Da_rudakos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Kalispera paidia..Exo to Age of mythology alla oxi gnhsio..Mporo na paikso online ? Exei prospathisei kaneis ? Xreiazete Crack i kati ? Eyxaristo!
lazaross Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 δεν γινεται αλλιως.. ειχα προσπαθησει και εγω. μετα το πηρα αυθεντικο. απο τις λιγες αγορες που αξιζαν τα λεφτα τους! παρε το aom copia και το expansion μονο αυθεντικο..
user Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 παιδια υπαρχει περιπτωση το aom να παιξει με μια απλη pstn της πλακας?? λεω τωρα... ευσεβεις ποθοι και ονειρα...
lazaross Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 χλωμο.. θα παιξει αλλα με αποσυνδεσεις και κολληματα. εδω με isdn και ζοριζομαι..
insomniac_new Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 παιδια υπαρχει περιπτωση το aom να παιξει με μια απλη pstn της πλακας??λεω τωρα... ευσεβεις ποθοι και ονειρα... παιζει μια χαρα.-εχω δοκιμάσει αλλα μεχρι 3 ατομα μαξιμουμ
Legolas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 καλα παιζεται ακομα age of mythology?χμμμ για να το βαλω να το θυμηθω
G_Zisis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Ρε παιδιά, αν ο ένας ξέρει την IP adress του άλλου, τότε δεν γίνεται να παίξει online με κάποιον?
lazaross Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 δεν ειναι ακριβως online. ναι αυτο γινεται και χωρις αυθεντικο κλειδι.. και η ταχυτητα ειναι λιγο καλυτερη..
Da_rudakos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Ginete diladi an ksero tin ip toy allou na pekso (an exoume kai oi 2 dsl) ????
UnderDoG Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Το Age Of Mythology σε pstn σύνδεση παίζει ικανοποιητικά τουλάχιστον σε 1vs1 αλλα και με 3 παίκτες. Εγω το είχα αυθεντικό με account κανονικά στην Ensemble Studios αλλα μου έσπασε το cd και τώρα δεν μπορώ να παίξω (και να θέλω ;-) )
lazaross Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Ginete diladi an ksero tin ip toy allou na pekso (an exoume kai oi 2 dsl) ????φυσικα και γινεται! απλως αντι για online πας στο direct connect και μετα λες στον φιλο σου την ip που λεει στο game που εκανες create.
user Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Underdog το πιστευεις οτι επαθα ακριβως το ιδιο??*lol*Βρες patch no cd ρε και θα παιξει.Στειλε μου pm μηπως βοηθησω
UnderDoG Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 user το θέμα ειναι ρε οτι ειχα κάνει format το pc και πρέπει να το ξαναπεράσω.. Τι θα βάλω τότε για serial?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα