Προς το περιεχόμενο

Έχω original XP, και τί κατάλαβα...??

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω σε 3 υπολογιστές original τα ΧΡ professional, και στο laptop έχω τα Pro cracked αφού ήρθε με ΧΡ home..

Στο κανονικο μου PC μια ωραία μέρα έκανα τα εξής.... Έβγαλα την κάρτα γραφικων μου για να βάλω αυτή που έχω τώρα. Όλα ωραία και καλά.

Μετά απο μερικές μέρες βγάζω ένα δίσκο, boot, βγάζω άλλον ένα (εχω 5, τους κάνω συλλογή), boot. Shutdown, και συνδέω τους 2 που έβγαλα σε 2 external USB2 cases, τα συνδέω σε USB θύρα και ανοίγω το ρεύμα.

Πάω να μπω windows και μου σκάει στη μάπα ότι θέλω ενεργοποίηση και σε 3 μέρες "μπουλελε-αμαν αμαν". Λεω οκ, παταω ενεργοποίηση μέσω internet,κάνει fail.... Λεω οκ, θα το κάνω αργότερα, μπαίνω στα ΧΡ, κάνω ένα restart και θα στρώσει..

Και με καλωσορίζει με ένα μεγαλοπρεπέστατο κλείδωμα!!! (και καλα πέρασαν 3 μέρες μέσα σε 3λεπτα??) Και αναγκαστικά ξανα ενεργοποίηση, ΔΕΝ την κάνει μεσω ιντερνετ, παιρνω τηλέφωνο και (οποιος το έχει κάνει ξέρει) κοιμόμουνα για 15 λεπτά μέχρι ο βλάκας που έχουν βάλει να μιλάει να περιγράψει ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ λες και μιλάει σε μωρά παιδιά (απτη μια σωστό,απτην άλλη ΕΛΕΟΣ για εμας που ξέρουμε τι σημαινει κλικ...) να εξηγήσει τη διαδικασία.....

FAIL και πάλι, είναι ακυρο λέει το κλειδί μου!!!...αναμονη στο κέντρο τους μέχρι επιτέλους να μιλήσω με εναν άνθρωπο και σε 2 λεπτά να μου δώσει αλλο κλειδί ενεργοποίησης...

Δηλαδη να εχεις αυθεντικά, να σε κλειδώνουν και απ'εξω!!!

Δημοσ.

Αυτό το ξαφνικό να βγάλω 2 δίσκους έξω το έκανα για 2 λόγους. Ο ποιό σημαντικός είναι μια φοβία που έχω για τους δίσκους και τα data μου, ότι μια μέρα θα τα χάσω όλα κλπ. Γι'αυτο και οι 2 80άριδες έγιναν external με σβηστό ρευμα και ειναι ΜΟΝΟ για backup.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι γιατί αυτό θεωρηθηκε ότι "αλλαξε κατα πολύ η συνθεση μου", τη στιγμη κιολας που αυτο εγινε αρκετες μερες αργοτερα απτην αλλαγη της κάρτας.... (η microsoft μου ειπε οτι η καρτα δεν το επιρρέασε, μονο οι δίσκοι)

Δημοσ.

Κάποια στιγμή πήγα κι εγώ να ενεργοποιήσω original windows στη δουλειά μου. Αφού πήρα τηλέφωνο τι νομίζετε μου είπε ο άνθρωπος. "Καλά χάθηκαν τα σπασμένα; original πήγες να βάλεις; Θα ταλαιπωρηθείς". Δίκιο έχεις του λέω και τα έβγαλα.

Δημοσ.
Κάποια στιγμή πήγα κι εγώ να ενεργοποιήσω original windows στη δουλειά μου. Αφού πήρα τηλέφωνο τι νομίζετε μου είπε ο άνθρωπος. "Καλά χάθηκαν τα σπασμένα; original πήγες να βάλεις; Θα ταλαιπωρηθείς". Δίκιο έχεις του λέω και τα έβγαλα.

LOLOLOL sovara milas? poios to eipe auto? pou phres thlefwno?? ti na pw exw pethanei sto gelio.... :D

Δημοσ.

???? Αμφιβάλω για το ποιος σου έδωσε αυτή την απάντηση... Η Microsoft Hellas???

Φίλε polaki η Microsoft έχει δίκιο.... Η αλλαγή των δίσκων σου οδήγησε το λειτουργικό σε νέο Activation.

Δημοσ.

Αυτό το πρόβλημα το έχω παρατηρήσει και εγώ οχι όμως με αλλαγή δίσκων αλλα με διακοπή ρεύματος. Μετα ζήταγε πάλι activation.

Πολύ πιθανό στην περιπτωσή μου να έχασε την ώρα (γιατι και η μπαταρια δεν ήταν καινουργια).

Δημοσ.

e oxi! :D ta kala tou na vriskesai stin ellada? ;)

sovara omws, afta einai ta apotelesmata tou monopwliou. oso i microsoft exei to monopwlio tha prepei na etoimastoume na fame kai alla tetoia stin "mapa".

Δημοσ.

τα ίδια τράβαγα με το office μέχρι που έβαλα openoffice! κάθε format και activation μέσω τηλ, η όλη διαδικασία πρέπει να είναι κάποιο ψυχολογικό τεστ!!

τώρα που έχω win xp και σκέφτομαι να αλλάξω monitor πάλι acivation??

πάντως δεν είναι και τρομερά ασφαλή τα win στο θέμα, έχω αλλάξει ένα fan και δε ζήταγε acivation!!!

Δημοσ.
πάντως δεν είναι και τρομερά ασφαλή τα win στο θέμα, έχω αλλάξει ένα fan και δε ζήταγε acivation!!!

Κάνε υπομονή...........ποτέ δεν ξέρεις τι μας επιφυλάσσει η μαμά M$

Δημοσ.

Oraia i m$!!!!!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μιά καί μιλάμε γιά activation, original η μη λογισμικό,ακούστε κι αυτό.Έχω πού λέτε αγοράσει γνωστό antivirus μέσω Ιντερνετ,καί ξαφνικά μετά 5 μήνες κλειδώνει καί λέει: trial period expired.Το τι email έχω στείλει ,το τι ψάξιμο στο google έχω κάνει λύση δεν βρήκα.Πάω λοιπόν καί γω καί βάζω το ίδιο antivirus σε κόπια.Ετσι θεωρώ ότι είμαι χι με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Δημοσ.

Αν θέλεις να είσαι ηθικά σωστός μπορείς να πληρώσεις κανονικά για όσες άδειες win home/pro χρειάζεσαι, κ να εγκαταστήσεις αντίστοιχες cracked εκδόσεις σε ίσο αριθμό με τις άδειες σου. Τώρα για το πόσο αυτό είναι νόμιμο θα πρέπει να ζητήσεις επιβεβαίωση από την MS.

/sc

Δημοσ.
Αν θέλεις να είσαι ηθικά σωστός μπορείς να πληρώσεις κανονικά για όσες άδειες win home/pro χρειάζεσαι' date=' κ να εγκαταστήσεις αντίστοιχες cracked εκδόσεις σε ίσο αριθμό με τις άδειες σου. Τώρα για το πόσο αυτό είναι νόμιμο θα πρέπει να ζητήσεις επιβεβαίωση από την MS.

/sc[/quote']

efoson oi adeies antistoixoun kai sto logismiko den einai paranomo, apla min exeis parei adeies home kai exeis pro, sto grafeio pantos pou rotisame to sigkekrimeno thema mas eipan oti den iparxei provlima mias kai thelame 3 clone pc me idia pragmata,

paliotera kai filos pou douleve se etaireia sinarmologisis pc mou elege oti apla ghostare mia etoimi egatastasi kai apla allazan to serial apo to registry stis palies kales apoxes ton win98

Δημοσ.
και να μου χαριζαν original windows cd θα εβαζα cracked corporate...

xaxaxa oraios kai go mazi sou!!!!!!!!!!!!

exo cracked kai kano oti kanei kai kapoios me original updates suport ktl! ;)

crack rulz!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...