ALR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Βασικά κοίταξε τι συμβαίνει με τις Netkey. Κανονικά σου δίνει 1 μήνα 256/128 με 20 ευρώ.Απλά η Forthnet έβγαλε μια καλοκαιρινή προσφορά που λήγει αν δεν κάνω λάθος στις 28 ή 30 Αυγούστου η οποία σου δίνει με τα ίδια χρήματα 2 μήνες 256/128. Άρα από την συγκεκριμένη προσφορά επωφελούνται όσοι θα αγοράσουν 1 ή 2 κάρτες κατά τη διάρκεια που ισχύει η προσφορά. Εγώ πχ επειδή ενεργοποίησα από την αρχή 1 κάρτα, προλαβαίνω να ενεργοποιήσω ακόμα μια στις 26 Από κει και πέρα όμως θα κοιτάξω να κάνω πάλι 3μηνη μιας και με 20 ευρώ θα έχεις πάλι κλασσικά 1 μήνα 256/128. Απλά το έθεσα ώς παράδειγμα για να καταλάβεις ότι κάθε τόσο, νέες προσφορές βγαίνουν και δεν αξίζει να είσαι δεσμευμένος με καμία εταιρία για πολύ καιρό όπως πχ 1 χρόνος. Το ότι θα βγείς μακροπρόθεσμα κερδισμένος αν αλλάξεις την isdn σε pstn είναι μαθηματικά βέβαιο.Επίσης ήδη σου είπα ότι παίζει και θέμα καλύτερης συμβατότητας, πράγμα το οποίο λύνεται βέβαια..αλλά γιατί να μην έχεις από την αρχή το κεφάλι σου ήσυχο, να πληρώνεις και λιγότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 ALR μπορεις να το εξηγησεις λιγο περισσοτερο γιατι συμφερει το dsl over pstn εναντι της isdn? Εκτος απο το οικονομικο. Εγω ο μονος λογος που βρισκω και ειναι και ο πιο σημαντικος ειναι οτι ολα τα χρονια εχω τραβηξει τα πανδεινα με το ηλιθιο νετμοντ και δεν θελω να το ξαναεχω στο κεφαλι μου. Καλυτερα μια γραμμη λιγοτερη παρα το κοκοαλο-μοντεμ. Αμαν πια... Στην ελλαδα isdn=netmod, οποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 kai egw to ti trabaw me to netmod einai asta na pane... gia auto 8elw na balw dsl mpas kai hsuxasei to kefali mou apo ton ma....a ton kokkalh kai tis ma...es pou ftiaxnoun oi sk**oetairies tou... gia emena kseka8arise to topio, sas eyxaristw olous, ALR mia special thanks dude!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Παιδιά ελπίζω να μάθατε τα νέα .....Ότι και να κάνουμε μου φαίνεται ότι δεν πρόκειται να ξεφύγουμε από τον Socrates Η ΙΝΤΡΑΚΟΜ εξαγόρασε την HOL και πάει να ολοκληρώσει την εξαγορά της FORTHNET. Άρα....Τουλάχιστον ελπίζω να μην χάσει την αξιοπιστία της η Forthnet που τόσο καιρό με τόσο κόπο χτίζει. Όχι οτί η HOL πήγαινε πίσω αλλά ήταν πανάκριβη ! Όσον αφορά το θέμα της ISDN . Απλώς παρατηρώ ότι κάποια modem είναι για εκδόσεις pstn όπως το intracom jetspeed 520 και κάποια άλλα είναι για isdn όπως το jetspeed 520i . Όταν ήθελα να αγοράσω ένα καλύτερο modem όπως το US Robotics 9105(το οποίο έχει ενσωματομένο switch με 4 θύρες και κοστίζει 60 ευρώ)είδα να αναφέρεται το εξής : (PER.533057) US ROBOTICS 9105 ADSL/PSTN MODEM ROUTER 4PORT "ADSL Router με ενσωματωμένο modem και switch για σύνδεση με PSTN γραμμή " Με λίγο ψάξιμο όμως κατάλαβα ότι με ένα firmware update , μπορώ να κάνω το modem να λειτουργήσει και σε isdn γραμμή. Απλά δεν υπήρχε λόγος να το κάνω αφού με pstn , και πληρώνεις λιγότερα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από την αρχή χωρίς να χρειάζεται να κάνεις περίεργες αλλαγές στο λογισμικό του modem! Βέβαια όλα αυτά δεν τα ήξερα όταν έβαλα adsl γραμμή περίπου εδώ και 2 χρόνια. Άφησα τον ΟΤΕ να μου πουλήσει το jetspeed 500 που ευτυχώς μέχρι τώρα δουλεύει σαν σκυλί. Πλήρωσα κανονικά για εγκατάσταση και όταν είδα τι κάναν , χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο. Αν δεν υπήρχαν τα καλά Forums ,όλοι πρώτα θα παθαίναμε και μετά θα μαθαίναμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Ότι και να κάνουμε μου φαίνεται ότι δεν πρόκειται να ξεφύγουμε από τον Socrates dystyxws mono ama pe8anei... Αν δεν υπήρχαν τα καλά Forums ,όλοι πρώτα θα παθαίναμε και μετά θα μαθαίναμε! ti na kaneis, thats life! Egw pali sou eimai upoxreos gia thn boh8eia sou! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Αν πάρεις το Ondsl Kit πόσες μέρες θέλει να ενεργοποιηθεί; πήγα στο πλαίσιο και μου είπαν οτι θέλει 20 μέρες.... ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 @N1ghtW0lf : Χαίρομαι που βοήθησα φίλε @τζόνΜπόντ : Ένας φίλος πήγε σήμερα στον Ποτέ για νέα ενεργοποίηση .Για ondsl kit πήγαινε και τελικά έκανε Conn-x.Μάλιστα μου τηλεφώνησε εντυπωσιασμένος με την ασχετοσύνη τους και ανέφερε ότι του είπαν πως αν επιλέξει ondsl kit η ενεργοποίηση θα γίνει μέσα σε 20 μέρες. Αν κάνει Conn x μέσα σε 5 μέρες το πολύ! Μου λέει "τι είναι το conn x ξέρεις ; Κάνεις ενεργοποίηση γραμμή adsl, αγοράζεις μια σύνδεση αορίστου χρόνου otenet 384 , αγοράζεις ένα μόντεμ από τον ΟΤΕ και αυτό ηταν!" Μετά τους ρώτησε "ρε παιδιά τί είναι το conn-x ; " και του δώσαν ένα κουτί Τα λάθη του σ'αυτήν την κίνηση κατά τη γνώμη μου είναι ότι αγόρασε Modem από τον ΟΤΕ και ότι αγόρασε otenet σύνδεση που είναι από τις ακριβότερες τις αγοράς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 makria apo pOTE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Ναι αλλά με το ondsl kit με 120ευρώ έχεις το modem(όσο σκάρτο και αν είναι),έχεις τα πάγια του οτε,έχεις το τέλος ενεργοποιήσης και έχεις και τη συνδρομή οτενετ πληρωμένα για 3 μήνες. Αν τα πάρεις όλα αυτά χωριστά θα πάει πολύ η τιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Ναι αλλά με το ondsl kit με 120ευρώ έχεις το modem(όσο σκάρτο και αν είναι)' date='έχεις τα πάγια του οτε,έχεις το τέλος ενεργοποιήσης και έχεις και τη συνδρομή οτενετ πληρωμένα για 3 μήνες.Αν τα πάρεις όλα αυτά χωριστά θα πάει πολύ η τιμη...[/quote'] Με μόντεμ το Sagem που συνδέεται με usb ; Χίλιες φορές να πληρώσω κάτι παραπάνω και να κάνω τη δουλειά μου σωστά. Καλό είναι πάντα να σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Συμφωνώ αλλά ουσιαστικά το modem στο χαρίζουνε και σου κάνουνε και έκπτωση. Το πάγιο του οτέ και η συνδρομή της οτενετ για 384 είναι 56ε το μήνα δηλαδή 168ε το τρίμηνο. + 35ε που είναι το τέλος ενεργοποίησης πας 203ε και ακόμη δεν έχεις πάρει modem. Οπότε αντί να δώσεις 203ε μπορείς να πάρεις το ondsl kit που κάνει 130ε και να πάρεις αργότερα και modem με τα λεφτά που απομένουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 kai exeis mia dsl sundesh apo otenet kai kapoia stigmh anarwtiesai giati sernetai to diktuo...kai otan pairneis thlefwno gia er8oun na sthn ftiaksoun erxontai meta apo 2 mhnes, kai ekei trws thn papara giati exeis plhrwsei gia kati to opoio den exeis... Den to ebgala apo to mualo mou, exei sumbei... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mithrantir Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 kai exeis mia dsl sundesh apo otenet kai kapoia stigmh anarwtiesai giati sernetai to diktuo...kai otan pairneis thlefwno gia er8oun na sthn ftiaksoun erxontai meta apo 2 mhnes' date=' kai ekei trws thn papara giati exeis plhrwsei gia kati to opoio den exeis... Den to ebgala apo to mualo mou, exei sumbei...[/quote'] Den erxetai i Otenet omws kai den pairneis tin Otenet. Milas me OTE kai oxi me OTEnet. Kai protou peis to idio einai, sou lew oxi den einai to idio kai auto einai 1000% sigouro. Episis to Sagem mporei na einai modem kai malista USB alla egw pou to exw mporw na epivevaiwsw oti douleuei apsoga kai to ennow. Entaksei den sugkrinetai me enan router alla stin teliki kanena modem den sugkrinetai. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 1000% sigouro? pws akribws? gia pes mas tis diafores gia na tis gnwrizoume oloi mas... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Λετε να αλλαξε μυαλα ο Ποτες και να μην το πηραμε ειδηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.