα, και εσενα σε θαβουν? επειδη δεν τους τα χωνεις?

αν ο μοναδικος τροπος να τα παιρνουν ειναι τα μαυρα, ας τα παιρνουνε για να μην κλείσουν, δωσε κι εσυ κατι να μπεις στο κλάμπ :)

Δημοσ.

Kleidokrator, και οι λοιποί, εκέι που θέλω να καταλήξω είναι οτί δεν με κόψανε για το διπλό account (και αυτό δημιουργήθηκε γιατί είχε ήδη πουληθεί το recorder και δεν ήθελα να έχω κάποιο πρόβλημα).

Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν επικοινωνούν μαζί σου για να δουν τι γίνεται. Ο χρήστης YosemitSam, που φαίνεται στις αξιολογήσεις μου, είχε γύρω στις 10 αρνητικές. Αυτόν γιατί δεν τον κόβανε;

Όπως είπα και πριν κέρδισα στη δημοπρασία της αρχικής σελίδας, αλλ΄ουδέποτε κατάφερα να απικοινωνήσω μαζί τους, είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω email.

Ισως το μόνο αξιοίστο να είναι πλέον το ibid. Ισως θα έπρεπε όλα τα site να ζητούσαν πιστωτική και εξακρίβωση στοιχείων.

Δημοσ.

re file se katalabaino alla to bet and win ti rolo paizei??? bet and win einai eteria stoiximaton,den exei sxesi me dimoprasies.kleftes einai alla gia allo logo.(oria)

Δημοσ.
Kleidokrator' date=' και οι λοιποί, εκέι που θέλω να καταλήξω είναι οτί δεν με κόψανε για το διπλό account (και αυτό δημιουργήθηκε γιατί είχε ήδη πουληθεί το recorder και δεν ήθελα να έχω κάποιο πρόβλημα).

Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν επικοινωνούν μαζί σου για να δουν τι γίνεται. Ο χρήστης YosemitSam, που φαίνεται στις αξιολογήσεις μου, είχε γύρω στις 10 αρνητικές. Αυτόν γιατί δεν τον κόβανε;

Όπως είπα και πριν κέρδισα στη δημοπρασία της αρχικής σελίδας, αλλ΄ουδέποτε κατάφερα να απικοινωνήσω μαζί τους, είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω email.

Ισως το μόνο αξιοίστο να είναι πλέον το ibid. Ισως θα έπρεπε όλα τα site να ζητούσαν πιστωτική και εξακρίβωση στοιχείων.[/quote']

Μα ρε συ, δημιουργείς δύο account ρίχνεις θετικές ψήφους για αγοραπωλησίες που έκανες με τον εαυτό σου, τρώς ban και συνεχίζεις να έχεις παράπονα για τα ban που έφαγες; Αφού την έκανες την τσουκιά σου γιατί τους βρίζεις; Δηλαδή πως περιμένεις να προστατευθεί το site απο τέτοιου είδους παρανομίες; Double Account = Ban... Ειδικά αν πέφτουν και ψήφοι χωρίς λόγο.. Θα μου πεις σιγά ρε φίλε, μια ψήφος είναι πως κάνει έτσι, αλλά για να επιλέξεις άτομο, προφανώς και κοιτάς τις θετικές έτσι; [Είναι το λογικό να κοιτάς τις θετικές..] :?

[Όπως καταλαβαίνεις δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά διότι μάλλον αυτή η τακτική είναι η κλασική που ακολουθείται εκει μέσα, απο όλα τα μέλη... ]

Δημοσ.

Πίστεψε με δεν είναι αυτός ο λόγος. Ακόμα και να ήταν θα έπρεπε να κοπούν οι δύο λογαριασμοί ταυτόχρονα και ο 1 να έχει αξιολογήσεις και ο άλλος όχι. Και στην τελική γιατί να ρισκάρω 50 θετικές και τα επιβεβαιωμένα στοιχεία; Σου ξαναλέω το ban δενε το έφαγα για το 2πλο account, καθώς αυτό υπήρχε πάρα πολύ καιρό. Η μοναδική περιπτρωση που θα μπορόυσαν να με κψουν θα ήταν:

-ίδια ip

-κοντινή ημερομηνία εγγραφής

-χτυπήματα από τον ίδιο χρήστη για ανέβασμα προσφοράς

Για το διπλό account: Γνωστός χρήστης με πολλές αξιολογήσεις, έχει 2 account. Το ένα συμπληρώνει το άλλο. Μετά από μεταξύ μας συναλλαγή μου είπε να του χτυπήσω και μια δημοπρασία στον άλλο λογαριασμό και να του βάλω την αξιολόγηση....

Δημοσ.

Αυτό που εμένα με εκνευρίζει στο flea είναι αγγελίες του τύπου

Πωλείται AMD 64+ 3500+

Μνήμη 5000000 GB

HD 1200000000 GB

τιμή από 1 Euro

διάρκεια 15-20 μέρες

Και 10 λεπτά πριν την λήξη αν δεν υπάρχει καλή τιμή ένας γνωστός ή ο ίδιος με 2ο Account να δίνει μια απίστευτη τιμή για να το σώσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...